پاسخ: چرا آواژنگ برندهای معتبر قطعاتی جز گیگابایت رو گارانتی نمیکنه؟
نقل قول:
سلام
نه ,حرف شما درسته.
(اون پست من کلی بود هم برای سخت افزار هم نرم افزار و حتی خیلیای دیگه. حتی ماشین
حالا من یه سوال از شما میپرسم. کمپانی رنو و پژو که دو خودرو ساز با کیفیت فرانسوی هستن برای چی نمایندگی ندارن (با این حال که مشکلی تو روابط عمومی بین ایران و فرانسه نیست)
ولی میان خودرو های بی کیفیت چینی و کره ای رو ساپورت میکنن و قطععات یدکیشون رو از پژو و پراید هم بیشتر وارد میکنن؟؟؟
چون که سود میاره براشون. همینارو به قیمت با کیفیت میدن وقتی هم که با کیفیت وارد ایران بشه (اونم تازه اگه بشه) با کیفیت رو با قیمت کلسیونی به مردم میندازن)
بعدم من یه معذرت خواهی بکنم اولا اینکه ندیدم این تاپیک تو بخش اواژنگ هست بعدم حواسم نبود عنوان تاپیک مربوط به ساپورت اواژنگ هست.
به هر حال سیاست کاری گروه آواژنگ عرضه قطعات با کیفیت بوده و کسب گواهینامه حقوق مصرف کننده هم تاییدیه به این موضوع هست . در مورد کارو سیاست های شرکت های خودروسازی هم نمیشه اظهار نظری کرد . چون در حیطه و حوصله گفتمان ما نیست .
با تشکر :11():
پاسخ: چرا آواژنگ برندهای معتبر قطعاتی جز گیگابایت رو گارانتی نمیکنه؟
دوستان طبق استعلام گرفته شده؛
موجودی شرکت آواژنگ بر خلاف تصور ما، از موس، موس پد، کیبرد و هدست های گیگابایت، تقریباً تکمیل و آماده ی فروش است! (از Low-End تا High-End)
در کلیه ی لوازم جانبی های برند لاجتیک هم موجودی شرکت آواژنگ تقریباً تکمیل و آماده ی فروش می باشد!
لیست قیمت دو مورد قوق الذکر امروز به دستم رسید و بسیار تعداد و تنوع موجودی شرکت بالاست!