حجت خان اینجا منظور از دمو فیلم بازی نیست بلکه در اینجا به معنی قسمتی از بازی مثلا 1 مرحله از آن است.نقل قول:
ارسالی توسط hOjjAt_PcNeTwOrK برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
Printable View
حجت خان اینجا منظور از دمو فیلم بازی نیست بلکه در اینجا به معنی قسمتی از بازی مثلا 1 مرحله از آن است.نقل قول:
ارسالی توسط hOjjAt_PcNeTwOrK برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوستان میتونید دموی بازی رو از این آدرس که براتون میزارم دانلود کنید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نکته : (برای دوستانی که زیاد وارد نیستند)
وقتی که توی این لینک رفتید روی Download Now کلیک کنید
در صفحه جدید روی Sign In کلیک کنید
آی دی مسنجر و پسوردتون رو وارد کنید
در این صفحه یک ارور نمایان میشه که با کلیک رو آن ، گزینه Download File رو بزنید
و در آخر منتظر بمانید که فایل دانلود ظاهر شود
حالا میتوانید دموی بازی Call of Duty 4 رو دانلود کنید
در ضمن دوستانی که از اینترنت پرسرعت بهره میبرن دانلود کنن چون
حجم فایل بسیار زیاده یعنی 1.37 گیگ
با تشکر
مهدی:1. (23):
از دوستان کسی دموی بازی رو دانلود کرد ؟
اگه کسی دانلود کرده یه توضیح بده لطفا
حجیمه!!
من منظورم از او نفیلمایی که مهدی جان حرف ازش میزنن
ببخشید دوستان
من دارم یه کارت Geforce 8600 GTS DDR3 256 میگیرم اگه خدا بخواد
میخواستم ببینم این بازی COD4 و کرایسیس رو میتونم با این کارت و دو گیگ رم راحت اجرا کنم ؟
آخه پولم بیشتر نمیرسه بهترش رو بگیرم
مرسی
بله فکر کنم بخوره!
بچه ها تو این تاپیک گفتید که این بازی 5 نوامبر میاد یعنی دو روز دیگه
حالا دو روز دیگه تازه بازی از شرکت بازیساز میاد بیرون یا میرسه تو ایران ؟
فکر میکنید که میرسه دست من و شما ؟
ببین عزیزم 5 نوامبر واسه آمریکا ریلیز میشه الان توی اروپا ریلیز شده و حتما ایرانیا دارن کرکش میکنن بدن بیرون!
من زنگ زدم westgame گفتن چهارشنبه دست ما میرسه.ینعی فردا ریلیز می شه تا دانلودو تست کنند یکی دو روز طول می کشه.البته در مورد بازی کرایسیس باید بگم یک سیستم high end باید داشته باشی تا بتونی روی very high بهترین تصویر رو بگیری.چون توی تنظیمات پائین تکسچور و گرافیک خیلی خیلی پائین میاد.حداقل باید یک سیستم 3یا 4 میلیونی داشته باشی تا بتونی با بهترین گرافیک و فریم بالا بازی کنی .در غیر اینصورت باید قید این بازی رو زد.با سپاس
بازی4 call of duty ریلیز شد.الان برای دانلود اماده شده.احتمالا تا فردا توی ایران اماده بشه.فعلا برای کنسول xbox360 ریلیز شده.با سپاس