مشخص نشد فینال فانتزی برا کنسول پیسی میاد یانوچ؟
Printable View
مشخص نشد فینال فانتزی برا کنسول پیسی میاد یانوچ؟
والا اونقدر Final Fantasy اومده که من خودم قاطی کردم ! اگه منظورتون Final Fantasy XIII هست ، که نه برای پی سی منتشر نشده ، اگه منظورتون Final Fantasy XIV هست که بله منتشر شده . Final Fantasy XV هم که قراره در تاریخ نا معلومی برای PS4 منتشر بشه.نقل قول:
DLC بازی Castlevania: Lords of Shadow 2 با نام Revelation و بازی Castlevania: Lords of shadow - Mirror of Fate HD برای PC عرضه شدند.
بازی Halo: Spartan Assault که قبلا مخصوص Windows 8 و Windows Phone بود قرار هست در 4 ام آوریل 2014 بر روی استیم عرضه شود و Windows 7/Vista هم پشتیبانی می کنه. قبلا ماکروسافت اعلام کرده بود که قصد داره هوای PC بازهارو بیشتر داشته باشه گرچه اگه منظورشون اینطوری هست به درد خودشون میخوره :lol: الان مثلا یکی از بازی های دیگری که مجانی هست(البته همه چیش کاملا مجانی نیست فکر کنم) و به تازگی جمع بازی های استیم اضافه شده Age of Wushu هست که به احتمال بهتر هم هست گرچه بستگی به آدمش هم داره! (دقت کنید سبک ها فرق می کنه)
برای این که سعی شه Origin از رقباش عقب نمونه تا 8 ام می 2014 نسخه اول Dead Space بر روی Origin به طور رایگان قرار داده شده. به نظر میاد این روند قرار هست با بازی های مختلف ادامه دار باشه.
دقیقا منم قاطی کردم کدوم به کدومه:lol:نقل قول:
هالو کلا چند نسخه برای پیسی زده:1~@$S (8):نقل قول:
:lol: Halo فکر کنم فقط نسخه یک و دو اش هست با این. این نسخه هم مثلا یجورایی تبلیغ ویندوز 8 ام بود در صورتی که حتی می تونستن Halo 3 رو با یکم به روز رسانی برای ویندوز 8 بزارن خیلی تبلیغ راحت تری می بود.نقل قول:
Deus Ex: Mankind Divided ممکن هست نسخه بعدی برای سری بازی های Deus Ex باشد. این نامی هست که توسط Square Enix ثبت شده اما هنوز خبر رسمی در مورد نسخه ای جدید وجود ندارد.
تاریخ عرضه بازی Alien: Isolation مشخص شد. این بازی در 7 اکتبر 2014 عرضه می گردد. همچنین عرضه بازی Raven's Cry هم با تاخیر همراه هست و در اکتبر 2014 عرضه می شود.