اولن کامل ترین نسخه برایه nds است و بر روی ps3 هیچ مشکلی نداره مگر شما که معلوم هم نیس که بر روی ps3 بازی کردید روش ایراد بزاریدنقل قول:
Printable View
اولن کامل ترین نسخه برایه nds است و بر روی ps3 هیچ مشکلی نداره مگر شما که معلوم هم نیس که بر روی ps3 بازی کردید روش ایراد بزاریدنقل قول:
نه ! گفتم که من فقط شنیدم!
در ضمن فکر نمیکنم بازی کردن اون روی Nintendo ds جالب باشه!!! البته نظر شخصی منه...
۱ سوال شما کیفیت nds را دیدید ؟
نظر شخصی شما درست ولی خوده شما گفتید که :(من شنیده بودم روی PS3 خیلی بد کار شده... و باگهای زیادی هم داره! طوری که من شنیدم یکی از موتور های Assassin's با ps3 مشکل داشت)
در این جا شما حرف از نظر شخصی نزدید
و با این کیفیتی که ps3 داره محاله باگ داشته باشه یا اگر هم باشه من ندیدم
دوست عزیز من هم نمیدونم که شما چند ساعت Assassin's بازی کردید (روی PS3) اما به شما قول میدهم اگر بیش از 15 ساعت بازی کنید بیش از 7 باگ خیلی ناجور خواهید دید(شخصا تجربه کرده ام). اگر هم قبول ندارید میتونید از دوست خوب و نزدیک من Quick بپرسید !
Ps3 هم همچین چیز خاصی نیست... طوری که اگر برید و تحقیق کنید میبینید که 90% بازی ها ، روی Xbox360 امتیاز بالا تری گرفته اند. حاضرم این حرفم را ثابت کنم!
NDS هم با توجه به اینکه یک کنسل دستی به شمار میرود از اون انتظار بالایی نمیره... هم از نظر گرافیکی و هم از نظر Gameplay.
حالا بیخیالش بشید بذارید برای PC بیاد ببینیم دنیا دست کیه!
اما جالبه که یک بازی مثل cod4 این همه رای آورده شاید بخاطر این باشه که گیم پلی bioshock یکم پیچیده است و آدم باید یکم وقت بذاره تا باهاش آشنا بشه.
virgil تو چرا به crysis رای دادی؟! آها فهمیدم! چون گرافیک خوبی داره و تو هم با اون سیستم حسابی حال میکنی مگه نه؟!:wink:
با تشکر.
من هم BIOSHOCK هم COD4 هم CRYSIS رو کامل بازی کردم. چه از نظر گرافیک و چه از نظر Game Play نظرم CRYSIS بوده و هست...نقل قول:
بچه ها در این که روی PS3 بد کار شده شک نکین چون دچار افت فریم حاد هست روی PS3 مثل ساکر 2008 البته نمیدونم برطرف شد یانه......
در رابطه با کرایسیس و کاد و بایوشاک هم بگم که گیم پلی بازی ای مثل کاد هرگز به پیچیدگی بایوشاک نیست . در بایوشاک شما ده ها کار انجام میدید ولی توی کاد فقط تیر اندازی میکنید!!
در ضمن بایوشاک به خاطر تخیلی بودنش خیلی ها اونو بازی نکردن ولی کار چیزیه که از قدیم بوده و همه میشناسنش مخصوصا که الان دومین بازی بعد از WOW هستش توی Multiplayer!!!!
-----
در مورد کرایسیس هم اگه میبینید که خیلی ها بازی کردن دلیلش این بود که تبلیغات زیادی براش شد!
باشه باشه.....................
شما هر جوری که دوست دارید فکر کنید ......
ولی ps3 دارای 8 سی پی یو core ولی xbox 3 core cpu داره و حتی god of war for ps2 هم از ۶۰٪ گرافیگ استفاده کرده است و هنوز هم نتونستد از کل گرافیگ کنسول ها استفاده کنن و company های دیگه اینکار را نخواهند کرد (به علت منافع مالی خوده شون) و هنوز نمی تونن از کل grafic ps3 استفاده کنن و به همین دلیل Xbox360 امتیاز بالا تری داره
دوست عزیز این تاپیک مقایسه کنسول ها نیست. دلیل اصلی بهتر اجرا شدن بازیهای یکسان در Xbox 360 نسبت به Play Station 3 ، عدم ارائه یک SDK مناسب از SONY و برعکس اون ارائه یک SDK مناسب از Microsoft است و فعلا ربطی به قدرت سخت افزاری کنسول ها نداره...نقل قول:
باشه پس در topic جدیدی که باز کردم ادامه می دیم خواهش می کنم همه شرکت کنن
از bamy عزیز خواهش می کنم در این تاپیک جواب دهد
PS3 or XBOX 360)i مسله این است)