خوب اول نحوه ساختشو توضیح بده تا ماهم دست بکار بشیم
Printable View
خوب اول نحوه ساختشو توضیح بده تا ماهم دست بکار بشیم
سعيد جان نحوه ساخت خاصي كه نداره!
اگه شما فوتوشاپ و ابميج ردي بلد باشي كه ميتوني آنن بسازي!
در چه جايي مشكلي داري؟؟
يا ميتوني از نرم افزاري به اسم Easy GIF Animator براي شروع استفاده كني كه مثل پينت سادست ولي ميتوني باهاش شكلك اديت كنيو بسازي
ولي من رو فوتوشاپ تاكيد بيشتري دارم
بخش انیمیشنش رو بلد نیستم تو فتوشاپ. فریم چطور ایجاد کنم
بايد براي اين كار عكس رو از فوتوشاپ وارد ايميج ردي كني
و در اونجا بري به Windows >> Animation بري
ميبيني فقط يك فريم هستش
روي دكمه فريم جديد كليك ميكني و چند فريم ميتوني بسازي!
ولي اگه ميخواي نوشته از اينور به اونور مثلا به طور طبيعي بره بايد دكمه اي كه چند تا دايره توش هست رو بزني و....
من cs3 نصب کردم که ظاهرا ایمیج ردی نداره. اونو چکار کنم؟
بله درسته
cs3 ايميج ردي نداره ولي بجاش Bridge داره!
تو بجز cs3 بايد cs2 هم نصب كني كه هيچ تداخلي ايجاد نميكنه
بله، براي CS3 ايميج ردي تعبيه نشده.نقل قول:
من cs3 نصب کردم که ظاهرا ایمیج ردی نداره. اونو چکار کنم؟
ولي شما ميتوني با رفتن به منوي Window > Animation اون پالت و بياري و همونجا كارتو انجام بدي. اتفاقا من خيلي از اين متحرك ها رو همينجا و به همين صورت ساختم.
فقط مثل ايميج ردي نميشه ذخيره كرد. بايد براي ذخيره به منوي File > Save For Web بري.
حجت جان چرا فقط از شكلكايي كه تو تاپيك مشابه تو P30world استفاده ميكني؟؟
سلام.
آموزش ايجاد شكلك خام:
1. یک صفحه با ابعاد 18 در 18 پیکسل با پکگراند Transparent باز کنید.
نکته : میتوانید برای تسلط بیشتر بر روی کار خود کلید های Ctrl+0 را بزنید تا به صورت حد اکثر بر روی کار شما zoom شود.
2. با ابزار Ellipse Tool یک دایره به اندازه کل صفحه خود بکشید ( کلید Shift را هنگام کشیدن نگاه دارید).
3. وارد Blending Option شوید ( Layer > Layer Style > Blending options )
4. بعد وارد قسمت Gradient شوید. و به تصاویر زیر نگاه کنید و تغییرات را ایجاد کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]5. روی Gradient که در تصویر دور آن را قرمز کمرنگ کردیم کلیک کنید. و مانند تصویر رنگ ها را جایگزین کنید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]6. وارد قسمت Stroke آخرین بخش Blending Option شوید. و تنظیمات را اعمال کنید ( تصویر زیر)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]7. کار تموم شد.
- شکل پایانی :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
مشکلم در ادیت اینه که هر تکستی مینویسم در همشون همون میاد !