پاسخ: تغییر رنگ دور مسطتیل یا دایره
دروود
آقا رامین،و خانوم لیلی ممنون از کمکاتون..اما چنتا سوال...
1:نگفتید اون متنو چطوری میشه حروفاشو چسبوند به هم؟؟
2:اگه بخوایم فقط اون مستطیاایی رو که طراحی کردیم سیو بشن،یعنی وقتی مثلا با فرمت JPG سیو شد و خواستیم اونو اجراش کنیم،فقط همون Shape هایی رو که درست کردیم تو عکس باشه نه اون پس زمینه سفید....
3:یه چنتا چیز دیگه هم هست که می خوام یاد بگیرم درستشون کنم خودم،اگه صلاح بدونید تو همینجا ازتون کمک بخوام،اگه نه جستار جدیدی رو بزنم...
با سپاس از لطفتون...:give_rose:
1-دوست عزیز وقتی روی text tool از نوار ابزارا کلیک کنی و تایپ کنی کلمه ها به چشبیدن دیگه یعنی شما تایپ میکنید بیشتر از یک حرف تایپ نمیشه؟؟؟
2-خب برای این کار شما باید لایه بکگراتد را غیر فعال کنی به شرط اینکه مستطیل را روی لایه بکگراند نکشیده باشی( یعنی اون علامت چشم رو از روی لایه بکگراند بردارید)حالا وقتی میخواین save کنید با پسوند PNG سیو کنید.
3-هر سوال دیگه بود تو همسن تاپیک بگین البته اگه راجع به همین موضوع هست::..
مگه با فرمت JPG نمیشه این کارو کرد؟؟ اون سوالایی رو که گفتم خیلی به اینجا مربوط نیست..چنتا طرح دیگه ای رو دیدم..دوس داشتم خودمم بتونم نمونشونو درست کنم...
2 :تعداد فایل پیوست
نه نمیشه دوست من حالت PNG فایل رو بدون بکگرادن سیو میکنه
این دوتا شکل را باهم مقایسه کن هر دو بدون بکگراند ولی یکی PNG و دیگری JPEG.
آقا رامین..من با همین پسوند سیو کردم اما بازم نشد،مینویسه Disk error!!یه فایل PSD دیگه رو تست کردم،با همین پسوند سیو گردم اما اون فقط صفحه سیاه بود!!!!:1. (28):
نقل قول:
1-دوست عزیز وقتی روی text tool از نوار ابزارا کلیک کنی و تایپ کنی کلمه ها به چشبیدن دیگه یعنی شما تایپ میکنید بیشتر از یک حرف تایپ نمیشه؟؟؟
منظور من این بود که اگه دقت کنید تو اون عکسا،آخره هر حرفی چسبیده به حرف بعدی...نوکش یا تهشونو می گم...
1 :تعداد فایل پیوست
ببین دوست من میتونی فاصله نوشته ها از این قسمت که در زیر نشون دادم تنظیم کنی.
سوال قبلتم من نفهمیدم
دروود آقا رامین عزیز..
ببینید،من یعضی از کارهامو که می خوام با پسوند PNG سیو کنم،سیو نمیشه و ارور میده!"Disk Error"!!!
نمی دونم چرا...
تا حالا به این مشکل بر نخوردم اون کاری که نمی تونی سیو کنی برام بزار ::..
1 :تعداد فایل پیوست
بفرمایید...(شرمنده انقد زحمت میدما::1. (38):):give_rose: