پاسخ: آواژنگ و فاجعه ی عرضه ی محصولات گیگابایت (الان گرافیک سری 1000)
نقل قول:
بله با دو ماه تاخیر جنس رو توزیع کردن ، انتظار فروش قیمت حبابی هم دارن؟ الان کارت های نسل قبلی با قیمت نجومی و بالاتر از این نسل رو دستشون باد کرده به دلیل همین کار ها !
بارش رو آواژنگ داده به دیجیکالا براش بفروشه ! جنس رو دیر میارن که هر کسی می خواست بخره رفته برند های دیگه رو خریده، قیمت بالا می گذارن که هر کسی حالا می خواد بخره نخره، برنامه ریزی هاشون درست نیست، زیادی وارد می کنن باد می کنه رو دستشون! اما همه اینا رو ما باید جواب بدیم و سری به سری داره اتفاق می افته
بیا یک مورد رندُم رو برسی کنیم
Gigabyte R9 390X OC WF 2X 8GB - GV-R939XWF2-8GD
قیمت جهانی : 408$
به قول شما اصلا 30٪ به نمایندگی کمتر میده با 30٪ حمل و نقل شما خط میخوره هیچی
دلار 3.6 میشه = 408*3.6=1469
+18 درصد خودتون(265 تومن میشه) = 1733 (رندش 1730)
این بر اساس گفته های خودتونه
آریا میده 1625 !
چطور میشه دقیقا ؟
بعدش شما میگی بعد گذشت دوماه ، تاجایی که یادمه بقیه گارانتی ها بعد این مدت (که کمتره :|) ، هنوز قیمتاشون همونه !
برای دیجی کالا هم منکه هنوز سری پاسکالی تو سبد خریدش نمیبینم . شمام مدرکی اگه داری درباره هر محصول دیگش داری رو کن مام باخبر شیم جریان چیه دقیقا !
نقل قول:
بیا یک مورد رندُم رو برسی کنیم
Gigabyte R9 390X OC WF 2X 8GB - GV-R939XWF2-8GD
قیمت جهانی : 408$
به قول شما اصلا 30٪ به نمایندگی کمتر میده با 30٪ حمل و نقل شما خط میخوره هیچی
دلار 3.6 میشه = 408*3.6=1469
+18 درصد خودتون(265 تومن میشه) = 1733 (رندش 1730)
این بر اساس گفته های خودتونه
آریا میده 1625 !
چطور میشه دقیقا ؟
بعدش شما میگی بعد گذشت دوماه ، تاجایی که یادمه بقیه گارانتی ها بعد این مدت (که کمتره :|) ، هنوز قیمتاشون همونه !
برای دیجی کالا هم منکه هنوز سری پاسکالی تو سبد خریدش نمیبینم . شمام مدرکی اگه داری درباره هر محصول دیگش داری رو کن مام باخبر شیم جریان چیه دقیقا !
این کارت که قدیمی هست و دیسکانتینیو شده ! برای این کارت نمی تونی فرمول ببندی ! الان دلاریش رو زیاد حساب کردی !
نقل قول:
اگه بقیه مثل ایسوس سیاست گرون فروشی دارن دلیل می شه ؟
قیمت جهانی کارت 1070 جی 1 (با احتساب مالیات و ارسال رایگان) |
470 |
دلار |
قیمت فروش گیگابایت به نمایندگی خود (حداقل 30 درصد زیر این قیمت) |
329 |
دلار |
هزینه ی گمرکی کارت گرافیک 8 درصد (ماحساب می کنیم 9 درصد) |
358 |
دلار |
حداکثر قیمت دلار 6 ماه اخیر (3.6 هزار تومان) |
1291 |
هزار تومان |
هزینه های حمل و نقل، گارانتی آواژنگ، فروشنده خرد (حداکثر 30 درصد) |
1678 |
هزار تومان |
مالیات بر ارزش افزوده 9 درصد |
1829 |
هزار تومان |
بیا کمی گرون فروشی هم کنیم |
1850 |
هزار تومان
|
آقا حمید سلام
خوب حالا دقیقا فهمیدم منظورت چیه
یکسری چیز ها هست که باید دقیق باشه نه از روی حدس
شما نوشتی کارت 430 دلاری با احتساب مالیات و ارسال رایگان 470 دلار. این یعنی که مالیات 30 دلاره و می خوام یک سندی ارائه بدی که مالیات 30 دلار شده یعنی چطوری این رو حساب کردی و بر اساس چه منبعی و این مالیات طبق ضوابط کدوم کشوره و چند درصده
یا بر اساس چه سندی اعلام می کنی که گیگابایت به نماینده های خود 30درصد زیر قیمت میده و این عدد رو از کجا پیدا کردی
یا گمرگ رو 8 درصد اعلام کردی و گفتی که ما حالا می گیم 9 درصد یعنی اینکه نمی دونی دقیقا چند درصده اینطوری که نمی شه بگیم حالا 9 درصد تعرفه های گمرگ مشخص هستن پس لطف کن تعرفه دقیق گمرگ رو برای کارت های گرافیک برای سال 95 اعلام کن
اونی هم که شما گفتی بیا کمی گرون فروشی بکنیم گرون فروشیش شده یک درصد. مگه یک درصد گرون فروشیه؟
من روی برند گیگابایت به عنوان یک برند با کیفیت تعصب دارم و خودت هم می بینی که کارت رو داره می ده 430 دلار یعنی کاملا منصفانه یعنی مشکل الان گیگابایت نیست مشکل در جاهای دیگه ایه یعنی مشکل داخلیه پس بیا این اطلاعاتی که ازت خواستم رو ارائه بده تا یه بحثی کنیم که همه بازدید کننده ها استفاده کنن و اطلاعات خودمون هم افزایش پیدا کنه
اگه از اول اینطور دقیق و حساب شده و با اعداد ایراد می گرفتی قضیه فرق می کرد اینکه بگی فاجعه ما نمی تونیم بفهمیم که نیتت خیره یا نه
چون الان این پست رو میذارم آفلاینی شما جوابت رو بذار با سند و مدرک و حالا اونایی که می دونی و مدل های دقیق کارت های گیگابایت رو با قیمت های جهانی و قیمت های داخلی هم قرار بده و اگه تونستی مثلا تو اون رنج قیمت از برند ایسوس یا ام اس ای رو هم بزار به مقایسه ای بکنیم ببینیم این گارانتی ها دارن چیکار می کنن
ولی مطمئن باش که اگه تخلفی صورت بگیره پیگیری های لازم انجام می شه گرچه زمان می بره ولی اگه صحبت های قبلیم رو توی یکی از پست ها دیده باشی گفتم که اگه تخلفی در جایی صورت می گیره بررسی کردنشون فقط برای جریمه کردن و کسب درآمده و نمیان کار رو درست کنن
اگر هم نخواستی بحث کنیم که خوب موردی نیست
نقل قول:
آقا حمید سلام
خوب حالا دقیقا فهمیدم منظورت چیه
یکسری چیز ها هست که باید دقیق باشه نه از روی حدس
شما نوشتی کارت 430 دلاری با احتساب مالیات و ارسال رایگان 470 دلار. این یعنی که مالیات 30 دلاره و می خوام یک سندی ارائه بدی که مالیات 30 دلار شده یعنی چطوری این رو حساب کردی و بر اساس چه منبعی و این مالیات طبق ضوابط کدوم کشوره و چند درصده
