به جور شیک دیگه:1. (38):اسمم توش باشه "سعید":give_rose:نقل قول:
Printable View
به جور شیک دیگه:1. (38):اسمم توش باشه "سعید":give_rose:نقل قول:
اگه وقتشو دارید منم میخوام یه آواتار میخوام که از اینی الان که دارم بهتر باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حالا کی درست میکنه؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
التماس می کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
یک آواتار میخوام به صورتی که یک تیر انداز با تیر کمان داره نشونه گیری میکنه . عکس نباشه !
ممنون
شهریار :love:
عکس نباشه چی باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
فکر کنم می گن عکسی نباشه ... یعنی خودتون بسازیدش ... :1. (38):
ممنونم،ولی خیلی ساده است!!!نمیشه یه کم پلوغ پلوغ تر؟:1. (38)::merci::give_rose:نقل قول:
یعنی مثلا از مسابقات تیر اندازی نباشه یا عکس های واقعی معمولی . در کل میخوام به صورت abstract باشه . :love:نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
خب کسی نیست؟؟؟
نبود؟؟؟
بریم؟؟؟