پاسخ: مشکل اف پی اس دراپ و stutering
نقل قول:
سلامی مجدد
الان مشکل تون اینه که پارگی تصویر دارین؟
اگه آره ، طبق لینک زیر :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
پارگی تصویر
اغلب وقتی ایجاد میشه که تعداد فریم ها از refresh rate ئه مانیتور بیشتر باشه (البته اگه درست متوجه شده باشم) .
راه صحیح رفع اش اینه که یا v-sync (که ایجاد تاخیر و لگ میکنه اما رایگان هست) یا g-sync و تکنولوژی های شبیه اینها (که انگار در بعضی از سخت افزارها با مانیتورهای خاص فقط این قابلیت وجود داره) ، فعال بشه .
اما راهی که طبق توضیحی که دادن و شاید پارگی را بهتر کنه (نه اینکه کامل رفع کنه) شاید این باشه که فریم ریت را روی عددی کمتر از ریفرش ریت مانیتور تنظیم کنید.
یعنی refresh rate ئه مانیتورتون که 60 هرتز هست ، فریم ریت را روی عدد 55 قفل کنید .
این را تست کنید و ببینید پارگی بهتر میشه یا نه .
اگه نشد ، باز هم کمتر کنید و ببینید باز بهتر میشه یا نه . مثلا روی 50 و حتی اگه بهتر نشد روی 45 تست کنید (کمتر از 35 تا 40 نکنید چون دیگه لگ ایجاد میشه و کاملا لگ را حس میکنید) .
با این کار ، پارگی تصویر کامل رفع نمیشه . بلکه تا حدودی شاید بهبود پیدا کنه .
شاید هم نیاز باشه که فریم ریت بیشتر از ریفرش ریت مانیتور تنظیم بشه (که طبق توضیحات اون سایت فکر نکنم این طور باشه) . بالاخره اگه موارد بالا پارگی را بهتر نکرد ، فریم ریت های بالاتر از مقدار ریفرش ریت را تست کنید . مثلا فریم ریت را روی 65 تست کنید و ببینید بهتر میشه یا نه . و بعد روی 70 و ... .
نرم افزار و یا روش ها برای قفل کردن فریم ریت که زیادن .
دوست مون که در تنظیمات nvidia روش این کار را توضیح دادن .
با نرم افزار NVIDIA Inspector هم میتونید این کار را کنید .
حتما انجام میدم ممنون
نقل قول:
راهی واسه خلوت کردن رم یا یکم سبک تر کردنش هست؟
درایور رو پاک کردن نصب کردم هنوز نیومده اون گذینه
بله ممکنه
اما لطفا اول چیزای های دیگه که ازتون خواسته شده و هنوز انجام نشده رو انجام بدید تا مرحله به مرجله بریم جلو.
مشکلات ممکنه فراتر از حتی کم اومدن رم هم باشن. هنوز گرافیک اینتلتون مشکل داره و میگید فقط یک فریم میده!
میتونه به مشکل در سیستم عامل مربوط بشه (با توجه به کاستی های دیگه ای هم که داشت تو موارد دیگه)
یا چون باید وی رم رو از سیستم کم کنه برا خودش ،رمتون دیگه خیلی کم میاد و عملا اجرای بازی رو امکانش رو میگیره.
که عجیب این هست شما گفتید رم اینتل 4 گیگ گرفته! در حالیکه با رم 8 گیگ کل سیستم باید چیزی حدود 1 گیگ رو برمیداشت نه نصفش رو.
در ضمن چک کردم گرافیک شما این قابلیت رو پشتیبانی نمیکنه برای همین توی درایور جدید هم نمایش داده نشده.
اما همون SHARPEN رو فعال کنید که داشت وتیک GPU SCALING رو پایینش بزنید.
نقل قول:
بله ممکنه
اما لطفا اول چیزای های دیگه که ازتون خواسته شده و هنوز انجام نشده رو انجام بدید تا مرحله به مرجله بریم جلو.
مشکلات ممکنه فراتر از حتی کم اومدن رم هم باشن. هنوز گرافیک اینتلتون مشکل داره و میگید فقط یک فریم میده!
میتونه به مشکل در سیستم عامل مربوط بشه (با توجه به کاستی های دیگه ای هم که داشت تو موارد دیگه)
یا چون باید وی رم رو از سیستم کم کنه برا خودش ،رمتون دیگه خیلی کم میاد و عملا اجرای بازی رو امکانش رو میگیره.
که عجیب این هست شما گفتید رم اینتل 4 گیگ گرفته! در حالیکه با رم 8 گیگ کل سیستم باید چیزی حدود 1 گیگ رو برمیداشت نه نصفش رو.
در ضمن چک کردم گرافیک شما این قابلیت رو پشتیبانی نمیکنه برای همین توی درایور جدید هم نمایش داده نشده.
اما همون SHARPEN رو فعال کنید که داشت وتیک GPU SCALING رو پایینش بزنید.
خیر گرافیک سی پی یو درست شده و مشکلش رفع شده. حتما شارپن رو فعال میکنم و نتیجه رو میگم
راه حلی برای اینکه highe performance را توی پاور اپشن بیارم ندارید.؟
نقل قول:
خیر گرافیک سی پی یو درست شده و مشکلش رفع شده. حتما شارپن رو فعال میکنم و نتیجه رو میگم
راه حلی برای اینکه highe performance را توی پاور اپشن بیارم ندارید.؟
خیلی وقت شد چرا جواب نمیدید
یه سوال این احتمال وجود واره اگه گرافیم بازیو ببرم بالاتر بعد از گرافیک بیشتر استفاده شه و در نتیجه اف پی اس بهتری بده وقتی vsynce روشنه؟
مثلا از بخواد اون موقع اف پی اس رو از 100 لیمیت کنه رو 60 الان بخواد از 70 لیمیت کنه و نتیحه بهتری بده یعنی گرافیک رو ببرم بالا جوری که اف پی اسش بین 65 تا 75 باشه و زیر 65 اصلا نیاد و بعد vsynce را روشن کنم؟
خب وقتی شما از هر چن تا فقط یکی از چیزایی که میگیم رو انجام میدید چرا بعدش میگید ما چرا پاسخ نمیدیم!
قرار بود شما نتیجه ی میزان مصرف قطعات دماشون رو بهمون وقت بازی و هنگا لگ بذارید اسکرین شاتش رو که دوستمون توضیح داده بودن از افتر برنر باید انجام بدید.
اون هم توی چن تا بازی متفاوت.
بالا بردن کیفیت هم باید اثر برعکس بده چون مشکل قوی نبود کافی کارت گرافیک و کافی نبودن رم هست فعلا، که با بالابردن کیفیت بد تر میشه.
شما اون فریم ریتی که میگید دارید مکس رو میگید یا نهایتا میانگیم درحالیکه 0.1 درصد باید ببینید چقدره! اینه که باعث لگ میشه که ممکنه 20-30 باشه عددش.
نقل قول:
خب وقتی شما از هر چن تا فقط یکی از چیزایی که میگیم رو انجام میدید چرا بعدش میگید ما چرا پاسخ نمیدیم!
قرار بود شما نتیجه ی میزان مصرف قطعات دماشون رو بهمون وقت بازی و هنگا لگ بذارید اسکرین شاتش رو که دوستمون توضیح داده بودن از افتر برنر باید انجام بدید.
اون هم توی چن تا بازی متفاوت.
بالا بردن کیفیت هم باید اثر برعکس بده چون مشکل قوی نبود کافی کارت گرافیک و کافی نبودن رم هست فعلا، که با بالابردن کیفیت بد تر میشه.
شما اون فریم ریتی که میگید دارید مکس رو میگید یا نهایتا میانگیم درحالیکه 0.1 درصد باید ببینید چقدره! اینه که باعث لگ میشه که ممکنه 20-30 باشه عددش.
اینم از نرم افزار افتر برنر
نقل قول:
میشه شما راه هایی واسه کمتر مصرف شدن رم هنگام بازی پیشنهاد بدید ممنون میشم من مشکلم حل شده که اونکارو نمیکنم فقط همین مورد مونده ک بگید چجوری میتونم کاری کنم که رمم پر نشه و تا 70 درصد بیشتر نیاد
یک چیزی احتمال داره این مشکل که تو این عکس دارت این اقا میگن برا منم صدق کنه؟
اقا رفتم موقع بازی msi afterburner رو فعال کردم دیدم مشکل دقیقا همینه که این اقا میگفتن وقتی که یکم بازی میکنم و داغ بشه سیستم سرعت سی پی میاد پایین و باعث لگ میشه مثلا وقتی بازی روونه سرعت سی پی یو روی 3900 تا 4500 هست ولی وقتی لگ میشم که بیاد روی 2500 به پایین حالا یه سوال پیش میاد چجوری میتونم سرعت رو همیشه بالا نگه دارم این راهیی که این رفیقمون گفت رو هنوز تست نکردم نظر شما چیه همینو پیشنهاد میدید؟