AMD و Nvidia همیشه رقابت سختی با یکدیگر داشته اند و بعد از آن که AMD توانست با قراردادی ساخت CPU/GPU را برا هر دو کنسول PS4 و Xbox One به دست آورد ، Nvidia با طعنه اعلام کرد که کسب و کار کنسولی چیزی نیست که باید به دنبال آن بود چرا که حاشیه ی سود پایینی دارد. البته در این بین AMD هم بیکار ننشست و جواب Nvidia را به سرعت داد که می توانید این جوابیه را در ادامه بخوانید.
Robert Hallock مدیر ارشد بخش روابط عمومی AMD در این مورد اعلام کرده است :
موقعیتی که آن ها دارند به مانند مثال انگور ترشی برای من می باشند ! واقعیت این است که با توجه به گفته های فردی مانند جان کارمک که افسانه ای در صنعت گیم می باشد او در حرف هایش اعتقاد دارد که استاندارهایی که سخت افزار یک کنسول باید داشته باشد این است که هم ارزان باشد و هم سازندگان بازی بتوانند عناوین مولتی پلتفرم را آسان تر بسازند.در ماه مارس گزارش شده بود که شرکت انویدیا پیشنهاد سونی مبنی بر همکاری را به علت عدم توافقات بر سر مبلغ قرار داد رد کرده است.
و او ( کارمک ) در ادامه می گوید که با چنین اتفاقی سازندگان بازی می توانند به جای آن که به دستکاری موارد خاص معماری بپردازند ، زمان کم تری را خرج کنند و کیفیت بازی هایشان را بهبود بخشند. و حالا ما مفتخر هستیم که کمک کردیم که این نوع اکوسیستم برای سازندگان بازی فعال شود و هیجان زده هستیم که چنین اکوسیستمی تقریبا به طور یک جانبه بر روی سخت افزار ما اجرا می شود. من واقعا نمی توانم تصور کنم که چرا کسی باید از چنین موقعیت مطلوبی صرف نظر کند.
نکته : منظور کلی صحبت های Hallock این بود که انویدیا خودش نتونسته با مایکروسافت و سونی قرار داد ببنده بعد الان که amd باهاشون قرار داد بسته میگه سود رو کنسول ها پایین هستش.
GAMEFA
|
سلام
هرجور كه بخواي حساب كني Amd تو Game حرف اول رو ميزنه
اون که صد درصدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره با اون کارت گرافیکای آشغالش!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1- دوست عزیز لطفا به نظر دوستمون احترام بذارید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2-اگه AMD کارت گرافیک و سی پی یو های بدی داشت که مایکروسافت و سونی توی محصولاتشون استفاده نمیکردن(اگه nvidia تونس از اینجور کارا بکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
1.مگه من چی گفتم؟خب منم نظر خودمو گفتم دیگه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.کارت گرافیک و پردازنده های AMD فقط به دلیل قیمت کمترشون طرفدار دارن نه به خاطر تکنولوژی و قدرتشون.منظورم اینه که شما وقتی مثلا 600 هزار تومان پول دارین و می خواین کارت گرافیک بخرین توی AMD چیزای بهتری پیدا می کنین ولی اگه محدودیت مالی نداشته باشین و بیاین قدرتمند ترین کارت AMD رو با قدرتمندترین کارت Nvidia مقایسه کنین Nvidia جلوتر هست(GTX Titan VS 7990)
دلیل این که توی کنسول های مایکروسافت و سونی هم از محصولات AMD استفاده شده همین قیمت کمتر محصولات AMD هست(با توجه به این که به گفته ی متخصصان قدرت کنسول های نسل بعد در حد یه PCی متوسط هست نه یه PCی قدرتمند!)
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدفرای بحث طرف دار بودن اگر به قضیه نگاه کنید می بینید که amd تو محصولاتش دارای p/p فوق العاده ای هست و همین نتها کاربرا بلکه حتی شرکت های غولی همچون سونی رو به سمت خودش جذب می کنه شونی در کنسول ps3 به مرز ضرر دهی برای فروش هر کنسول رسید ولی تنها چیزی که این شرکت رو نجات داد در بخش کنسول 1. بازی های عالی و انحصاریه اون 2. پیگیری صفت و سخت جلوگیری از کپی کردن بازی ها بود سونی با ارزون کردن اجیاری قیمت کنسولش فقط داشت جبران ضررش و درآمد و سودش رو از بخش فروش بازی هاش تامین می کرد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mahdi1995 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم تا زمانی که درآمدی نداشتم شدیدا طرف داره Amd بودم ولی تو این چند سال اخیر بخوام های اند بخرم تکلیفم معلوم در تایید حرف این دوستمون عرض کردم این نکته رو
در ضمن دوستان این نکته رو در نظر بگیرید که بخاطره نبوده واسط ها در کنسول و روش برنامه نویسی کاملا متفاوت گیم برای کنسول ها باعث می شه تا یک کنسول آنچنان به قدرت و قطعات های اند نیاز نداشته باشه مثل pc مثلا اگر قدرت پردازشی بخش گرافیکی همین کنسول های جدید رو در مقابل تایتان بزاریم نتیجه کاملا خنده دار هست که چطوری یه کنسول با اون گرافیک ضعیف می تونه بازی ها رو با گرافیک قابل قبولی اجرا کنه و ........
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks