پولشو شما بده من خودم برات حرفه ای ها رو جمع می کنم!:lol:نقل قول:
بنیاد نمی خواد پول خرج کنه(اصلا اون قدر بودجه نداره که بتونه این کارو بکنه)
Printable View
پولشو شما بده من خودم برات حرفه ای ها رو جمع می کنم!:lol:نقل قول:
بنیاد نمی خواد پول خرج کنه(اصلا اون قدر بودجه نداره که بتونه این کارو بکنه)
بودجه نداره؟؟؟؟چی بگم والا!این همه پول الکی خرج میشه به اینجا میرسه بودجه ندارن؟؟
ولی اگه یه بازی درست حسابی میزد چند برابرش فروش می کرد:1. (31):
هزینه ی ساخت بازی خیلی بالاست! اگه بخوای بازی درست و حسابی بسازی با این Engine های مفتی مثل UDK که نمیشه.باید یه انجین بخری (یا بسازی).اگه بخوای بخری حداقل 2 میلیارد تومان فقط پول انجین میشه.اگر بخوای بسازی هم که باید یه همچین مبلغی رو به متخصصای مخ بدی و کلی هم زمان(تازه تو ایران کسیو نداریم که در حد ساخت Engine باشه!)نقل قول:
این تازه شروع کاره. حقوق اشخاصی متخصصی که قراره روی بازی کار کنن(حداقل 300 نفر هر کدوم مثلا 100 میلیون برای 2 سال کار=30 میلیارد تومان!) و تجهیزات مورد نیاز و تبلیغات و بازار یابی و... رو که حساب کنی بذاری روش سر جمع یه 40 میلیارد تومانی بودجه لازمه! ناقابل!:lol:
تازه من همه چیزو پایین ترین حالت گرفتم. بودجه ی بازیی مثل GTA V حدود 265 میلیون دلار آمریکا بود که به پول ما میشه 800 میلیارد تومان!:1. (27):
نه خیر! وقتی تو کشور ما قانون کپی رایت رعایت نمیشه و می تونیم بهترین بازی های دنیا رو 8000 تومان بخریم کی میره حداقل 50,000 تومان پول یه بازی بده که سازنده بخواد سود کنه؟!(قیمت بازی های اونور آبی معمولا بین 40 تا 80 دلار آمریکا هست که به پول ما میشه 120 هزار تومان تا 260 هزار تومان)
اصلا شوخی کردم:lol:بذار همین بازیای مسخره رو بسازن.من حرفم اینه که یا نسازن یا اگه میسازن درست بسازن:whistle:
مدیر فروش مصرف کننده کارت گرافیک Nvidia مت رایت تاکید کرده است که PC پلت فرم بازی انتخابی است، و این که قابلیت های آن باعث می شود آن “به مراتب برتر” را به کنسول های بازی .
صحبت با MCV ، رایت گفت:
پیشنهاد ما یک PC جمع و جور که یک جایگزین مناسب برای کنسول های نسل بعدی پلت فرم PC است به مراتب برتر به هر کنسول که آن را به بازی می آید، به علاوه شما تمام قابلیت های اضافی است که یک کامپیوتر به ارمغان می آورد دریافت کنید.
او اظافه کرد :
که steam در حال حاضر کاربران بیشتر از ایکس باکس لایو است که نسلی جدید که بزرگ شده بازی در PC با عناوینی چون کمیته مبارزه با Minecraft or World of Tanks وجود دارد. یک جامعه بزرگ که عشق بازی کردن بازی های خود را بر روی PC وجود دارد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
عجب!!!!حالا اگر سونی یا مایکرو یکیشون از چیپست های انویدیا استفاده می کردن همچین نمی گفت.ای کللللللک
ولی در کل موافقم که هیچ پلتفرمی PC نمیشه:yes:
این هفته نیز جدول فروش هفتگی بریتانیا منتشر شد و Call of Duty: Ghosts توانست با پشت سر گذاشتن FIFA 14 در صدر جای بگیرد. Killzone: Shodow Fall عنوان انحصاری کنسول PS4 در رده چهارم قرار گرفت و عنوان Need For Speed: Rivals توانست جایگاه خود را ارتقا داد و از رده 13 به رده 8 صعود کرد.
- Call of Duty: Ghosts
- FIFA 14
- Battlefield 4
- Killzone: Shadow Fall
- Assassin’s Creed 4: Black Flag
- Lego Marvel Super Heroes
- GTA 5
- Need for Speed: Rivals
- Just Dance
- Batman: Arkham Origins
آقای کارل استوارت بازاریاب شرکت Square Enix در توییتر خود اعلام کرد که شرکت آنها در نمایشگاه VGX دو تریلر را به نمایش خواهد گذاشت. او در توییتر خود گفته است:
فقط منتظر باشید تا دو تریلر هفته بعد در نمایشگاه VGX ببینید. مثل همیشه کار های شگفت انگیز از تیم ما.به نظر شما این دو تریلر مربوط به کدام بازی ها می باشد؟ آیا یکی از آنها نسخه جدید Tomb Raider یا hitman می باشد؟ که در اکثر سایت های خارجی نیز شایعه شده است اما قطعا تریلر دیگری مربوط به یکی از بازی های Thief, Lightning Returns: Final Fantasy XIII, Final Fantasy XV خواهد بود.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعید میدونم تام رایدر با هیتمن باشن.
امیدوارم یه عنوان جدید هم بینشون باشه:whistle:
اتفاقا من مطمئنم عنوان جدیدی تو کار نیست یکی از قسمت های جدید فرانچایز های قبلی هست.حالا ببینیم شنبه چه اتفاقی میفتهنقل قول: