نه عزیز نسخه n فقط این مدیا پک رو میخواد . احتمالا نسخه سونی که نصب کردی فاقد مدیا پک مایکروسافت هست .
منظورم نسخه ویندوز بود.
Printable View
نه عزیز نسخه n فقط این مدیا پک رو میخواد . احتمالا نسخه سونی که نصب کردی فاقد مدیا پک مایکروسافت هست .
منظورم نسخه ویندوز بود.
نسخه Ultimate نصبه آقا امیدنقل قول:
عجیبه چون فقط نسخه های N ویندوز 7 این پک رو ندارند .
همین پیغام دقیقا روی ویندوز 8.1 هم میاد
خیلی عجیبه . بگذارید امیرجان همکار قسمت گیم نظر بدن .نقل قول:
سلام. من تا اونجا که گشتم به نظر میاد فقط کسایی که ویندوز N ای دارن با این مشکل مواجه هستن. در این شرایط به برخی دانلود آخرین نسخه برنامه VLC هم توصیه شده است (بخاطر codec اش هست البته). در Control Panel هم در قسمت turn windows feature on and off ببینید تیکی در کنار گزینه media features وجود داره یا خیر. ممکن هم هست یه برنامه جانبی در حال مداخله این وسط باشه برای همین اگه به برنامه ای مشکوکید چکش کنید.
گزینه turn windows feature on and off هم تیک دار بود چکمارکش را برداشتم و سیستم را ریستارت کردم باز هم جواب نمیده خودم هم موندم مشکلش چی میتونه باشه!نقل قول:
شاید استفاده از ویندوز N ای یا استفاده از نسخه های دیگه ویندوز که امتحان نکردی جوابگو باشه یا حداقل منجر به یک پیغام دیگه بشه تا ببینیم شاید کمکی بکنه اما خب مسلما این راه حل چندان جالبی نیست اما خب همونطور که گفتم متاسفانه به نظر میاد کمتر کسی مشکل شما رو داشته باشه. مگه اینکه یکی دیگه از دوستان در این زمینه تجربه ای داشته باشه تا به طور یقین پاسخگو باشن چون خودم این بازی رو ندارم که بخوام براساس تجربه شخصی نظر بدم.نقل قول:
اولین بازی هست که میبینم این مشکل را داره نسخه دی وی دی 9 گیگش را هم که بدون نیاز به کرک بود گرفتم نصب کردم باز هم جواب نداد روی یه سیستم دیگه که ویندوز سون التیمیت داشت نصب کردم به راحتی جواب داد ُخودم هم موندم تمامی نت فریمورکها با سی پلاس پلاسها و فلش پلیرها و XNAها هم روی سیستم نصبن ولی بازی اجرا نمیشه خیلی عجیبهنقل قول:
مشکل از نسخه ویندوزی هست که استفاده میکنی . با یک ایزو ویندوز دیگه تست کن .