مراحل اضافی؟ مثل DLC اینا؟ برای این بازی DLC برای حالت تک نفره عرضه نشده. حداقل فعلا یعنی خبری نیست تا اونجا که یادمه.نقل قول:
Printable View
مراحل اضافی؟ مثل DLC اینا؟ برای این بازی DLC برای حالت تک نفره عرضه نشده. حداقل فعلا یعنی خبری نیست تا اونجا که یادمه.نقل قول:
سلام ممنون بابت پاسختون.یه جایی خونده بودم که DLC اضافی ارائه شده براش .شاید من اشتباه میکنمنقل قول:
میبخشید یه سوال شاید به این تایپیک مربوط نباشه نسخه های قبلی gta مثل gta v حالت اول شخص(fps) دارند یا خیر?
درودنقل قول:
خیر .
مگراینکه یک MOD ساخته باشن.
درود
دوستان نرم افزار Open IV رو نسخه setup دار ش رو می خوام هر چی گرفتم 3 و4 مگ میره 10 مگ دانلود میکنه .
مگر اینکه ویندوز رو عوض نکنم که نمیشه!
یه نسخه باشه که بدون آنلاین شدن کار بکنه.
با سلام
با رنج و مشقت مضاعف بازی GTA V نسخه COREPACK با حجم حدود 40 GB رو دانلود و نصب کردم
ولی اجرا نمیشه ، چندوقت کرک هم امتحان کردم ولی نشد که نشد
آخرین پیشرفتم شروع لانچره که که میگه برای فعالسازی باید به اینترنت وصل باشیده
خوب میشه دوستانی که بازیو نصبیدن و با موفقیت از 7 خان رستم گذشتند بگن چطور اجرا کنم
ضمنا ویندوزم هم 10 64بیتی هااااا
ممنون
بازی پس از نصب چند گیگ میشه؟ و همینطور پوشه dlcs رو حجمش رو ببین؟ اعلام کن.نقل قول:
به نظر میاد افرادی که این مشکل رو داشتن با تغییر ساعت کامپیوتر مشکل رو حل کردن. کافیه ساعت کامپیوتر رو به اوایل آوریل 2015 تغییر بدید. ایشالا مشکل حل بشه. اگر هم نشد ایشالا به کمک سایر دوستان مشکل حل میشه.
با سلامنقل قول:
بازی دارای ستاپ نصب هستش و بعد از نصب حدود 50 گیگ در میاد
ضمنا تا جایی که میدونم از این نسخه بخش بازی چندنفره و کلیه زبان ها به جز انگلیسی حذف شدن تا حجمش کم شه
پوشه DLC در مسیر نصب دیده نشد
آپدیت 1.33 ریلودد (با حجم نزدیک 5 گیگ ) رو دانلود و نصب کنید با کرک ریلودد بازی رو با GTAVluncher.exe اجرا کنید.(نتیجه رو اعلام کنید)
اوووووووو مااااااای گااااااااش
این یعنی 5 گیگ دیگه
باشد بعد از دان و نصب نتیجه را اعلام میکنم ایشالا