SajjadKhati (03-04-14)
سلام دوستان مشخصات سیستمه من : cpu: intel core 2 dou cpu e7300@ 2.66GHz
4g:ram
graphics card: GIGABYTE Radeon HD 7770
MotherBoard: ASUS p5kpl1600
بنظر شما با این سیستم بازی های گرافیکی مثل (crysis3_Battlefield 3_Call Of Duty:Ghosts_Grand Theft Auto V)
روون اجرا میشه؟
پاور من هم گرین430 وات هست اگه پیشنهاد بهتری دارید که با این مشخصات جور در بیاد ونتیجه ی بهتری داشته باشه بدید
و برای اجرای بازی ویندوز 7 با 8 فرقی هم میکنند؟
آخرین ویرایش توسط AMD 2014 در تاریخ 03-04-14 انجام شده است
SajjadKhati (03-04-14)
|
گلپسر ، همون قضیه ی خرید گرافیکی هه که تو اون تاپیک گفتی دیگه؟
نمیخای سیستم بخری که؟
500 تومن داری با خرید پاور و گرافیک دیگه؟
7770 برا کرایسس 3 از این دست بازی های سنگین چندان جالب نیست اما تو ریزولیشن پایین (تهش 768*1024) و تنظیمات پایین اجرا میشه
از این گرافیک به بیشتر هم برا سیستمت نمی ارزه
AMD 2014 (03-04-14)
دوست عزیز رو 1024 768با تنظیماته پایین که با کارت 9400 gt با هزار تا لگ اچرا میشه پس اون کارت چیش از این بهتره
SajjadKhati (03-04-14)
من فقط میخوام بازی روون اجرا شه یعنی گیر نکنه با پایین ترین تنظیمات با این کارت روون اجرا میشه؟
آخرین ویرایش توسط AMD 2014 در تاریخ 03-04-14 انجام شده است
SajjadKhati (03-04-14)
خا منظورم اینه که با پایین ترین تنظیمات و پایین ترین ریزولیشن ، هزار تا لگ رو نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
30 فریم رو میده در این صورت
البته یادت باشه cpu تم ضعیفه ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه اجرای بازی خوب میخای ، یا به قول گلپسری که قبلا گفت ، کنسول بگیر یا اینکه یه سیستم نو بگیر که حداقل 2 تومن برا اجرای بازی های روز با کیفیت خوب و تنظیمات و ریزولیشن متوسط میشه
آخرین ویرایش توسط SajjadKhati در تاریخ 03-04-14 انجام شده است
AMD 2014 (03-04-14)
خب خوبه دیگه دمت گرم داداش
SajjadKhati (03-04-14)
|
داداش رو اون دوتومنه کار میکنم ببینم چی میشه میشه مشخصاتتشو بگی
خوب دیگه چیست بالام جان؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بقیه رم بخونا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
:
البته یادت باشه cpu تم ضعیفه ها برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu ضعیف باشه ، گرافیک کارایی و قدرت خودشو نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید cpu ات حتی در حد نصف G3420 هم که پایین ترین cpu واسه سوکت 1150 هه هم نیست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حتی نصف قدرتش هم نداره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه اجرای بازی خوب میخای ، یا به قول گلپسری که قبلا گفت ، کنسول بگیر یا اینکه یه سیستم نو بگیر که حداقل 2 تومن برا اجرای بازی های روز با کیفیت خوب و تنظیمات و ریزولیشن متوسط میشه
AMD 2014 (03-04-14)
اون موقعه ویرایش نکرده بودیا
همرو یجا بگو مثه ادم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks