چرا دیگه خوده یوبیسافت تایید کرد که 27 ام می میاد یعنی اگه اشتباه نکنم میشه خرداد ماه.نقل قول:
البته هنوز معلوم نیست که نسخه Wii U هم توی این تاریخ منتشر میشه یا نه.
Printable View
چرا دیگه خوده یوبیسافت تایید کرد که 27 ام می میاد یعنی اگه اشتباه نکنم میشه خرداد ماه.نقل قول:
البته هنوز معلوم نیست که نسخه Wii U هم توی این تاریخ منتشر میشه یا نه.
گفته شده که نسخه Wii U با تاخیر و در پاییز منتشر میشه.
استودیوی Ubisoft در بخارست رومانی داره روی نسخه Wii U کار میکنه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سپاس
سلام
همون طور که گفتیداین بازی در 18 آبان 92 منتشر شده!
ولی من خیلی از جاهارو گشتم ولی گفتن که هوز منتشر نشده!
آیا واقعا این بازی منتشر شده یا نه؟:1. (27):
ببخشید کی گفت که توی این تاریخ منتشر شده ؟ 27 مِی 2014 یعنی ششم خرداد 93.نقل قول:
خودتون گفتین!توی تاپیک اختصاصی Watch Dogsنقل قول:
اینم متنش:
همونطور که میدونید یکی دیگه از بهترین بازی هایی که امسال قراره منتشر بشه Watch Dogs است.توی این تاپیک قصد داریم هر نوع اطلاعات,عکس و تریلر این بازی منتشر شد قرار بدیم و درمورد این بازی بحث کنیم.
این بازی داستانی در مورد ابر شرکت های خصوصی و فاسد دولتی در شهر بزرگ شیکاگو رو روایت می کنه که به وسیله ی سیستمی به نام central Operation System یا ctOS ، مردم رو روزانه مورد بازرسی قرار می ده و آیدن پیرس ( شخصیت اصلی بازی ) برای محافظت و نابودی این سیستم به پا میخیزد.
یکی از نکات جالب این بازی اینه که شما میتونید اکثر چیز ها رو هک کنید! از جمله:هک دستگاه های خود پرداز,قابلیت کنترل بر روی سیگنال چراغ ها,کنترل ترافیک,روشن کردن ماشین ها,خاموشی,کنترل قطارها,هک کردن مکالمات مردم با موبایل هایشان.
Watch Dogs در تاریخ ۱۹ نوامبر ۲۰۱۳ ( ۲۸ آبان ۱۳۹۲ ) برای پلتفرم های pc, PlayStation 3, , Wii U, Xbox 360 منتشر خواهد شد
.....
گفتین که 28 آبان 92 برای pc, PlayStation 3, , Wii U, Xbox 360 منتشر خواهد شد!
بله درسته شما درست میگید ولی اون پست برای قبل از تاخیر خوردن این بازی هست ولی توی پست 71 که بالای همین صفحه هست گفتم که در 27 ام می منتشر میشه.نقل قول:
البته تقصیر من هم هست چون باید توی این پست های جدیدی که میذاشتم تاریخ جدید رو اعلام میکردم ، پس خیلی ببخشید :11():
نقل قول:
خواهش میکنم!
اینا چ حرفیه!:1. (24)::1. (37):
آقای Jonathan Morin در توییتر خود دربارهی عدم وجود کدهای تقلب در Watch Dogs صحبت کردند.در پاسخ به یکی از طرفداران که از ایشان پرسیده بوده آیا همانند بازیهای مشابه دیگری مثل GTA V، این بازی هم کد تقلب دارد یا نه، آقای مورین صریحاً اعلام کردند که چنین قابلیتی در Watch Dogs وجود نخواهد داشت.
یوبیسافت تصویری منتشر کرده که حاوی اطلاعات خانواده آیدن است.با توجه به تصویر Nicole Anne Pearce خواهر آیدن بوده که توسط دشمنان تصادف کرده و کشته می شود. دو نفر دیگر فرزندان Nicole می باشند که Jackson Kent و Lena Violet نام دارند و پس از مرگ مادرشان آیدن از آنها محافظت می کند. نویسنده بازی Kevin Shortt درباره بازی می گوید:
آیدن برای خودش کار می کند و این اورا وارد مشکل می کند که موجب صدمه دیدن به خانواده اش می شود. افرادی که به دنبال او بودند خواهرش را با اتومبیل زیرمی گیرند و به قتل می رسانند.بنابراین او در تلاش است تا افرادی که در این کار دست داشتند را پیداکرده و انتقامش را بگیرد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
یوبیسافت تصاویر جدیدی از بازی Watch Dogs منتشر کرده که نشان دهنده امکانات شهر و شخصیت بازی است. همچنین کاربری به نام shinobi602 که یکی از منابع نزدیک شرکت یوبی سافت می باشد، جزییاتی را در رابطه با این عنوان فاش کرده است.
وی میگوید:
آپارتمان آیدن شبیه به GTA V است. همچنین آیدن در آپارتمان دارای یک PC می باشد که بازیکنان می توانند به آن دسترسی داشته باشند.وقتی پرسیده شد که آیا می توان در طول بازی آپارتمان های بیشتری را داشته باشیم؟ shinobi602 اینگونه پاسخ داد:
من فکر نمی کنم اینگونه باشد، فقط میتوانم بگویم که آپارتمان های بسیاری در سراسر شهر وجود دارد.این عنوان در 27 می سال جاری برای پلتفرم pc و کنسول های نسل هفتم و هشتم منتشر خواهد شد.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]