پاسخ: تصاویر گرفته شده توسط شما در بازی ها !
نقل قول:
عزیز شما توی تنظیمات بازی گزینه Field Of View رو ندارید دیگه ، درسته ؟ موقع رانندگی یا جاهای دیگه احساس نمیکنید که صفحه تار میشه ؟
چرا این گزینه هست.تو قسمت Advanced Settingهست و الان روی نصف هست(50درصد)وقتی تغییرش میدم دوربین بازی تغییر میکنه و به جلو یا عقب میره یعنی مثل دوربین های محدب میشه
راستی من رزولوشن مانیتورم 1920.1200هست با اینکه رزولوشن بازی هم همونقدر گذاشتم ولی تو بازی بالا و پایین صفحه سیاهه.فقط همین بازی هم اینطوره
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
1 :تعداد فایل پیوست
demonstar
یادش بخیر چه آهنگ با حالی داشت بخصوص وقتی که جون هواپیمات به آخراش میرسید آهنگ غمگین میزد!!!:1. (35):
2 نفری هم میشد بازی کرد. بازم وقت کنم دوباره بازی میکنم.
3 :تعداد فایل پیوست
در اینجا یادی میکنم از بازیهای قدیمی
magic ball1,2
اون موقع ها کرکش نداشتیم. از trial reset هم چیزی نمیدونستیم. بازی هم 1 ساعته بود!!!
راه حل.... یه بک آپ از ویندوز با acronis گرفته بودیم. هر 1 ساعت ویندوز ریکاوری میکردیم دوباره 1 ساعت دیگه بازی میکردیم.هر ویندوز ریکاوری هم 10 دقیقه طول میکشید:lol:
یادش بخیر با همین روش تا اخرش بازی کردیم!!!
ایرانی کم که نمیاره!!:wink::whistle:
یه بازی دیگه هم بود از اینا که باید 3 تا توپ کنار هم بیوفته خیلی حال میداد این بازیها...
wonderlinee 1
نقل قول:
در اینجا یادی میکنم از بازیهای قدیمی magic ball1,2 اون موقع ها کرکش نداشتیم. از trial reset هم چیزی نمیدونستیم. بازی هم 1 ساعته بود!!! راه حل.... یه بک آپ از ویندوز با acronis گرفته بودیم. هر 1 ساعت ویندوز ریکاوری میکردیم دوباره 1 ساعت دیگه بازی میکردیم.هر ویندوز ریکاوری هم 10 دقیقه طول میکشید:lol: یادش بخیر با همین روش تا اخرش بازی کردیم!!! ایرانی کم که نمیاره!!:wink::whistle: یه بازی دیگه هم بود از اینا که باید 3 تا توپ کنار هم بیوفته خیلی حال میداد این بازیها... wonderlinee 1
من چند وقت بود که داشتم دنبال این بازی میگشتم که آخرش هم پیدااش نکردم ! ممنون که اسمش رو گفتی
نقل قول:
من چند وقت بود که داشتم دنبال این بازی میگشتم که آخرش هم پیدااش نکردم ! ممنون که اسمش رو گفتی
خواهش میکنم منظورت کدوم یکی بود؟ wonderlinee 1 رو میگی؟
نقل قول:
خواهش میکنم منظورت کدوم یکی بود؟ wonderlinee 1 رو میگی؟
نه منظورم Magic Ball بود :love: