شماره مراجعه رو در لینک زیر وارد کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
شماره مراجعه رو در لینک زیر وارد کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کالای شما وارد فرایند تعمیر شده است
اطلاعات کالا مرکز خدمات : تهران تاریخ ورود : 93/02/27 شماره مراجعه : 739469 نام کالا : GV-N66TOC-2GD Rev1.0 سریال : 4719331328153SN123001084574 هزینه : بدون هزینه کالای جایگزین : سریال جایگزین : تاریخ تحویل :
نقل قول:
بله خودم تو سایت چک می کنم هر روز ...
اما سوال من اینه چرا انقدر طولانی شده ؟ آیا همیشه انقدر طولانی می شه ؟ چه فرآیند تعمیری هست که انقدر طول کشیده؟
دوست گرامی در اولین فرصت پیگیری کامل از وضعیت دستگاه شما انجام میشه .
ممنون از پیگیری شمانقل قول:
@برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
جناب سجاد خان ؛
مادربردهای Z97 از روز 17 ام توی بازار ها به صورت انبوه برای فروش هستند و از اول تیر هم رنج کامل کامل در اختیار همه قرار میگیره. :give_rose:
در صورت رضایت از پشتیبانی گیگابایت، در تاپیک دفترچه تجربیات کاربران از e-Support، نظر خودتون را در مورد عملکرد ما بفرمایید.
راستی مورد نماینده ساری هم منتقل شد و خدمتتون اعلام میشه .
خان دیگر چیست بالام جان؟ من سجاد خالی ام :1. (26):
اما فقط چن مدل مدل متوسط به بالاش اومد که . مثلا اون مادربردی که گفتم تو بازار نیست
والا گیگابایت اونقد کیفیت داره که من حداقل تا قبل تموم شدن گارانتی اش ندیدم که موردی پیش بیاد و نیاز به گارانتی باشه واسه همین تا حالا با خدمات آواژنگ آشنا نیستم و برام موردی پیش نیومد اما از این و اون تعریف گارانتی سازگار و آواژنگ رو شنیدم
من الان 9 ساله مادربرد گیگا دارم ، با این فشاری که بهش میارم ، هنوز زنده هست:Love-ssa~! (1): گرافیک گیگا رو هم داشتم چون خیلی واسه دوران سلجوقیان شد ، عوض کردم :Love-ssa~! (1):
اون قضیه ی شماره ی قبض رسید چیه؟ این شماره ازکجا باید گیر بیاد؟
الو
اوستا آواژنگ خابیدی؟ :Love-ssa~! (1):
راستی یه سئوال . دوست من حدود یکی دو سال پیش دو تا لپتاپ گیگابایت گرفت و گفت هر دوشون صفه نمایششون مشکل داشتن ، از اون به بعدم دیگه از لپتاپ های گیگا خوشش نیومد . منم که تا حالا لپتاپاشو ندیدم . اما کیفیت و برگشتی شون مخصوصا همین صفه نمایشش ، چطوره؟
کلا با لپتاپ های گیگا و سری های مختلف اش هیچ آشنایی ای ندارم . یه چن سری لپتاپ های گیگا ارزون قیمت (حدود 1.5 و 2 و 2.5 تومن) معرفی میکنی؟ اغلب شون ssd دارن و گرون در میاد . بدون ssd هم داره؟ یه کانفیگی که به کانفیگ و قیمت لپتاپای لنوو نزدیک باشه ؟
چون لپتاپ لنوو G5xx اگه باشه 1.8 تومن ، همون کانفیگ گیگا هست 2.8 تومن (البته با ssd و جزئیات دیگه که یه بار دیدم و یادم نیست) . این اختلاف قیمت هم کم نیست که هر چی سرعت و کیفیت گیگا عالی باشه ، آدم با این تفاوت قیمت 1 تومنی سمتش بره
اگه میشه چند تا لپتاپ در همون رنج قیمت معرفی کن . گرافیک برام مهم نیست. حتی گرافیک مجتمع هم داشت ، داشت
سلامنقل قول:
عزیز این اولین فرصت نشد بازم ؟ امیدوار بودم قبل 4 روز تعطیلی بهمون برسه که یه کمی کار های عقب افتاده رو انجام بدم ...
از آواژنگ بعید بود ...
دوست عزیز کارت شما در حال تعمیر هست . در اولین فرصت تحویل شما میشود . :11():