چرا کسی جواب نمیده؟؟
اگه نخوایم ویندوز عوض کنیم راهی نیست که رو 7 اجرا بشه؟؟؟؟
رو ویندوز xp هم مطمئن هستم که مشکلی نداره و ویندوز هم چند بار عوض کردم و یکبار سون sp1 ریختم و یبار هم 7 ولی کلا با ویندوز 7 مشکل داره.
آخرین ویرایش توسط A.A.G در تاریخ 05-06-14 انجام شده است
چرا کسی جواب نمیده؟؟
|
یه جا گفته بود که میشه یه کار کرد :
راست کلیک روی ایکون بازی یا نرم افزار ، کلیک روی قسمت Propertise ، تب Compatibilaty رو بزنید و XP رو انتخاب کنید تا مشکل حل بشه.
یه راه حل دیگه :
اینطور که سایت Microsoft گفته با شبیه ساز ویندوز XP میشه راحت بازی ها و نرم افزار های که برای XP برنامه نویسی شده اند رو روی 7
اجرا کرد. دانلود شبیه ساز
<p>
روش اول را امتحان کردم ولی شبیه ساز رو دانلود میکنم ببینم چی میشه. </p>
<p>
دو تا فایل هست کدوم را دانلود کنم </p>
<p>
لطفا سریع جواب بدید</p>
آخرین ویرایش توسط A.A.G در تاریخ 05-06-14 انجام شده است
پاسختون داده شده دوست عزیز ، اندکی صبر...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirabbaaas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا پاور از کجا گیر بیارم؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
- - - Updated - - -
کدوم فایل رو دانلود کنم؟ دو تا فایل میاد. ویندوزم 32 بیتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (05-06-14)
از کسی موقت قرض بگیرید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amirabbaaas برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
باشه فردا یکاریش میکنم ولی یکی بگه کدوم فایل رو دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2تا فایل میاد کدوم را دانلود کنم .ویندوزم 32بیتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *MoJtAbA* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks