پاسخ: سیستم مورد نیاز بازی Need For Speed : Rivals و مشکلات این بازی
طبق گفته خودشون تو نسخه complete باید میبود. (نمیدونم والا از کارای EA)
من بلخره ماشین one1 در مرحله دزد اوردم فقط همین ماشین اوردم حالا چطوری؟ انقدر تو یوتویوب گشتم یه پسر خارجی سیو گذاشته بود سیو با شماره ای که مال منم همینطوریه یعنی 12345678 و زدم دیدم میاره) ولی ماشین دیگه ای اضافه نشد مثل بنز باید اضافه میشود که نشده
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دیدین بالا گفتم مشکل از سیو هست.
مشکل اصلا دی ال اس نیست چون با نسخه قدیمی ریوادد ولی ابدیت 1.4 اون سیو زدم ماشین میاره. همینطور که نوشتم مشکل سیو هست. اگه میشه سیو برام پیدا کنید لطفا
اینم سیو ولی نمیدونم اون ماشین ها هست یا نه (چک ش کن.)
(اگه کار نکرد اسم سیو رو به سیو خودت تغییر بده)
هر 4 تا سیو که برای دانلود هست دانلود و تست کردم. سیو کامل هست ولی زد ماشین one1 هم پروند و اون ماشین نیست خخخ بجای اینکه اون 4 تا ماشین که عکسش بالا گذاشتم اضافه بشه بدتر پروند این سیو بدرد نخورد ممنون میشم سیو دیگه پیدا کنید البته فقط از سایت های خارجی پیدا کنید چون سیو های ایرانی که اصلا اون ماشین هارو ندارن.
کسی نیس این مورد کمک کنه تا به یه نتیجه ای برسم...
کسی نیس این مورد کمک کنه تا به یه نتیجه ای برسم...
کلا باید 4 تا ماشین دیگه به مرحله دزد اضافه بشه به اسم های. Jaguar CX-75 . One:1 .Mercedes-Benz .Lamborghini2013 Gallardo LP570-4 اینارو تو فیلم تو یوتویوب دیدم. که من با ابدیت 1.4 dlc هارو دارم ولی سیو ندارم. و همینطور که بالا نوشتم یه سیو پیدا کردم شانسی و ماشین one1 بود تو مرحله دزد حالا سه تا ماشین دیگه مونده.
با سلام. بلخره خودم حلش کردم. این پیام هم دادم که بگم دیگه دوستان سعی نکنن چون خودم ردیفش کردم.
چیکار کردین؟
چون من هم یه Save داشتم یکیشونو میاره و بقیه خبری نیست ازشون
یه Saveدیگه هیچکدومو نداره و آخری هم لاک میاره
با فندق شکن به یوتویوب مراجعه کن ویدیو گذاشتن با دقت ببین راهش پیدا میکنی. باور کن خودم پول فندق شکن دادم یک ماهه. کلی فایل. ابدیت. و سیو دانلود کردم که هیچی به هیچی 1 گیگ فقط چیزای چرت دانلود کردم. بماند چقدر فیلم انلاین نگاه کردم و کلی هم انطوری شارژم رفت. فقط برو یوتویوب بنویس دی ال اس ریوالز یا سیو ریوالز کلی مطالب میاره. من الان دقیق لینک دانلود اون ویدیو ندارم وگرنه میدادم بهت گرچه اینجا هم نمیشه لینک اون سایت گذاشت ایراد میگیرن البته اگه لینک اون فیلم داشتم خصوصی بهت میدادم یا ایمیل میکردم بهت.ولی لینک ندارم از مروگر حذف شد کل مروگر هستوری پاکیدم.
ولی اگه عین من عشق ماشین و اشتیاق بدی به این بازی و دنبالش بگیری حتما به نتیجه میرسی باور کن. عین من سر سخت باش خخخ. این ویدیو فقط ماشین one1 اضافه کرده بودم هست بعدا سر فرسط ویدیو از ماشین های که اضافه کردم میگیرم میذارم.
راستی حتما باید نسخه Need for Speed Rivals Complete Edition داشته باشی. لینک دانلود تو همین تاپیک صفحه های قبل هست. که دوستان زحمت کشدین پیدا کردن گذاشتن برای دانلود.
تمام ماشین های که باید در نت فور اسپید ریوالز باشه به لیست ماشین های دزد اضافه شده نسخه کامل.کامل بازی نت فور اسپید ریوالز
دوستان حتما نسخه ای که بالا نوشتم دانلود کنید 10 تا ماشین اضافه میشه به مرحله دزد که خودتون میتونید در این ویدیو که من گرفتم ببینید.
اضافه کنم اگه نسخه ریلودد و نسخه بلاک باکس دارید فرامش کنید چون بعد تو سیو به مشکل میخورد. حالا چطور یهو میبینید ماشین اضافه شده ولی میزنید بره مرحله پلیس نمیره چون ابدیت 1.4 هم بزنید به این نسخه ها باز دی ال اس داغون میکنه بهترین راهی که هست و نوشتم اون نسخه هست و گفتم دانلود کنید... موفق باشید.
میتونی برام این نسخه بیدا کنی بزاری برای دانلود.
Need for Speed Rivals FULL UNLOCKED
من یکم گشتم این سایت بیدا کردم
ولی نمیشه دانلود کرد... برای اورجین و انلاین بازی کردن میخوام این نسخه رو