پاسخ: چطور کارت گیگابایت 980ti را با نرم افزار oc guru 2 اورکلاک کنم؟
نقل قول:
خوب این آزمون و خطاها تا زمانیکه اعداد و فرکانسهای استیبل رو به دست بیاریم اگر هر بار منجر به هنگ کردن و... بشه باعث خرابی کارت گرافیک نمیشه؟
نه ولتاژ رو که زیاد نمیکنید به حد زیاد . تو این ولتاژها هم مشکلی براش پیش نمیاد .
نقل قول:
اورکلاک نیاز به تمرین و آزمون و خطا دارد . ولتاژ offset یک level اعمال کنید .
طبق راهنمایی شما ولتاژ افست رو یک درجه بیشتر کردم طبق تصویر زیر:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و خوشبختانه بعد از ۱۰ دقیقه زیر تست استرس بودن با برنامه furmark مشکلی پیش نیامد و استیبل بود.دما هم پس از 10 دقیقه تست به 72 درجه رسید و ثابت ماند.
حالا برای اورکلاک بیشتر آیا باید همین ولتاژ را پله پله بیشتر کنم و کلاک gpu و درصد power را هم پله پله بیشتر کنم تا به اورکلاک بیشتر برسم؟
نقل قول:
طبق راهنمایی شما ولتاژ افست رو یک درجه بیشتر کردم طبق تصویر زیر:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
و خوشبختانه بعد از ۱۰ دقیقه زیر تست استرس بودن با برنامه furmark مشکلی پیش نیامد و استیبل بود.دما هم پس از 10 دقیقه تست به 72 درجه رسید و ثابت ماند.
حالا برای اورکلاک بیشتر آیا باید همین ولتاژ را پله پله بیشتر کنم و کلاک gpu و درصد power را هم پله پله بیشتر کنم تا به اورکلاک بیشتر برسم؟
بله پله به پله باید اقدام کنید . هر جا دیدید که سیستم استیبل نیست . یک پله ولتاژ رو بالا ببرید .
چند سوال دارم که از متن لینکی که دادید متوجه نشدم.اول اینکه الان برای اورکلاک بیشتر دیگر گزینه power در کادر target بیشتر از ۱۳۹ درصد نمی شود.حالا آیا برای اورکلاک بیشتر باید گزینه temp زیر گزینه power را هم افزایش دهم؟این گزینه temp چه کاری می کند؟
دوم اینکه به همراه افزایش فرکانس gpu clock آیا باید memory clock را هم افزایش بدهم؟ memory clock را چند واحد چند واحد افزایش بدهم بهتر است؟
و سوم اینکه در صورتیکه بخواهم ولتاژ را افزایش بدهم باید ofsset min افزایش پیدا کند یا ofsset max ؟
نقل قول:
چند سوال دارم که از متن لینکی که دادید متوجه نشدم.اول اینکه الان برای اورکلاک بیشتر دیگر گزینه power در کادر target بیشتر از ۱۳۹ درصد نمی شود.حالا آیا برای اورکلاک بیشتر باید گزینه temp زیر گزینه power را هم افزایش دهم؟این گزینه temp چه کاری می کند؟
دوم اینکه به همراه افزایش فرکانس gpu clock آیا باید memory clock را هم افزایش بدهم؟ memory clock را چند واحد چند واحد افزایش بدهم بهتر است؟
و سوم اینکه در صورتیکه بخواهم ولتاژ را افزایش بدهم باید ofsset min افزایش پیدا کند یا ofsset max ؟
روش کار پله ای رو به شما گفتم . قاعده کلی وجود نداره . چون کارت با کارت و gpu با gpu فرق داره . بالا بردن فرکانس ها و ولتاژ ها به شکل اکستریم برای کاربرهای عادی که آشنایی با اورکلاک ندارند میتونه به قیمت صدمه دیدن کارت بشه . همون روش پله ای جلو برید . سعی کنید قدم به قدم به یادگیری اورکلاک و پارامترهای اون اقدام کنید .
با تشکر.فقط باید ولتاژ افست مینیمم افزایش پیدا کنه یا ماکسیمم؟
نقل قول:
با تشکر.فقط باید ولتاژ افست مینیمم افزایش پیدا کنه یا ماکسیمم؟
درحالت max