طبق گفته ناشر بله باید به اینترنت وصل باشید. یکی از دلایل اینکار برای جلوگیری از کرک شدن بازی هست. گرچه هنوز احتمالش هست که بازی کرک بشه به صورت ساخت یا شبیه سازی یک سرور خصوصی که حالا بستگی به شرایط داره.نقل قول:
Printable View
طبق گفته ناشر بله باید به اینترنت وصل باشید. یکی از دلایل اینکار برای جلوگیری از کرک شدن بازی هست. گرچه هنوز احتمالش هست که بازی کرک بشه به صورت ساخت یا شبیه سازی یک سرور خصوصی که حالا بستگی به شرایط داره.نقل قول:
من فک میکنم به زودی همه بازی ها آنلاین میشن. اگه دلار پایین بود میشد خیلی از بازیها رو اورجینال خرید
می تونید با هماهنگی با سایت های مختلف که برای خرید نسخه اصل بازی ها هستند در زمان حراجی های مختلف به خرید بپردازید. گاهی اوقات هم وابسته به جایی که این سایت ها بازی هاشون رو تهیه می کنند از همون قیمت های خیلی خوبی رو ارائه می کنند مثل Mortal Kombat X نسخه اروپایی الان 49 هزار تومان هست. قدیما خرید نسخه روسی بازی خیلی رسم بود از اونجایی که معمولا میشد زبون بازی رو به انگلیسی تغییر داد منتهی الان با قوانین جدید استیم مطمئن نیستم برای استیم این کار شدنی باشه.نقل قول:
الان به طور مثال استیم حراجی داره. گرچه NFS جدید به احتمال تنها بر روی Origin عرضه خواهد شد و خریدارهای مختلف زمانی که بحث حراجی پیش میاد بیشتر راقب به همکاری در زمینه حراج های استیم هستند تا جاهای دیگه.
الان نسخه روسی هم میشه خرید (بعضی از بازی ها) ولی فروشگاه ها بععضی وقت ها برات میخرن و بععضی وقت ها هم نه
فروشگاه هایی مثل آرسان هم الان که استیم تخفیف زده بازی هاشو گرون کرده. کلا هر قیمتی دلشون بخواد میزنن
تو فکر اینم اگه بشه در آینده خودم یک کارت اعتباری بگیرم خودم بازی بخرم
شدنش که میشه اما یکم ریسک دار شده برای بازی های روی استیم طبق حرف هایی که در مورد قانون جدید استیم زده میشه اما تست نکردم نمی تونم نظر بدم.نقل قول:
آره دیگه بقیش به انصاف فروشنده ها بر میگرده واسه همین داشتن کارت اعتباری راحت ترین گزینه هست بعضی وقتا بعضی هاشون از اینکارا می کنن.
نقل قول:
ریسک که نه اونجوری. آخرین نسخه COH 2 من از فروشگاه روسیه است و با Hide..ma.n اکتیو کردمش
اگه درست یادم باشه طبق قانون جدید از این به بعد وابسته به زبون بازی IP چک صورت میگیره بعد دیگه شانسیه که یه سری بن بشن یه سری بن نشن اما حتی شاید کلا کسی هم بن نشده باشه و همش حرف باشه.نقل قول:
بهترین خبر E3 خبر انتشار نسخه جدید Hitman بود. واقعا داستان خوبی داره
از نگاه من داستان مهمترین عنصر یک بازیه
به شخصه خبر Final Fantasy VII Remake من رو بیشتر از همه خوشحال کرد خاطرات خوبی با Final Fantasy VII دارم. امیدوارم برای PC عرضه بشه. فعلا اعلام شده "اول بر روی PS4" به همین دلیل به احتمال روی حداقل یک پلتفورم دیگه هم عرضه بشه. اگه روی PC عرضه نشه و خیلی خوب باشه شاید واقعا PS4 بخرم :lol:نقل قول:
- زمان عرضه بخش سوم بازی Dreamfall Chapters مشخص شد. بخش سوم در 25 ژوئن 2015 عرضه می شود.
- قسمت سوم بازی Tales from Borderlands هم در 23 ژوئن 2015 در حال عرضه است.