اولی رو بزنید اونی که نوشته WindowsXPMode_en-us.exeنقل قول:
Printable View
اولی رو بزنید اونی که نوشته WindowsXPMode_en-us.exeنقل قول:
مجتبی جان !
پردازنده ایشون از قابلیت VT-d که پیش نیاز اجرای XP Mode هست پشتیبانی نمی کنه برادر .
-----
در مورد پاور هم باید عرض کنم معمولاً باگهایی در نرم افزار HWmonitor در تشخیص ولتاژها وجود داره . وبارها دیده شده که ولتاژها در بایوس مادربرد نرمال نشون داده میشن ولی توی این نرم افزار پایین تر از حد نرمال نشون داده میشه .
هرچند چون پاور ایشون از یک برند متفرقه هست احتمال وجود مشکل از طرف پاور قوت می گیره اما از طرفی چون گفتند توی ویندوز XP مشکل نداشتند این احتمال از این طرف ضعیف میشه .
سؤالی که هست اینه که درایور کارت گرافیکشون به درستی نصب هست یا نه و اگه بتونند یک بار درایور جدیدی رو برای کارت گرافیکشون مجدداً نصب کنند و حتماً گزینه Clean Install رو در طی مراحل نصب فعال کنند تا درایور قبلی به طور کامل از سیستم حذف بشه و درایور جدید جایگزین بشه .
با عرض پوزش از همه اساتید عزیز :11():
رضا جان ممنون که یاد آوری کردید :give_rose:نقل قول:
پس فک نمیکنم راهی به غیر از نصب ویندوز XP باشه تا مشکلشون حل بشه.
:11():
پیشنهاد می کنم ابتدا از سازگاری همه درایورهای سیستمشون که خیلی قدیمی هست با ویندوز 7 و نصب مجدد درایور کارت گرافیک جدیدتر روی ویندوز 7 مطمئن بشن !نقل قول:
پروسه کاری ویندوز 7 و فشاری که به قطعات میاره قابل قیاس با XP نیست .
این دوستمون هم مختار هستند که با نصب ویندوز XP فکر کنند سیستمشون بدون مشکل کار میکنه .
من موظف بودم این نکته رو بهشون بگم قبل از اینکه پاورشون مشکلی برای سیستمشون بوجود نیاورده
stronghold crusader رو دانلود کن راحت روی 7 اجرا میشه ... من با e2180 و 2گیگ رم و 8400gs راحت اجراش میکردم ...
هنوز شما رو بازی جنگ صلیبی گیر کردید
ولش کنید دیگه:lol: