شما ادعا دارید که بقیه نماینده ها میتونستن بخرن ولی نگرفتن ولی من باهاشون حرف زدم میگفتن آواژنگ بد قولی کرده و به ما نداده این زمین تا آسمون با اون چیزی که شما میگید فرق داره.
Printable View
شما ادعا دارید که بقیه نماینده ها میتونستن بخرن ولی نگرفتن ولی من باهاشون حرف زدم میگفتن آواژنگ بد قولی کرده و به ما نداده این زمین تا آسمون با اون چیزی که شما میگید فرق داره.
دوست عزیز، توضیحات کامل به شما داده شد اما متاسفانه شما فقط نیمه خالی را میبینید. :1. (29):نقل قول:
اینکه یه شخصی بیاد چیزی بگه، کاملاً بستگی به اهداف و فضای خودش داره. و ما به عنوان بخش رضایت مشتریان چک کردیم لیست ها، ایمیل ها و ... را و از صحبت مطمئنیم.
ما صادقانه خدمتتون عرض کردیم جریانو و در نهایت هم تا یک ماه دیگه عرضه گسترده تر میشه و میتونید تهیه کنید با قیمت معقول تر.
شاد باشید.:11():
سلام به همه
من یکی دو روز هست دارم تحقیق میکنیم در مورد این کیس. قیمت های توی بازار بشدت متفاوته.
الان اریا کامپیوتر با قیمت 490سری mastercase و 590 سری mastercase pro رو میفروشه.
مازستا داره با قیمت 439 سری mastercase و 539 سری mastercase pro رو میفروشه.
به بازار رضا زنگ زدم برای مسترکیس از 450 تا 550 قیمت دادن. مستر کیس پرو هم کسی نداشت.
اختلاف قیمت های خیلی زیاده. این نشون میده که قیمت خریدها یکسان نیست.
ویرایش شده:
با پاساژ ایران تماس گرفتم. قیمت از 430 تا 480 تومان. چندتاشون میگفتن بیا پای خرید تخفیف هم میدیم.
من با 4 تا فروشگاه که محصولات وارداتی آواژنگ رو می فروختن حرف زدم 80% صحبت هاشون مثل هم بود (گاندی بازار رضا ، گسترش سیستم ایران پاساژ ایران ، احسان کامپیوتر فروشگاه الماس در بازار رضا) بقیه فروشگا های بازار رضا هم حرفی نمیزدن و میگفت برو **** داره از اون بگیر یا اول زنگ میزدن با قیمت 10-20 تومن بالا تر از فروشگاه *** قیمت میدادن.
ولی از نگاه شما بنده دروغ گو هستم و فقط خود شما هستید که راست میگید.
دوست عزیز ممنون میشم شماره این فروشگاه رو برای من پیام خصوصی کنید.نقل قول:
من اصلا نمیگم که شما دروغ میگید. منظورم این بود که قیمت ها متفاوته. جالبه از دیروز هم سایت مازستا و هم اریاکامپیوتر قیمت ها رو کشیدین پایین.نقل قول:
اگر دوست داشتید برید روی سایتشون و خرید کنید
سلامنقل قول:
دوست عزیز اون قسمت دورغ میگید و این ها رو با مسئول آواژنگ بودم نه شما.:1. (35):
قسمت دوم که گفتم
دوست عزیز ممنون میشم شماره این فروشگاه رو برای من پیام خصوصی کنید.
با شما بودم.
خیلی جالبهنقل قول:
واقعاً جالبه
وقتی قیمت اودلار کاملاً در نوسان رو به بالا هست
این قلم جنس که زیر ذربین رفته با کاهش قیمت روبرو شده :whistle: