پاسخ: جنگ همیشگی : Pes .vs. Fifa
گرافیک فیفا هم خیلی پایین نیست درسته از PES ضعیف تره اما پایین تر نیست به خصوص وقتی که شما روی آخرین ریزولوشن بازی کنید و اینکه با نرم افزار Creation Master چمن و هر چیز دیگه ای که دوست دارید را عوض کنید ، اضافه کنید و ... . من خودم از چمن های فیفا خوشم نمیومد اوایل اما بعد از تعویض چمن هاش خیلی عالی شد . نکته بعدی اینکه گرافیک بازی به نظر من در پله دوم هست و Game Play بازی در درجه اول مهمه .
موفق باشید
شهریار :love:
نقل قول:
به نظر منم pes خیلی بهتره .
از لحاظ سبک بتزی حرف نداره.
ولی من همیشه fifa بازی میکنم.
عجیبه... میگی PES بهتره اونوقت FIFA بازی میکنی...؟؟؟؟:1. (27): اینجوریش رو دیگه ندیده بودم....
شهریارجان گیم پلی تشکیل شده از گرافیک ، داستان ، روند بازی ، صداگذاری و..... تعریفش رو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] گزاشتم!!!
گیم پلی به همینایی که گفتم میگن! بعد اون گیم پلی که شما منظورت هست (روند بازی و کنترل) به نظر من توی ساکر بهتره چون قدرت مانور بالایی داره و حرکات قشنگی میتونی با جهات مختلف بزنی !!! من هم قبل از ساکر فیفا بازی میکردم! (2002 - 2008) ولی با دیدن ساکر دیگه نظرم عوض شد و الان ساکر بازم! شما قیافه ها رو ببین! زمین داور درست و حسابی داره داور دستش رو موقع خطا و پایان نیمه ها و .... تکون میده و..... البته به نظرم تنها حسن فیفا نسبت به ساکر 3 تاست : داوریه ساکر خیلی بده در حدی که اوت من رو به نفع اون میگیره! - چمن ساکر شبیه به حصیره! - فیفا Manager و Be a pro داره که خیلی باحاله! ولی بازم من ترجیح میدم اگه قراره با دوستام بازی کنم ساکر بزنم چون حالش چند برابره و چون آدمی هستم که نمیخوام روی باگ و ضعف طراحی گل بخورم و توی رو کم کنی ببازم واسه همین ساکر رو انتخاب کردم!!!
در مورد گرافیکم که شما گفتی اگه منظورت روی پی سی هست که فیفا Next gen نیست و گرافیکش نصف ساکر پی سی هست! ولی روی 360 هر دو Next Gen هستند و گرافیکاشون حدودا یکیه!!!!
و روی یه چیزی بازم تاکید میکنم اون هم قیافه های ساکر هست که واقعا از روی قیافه بازیکن رو میشناسی چیزی که اصلا روی فیفا نیست!!!! مورد آخر اینکه فیفا خوبیش اینه که همه ی لیگ هاش درسته البته به جز تیم ملی هلند و یکی دو تای دیگه در حالی که ساکر 4 تا لیگ سالم داره همش!!!!!
کاملا منطقی بود .... مرسی میلاد....:give_rose:
ولی بچه ها هیچی Be A Pro فیفا نمیشه! روی 360 که خیلیحال داد ولی روی پی سی هم چند نفره طBe A POro حال میده!
آره ولی حیف که روی 360 چند نفره نمیشه مگر اینکه Live بازی کنیم...
فیفا به چند دلیل زایبا تره:
1- گیم پلی فیا کاملا به طبیعت نزدیک است در حالی pes مانند عروسک بازی می باشد از روش دودین تا استیل شوتیدن و پاس دادن.
2 - چمن pes مانند حصیر بندر عباس است.
3 - دریبل ها فیا بسیار زیبا و انسان را وارد جو می کند و انسان حل بازی را می برد.
4 - مربی گری ساکر به گرد کفش فیفا هم نمیرسد.
5 - be a pro در فیفا به شما این قابلیت را می دهد که خود را جای بازیکن قرار دهید و تجربه ی فوتبالیست بودن را بدست آورید
5 - در هنگام لودینگ فیفا شما می توانید تمرین کنید تا هنگام بازی آماده باشید در حالی که ساکر چمن حصیری را نشان می دهد.
6 - ورزشگاه های فیفا در next gen به 32 عدد می رسد و در pc به 50 عدد. در حالی بهترین ورزشکاه ساکر کنامی است و 15 ورزشگاه دارد.
7 - فیفا همه ی لیگ های معتبر دنیا به همراه تیم های ملی را (به جز تیم ملی هلند ) خریداری کرده که مجموعا به 15 لیگ می رسد. در حالی که ساکر manchester را man red می نویسد چون هیچ کشوری لیگ خود را به بازی فوتبال ژاپنی نمی فروشد.
8 - فیفا بیش از 14000 بازیکن دارد که همگی به طور قانونی خریداری شده اند.
و دیگر هیچ ...
سلام .... به ترتیب جواب میدم:
1. به به ... فیفا واقعا بهتره ... دست EA درد نکنه..... واقعا کونامی صد سال سیاه نمیتونه بازی با اینهمه باگ بسازه.... فیفا رکورد داره... :1. (38):
2. قبول دارم
3. قبول دارم ( اگه وسط دریبل باگ نزنه... )
4. منظورت MANAGER مود هست...؟؟؟؟ - قبول دارم
5. قبول دارم ... ولی توی لودینگ های ساکر شما چمن حصیری میبینید؟؟؟؟ ( این نشون میده که شما زیاد ساکر بازی نکردید)
6. :1. (38):
7. بهش لیسانس نمیدن در ضمن توی تیم ملی ، ساکر از هر جهت بهتره..... اینو همه قبول دارن...
8. :whistle:
.................................................. .....
و حالا دلایل من :
1.فیفا اگه باگ نزنه که اسمش فیفا نیست.....همه ی بازی رو باگ سپری میشه....
2. فیفا خیلی گیمپلی کندی داره.... و اصلا هیجان نداره (در مقایسه با ساکر)
3. اگه چمن ساکر شبیه به حصیر است قیافه های فیفا شبیه قوطی حلبی له شده میمونه... مخصوصا VAN PERSIE ( میلاد میدونه من چی میگم) ... در حالی که ساکر خیلی خیلی قیافه های بازیکن ها رو طبیعی ساخته...
4. در فیفا آب و هوا همیشه ساده است یعنی هیچ وقت بارون یا برف نمیاد !!!!
5. PES باگ خیلی کمتر داره....
و دیگر هیچ....
منم یه حرفی زده باشم!
1-چمن فیفا هم به زمین چسبیده! البته تو نکست جن بهتره!
2-فیفا ارزش صرف وقت دیگه نداره چون به روز نیست و از تکنولوژی روز EA استفاده نمیکنه برای بالا بردن فیزیک به دلایل زیر:
گیم پلی کند و قدرت مانور بسیار پایین (عمرا بتونی حتی یه دریبل علی کریمی بزنی!) + تمام دریبل هاش توی ساکر هست فقط باید یاد بگیری! قیافه های فیفا که دیگه حرفش رو نمیشه زد! این چه لیسانس خریدنیه که قیافه هاشون مثل قوطی له شدست به قول بامداد! خیلی از باگ های فیفا رو ساکر هم داره ولی باعث شکست نمیشن! ! توی نکست جن داور توی زمین نیست! تازه میاد توی زمین بازی رو شروع میکنه! توی پیسی داور 2 تا پرچم داره!! ساکر داورش پرچم میزنه ! و کلا حذکات داوریش بهتره!
به نظرم الان تنها حسن فیفا داشتن لیگ های زیاد هست که البته سال دیگه مطمئنا همه لیسانسشون رو به ساکر میدن البته اگه ساکر بجنبه!
و هیچ حسن دیگه ای توی فیفا نمیبینم!!!!(دروازه بانشم حتی اگه کاسیاس باشه به درد پگاه گیلان هم نمیخوره !!!!
آقا میلاد از نظر دریبل ساکر 1/4 دریبل های فیفا رو نداره. از نظر لیسانس هم قیافه ربطی به لیسنس نداره. چمن به زمین چسبیده هم منظورتو نمی گیرم. دریبل به قول تو علی کریمی هم من به تو یکی زیاد زدم. الانم تنها محاسن فبفا همونایه که من گفتم حالا محاسن ساکر بماند که قیافه هاش بهتره و...
منیجر ، ورزشگاه های فیفا ، 14000 بازیکن فیفا ، و ... چی؟ machester united رو ترجیح می دی با man blue?
جمع بندی کلی = فیفا + ساکر = بازی کامل
و دیگر هیچ...