یا بر اساس چه سندی اعلام می کنی که گیگابایت به نماینده های خود 30درصد زیر قیمت میده و این عدد رو از کجا پیدا کردی
یا گمرگ رو 8 درصد اعلام کردی و گفتی که ما حالا می گیم 9 درصد یعنی اینکه نمی دونی دقیقا چند درصده اینطوری که نمی شه بگیم حالا 9 درصد تعرفه های گمرگ مشخص هستن پس لطف کن تعرفه دقیق گمرگ رو برای کارت های گرافیک برای سال 95 اعلام کن
اونی هم که شما گفتی بیا کمی گرون فروشی بکنیم گرون فروشیش شده یک درصد. مگه یک درصد گرون فروشیه؟
من روی برند گیگابایت به عنوان یک برند با کیفیت تعصب دارم و خودت هم می بینی که کارت رو داره می ده 430 دلار یعنی کاملا منصفانه یعنی مشکل الان گیگابایت نیست مشکل در جاهای دیگه ایه یعنی مشکل داخلیه پس بیا این اطلاعاتی که ازت خواستم رو ارائه بده تا یه بحثی کنیم که همه بازدید کننده ها استفاده کنن و اطلاعات خودمون هم افزایش پیدا کنه
اگه از اول اینطور دقیق و حساب شده و با اعداد ایراد می گرفتی قضیه فرق می کرد اینکه بگی فاجعه ما نمی تونیم بفهمیم که نیتت خیره یا نه
چون الان این پست رو میذارم آفلاینی شما جوابت رو بذار با سند و مدرک و حالا اونایی که می دونی و مدل های دقیق کارت های گیگابایت رو با قیمت های جهانی و قیمت های داخلی هم قرار بده و اگه تونستی مثلا تو اون رنج قیمت از برند ایسوس یا ام اس ای رو هم بزار به مقایسه ای بکنیم ببینیم این گارانتی ها دارن چیکار می کنن
ولی مطمئن باش که اگه تخلفی صورت بگیره پیگیری های لازم انجام می شه گرچه زمان می بره ولی اگه صحبت های قبلیم رو توی یکی از پست ها دیده باشی گفتم که اگه تخلفی در جایی صورت می گیره بررسی کردنشون فقط برای جریمه کردن و کسب درآمده و نمیان کار رو درست کنن
اگر هم نخواستی بحث کنیم که خوب موردی نیست
سلام
دونه دونه سوالات رو جواب می دم
بر اساس تجربه
بر اساس قواعد نمایندگی و تجربه در زمینه ی قطعات کامپیوتر
لیست خود گمرک 8 درصده و یک درصد هزینه های سرباز اضافه کردم
بله حتی یک درصد هم گرون فروشی هست
نیت آدم ها رو فقط خدا می دونه بهتره ما دنبال نیت آدم ها نباشیم کلا
دیگه بیشتر از این برای این موضوع وقت نمی گذارم، هر کسی اون چیزی که می خواست رو فهمید
تخلف خیلی زیاد شده و متاسفانه خیلی تخلفات کلان که نمی خوام وارد مباحث سیاسی بشیم ولی روزنامه ها رو مرور کن و مردم سمت این رفتند که از همدیگر تا می تونند بکنند متاسفانه متاسفانه
واقعا نمی خوام بحث کنم همین که این جا هم فریادی زدم بر نا عدالتی کافیه
نقل قول:
سلام
دونه دونه سوالات رو جواب می دم
بر اساس تجربه
بر اساس قواعد نمایندگی و تجربه در زمینه ی قطعات کامپیوتر
لیست خود گمرک 8 درصده و یک درصد هزینه های سرباز اضافه کردم
بله حتی یک درصد هم گرون فروشی هست
نیت آدم ها رو فقط خدا می دونه بهتره ما دنبال نیت آدم ها نباشیم کلا
دیگه بیشتر از این برای این موضوع وقت نمی گذارم، هر کسی اون چیزی که می خواست رو فهمید
تخلف خیلی زیاد شده و متاسفانه خیلی تخلفات کلان که نمی خوام وارد مباحث سیاسی بشیم ولی روزنامه ها رو مرور کن و مردم سمت این رفتند که از همدیگر تا می تونند بکنند متاسفانه متاسفانه
واقعا نمی خوام بحث کنم همین که این جا هم فریادی زدم بر نا عدالتی کافیه
..............................