با سلام قصد خرید 10 رو دارم
1-کدوم ورژن بهتر هستش؟ کاربرد هم گیم و سالیدورک
2-فایلهای اصلی رو هم واسه فروش دارید؟
ممنون
Printable View
با سلام قصد خرید 10 رو دارم
1-کدوم ورژن بهتر هستش؟ کاربرد هم گیم و سالیدورک
2-فایلهای اصلی رو هم واسه فروش دارید؟
ممنون
سلامنقل قول:
در حال حاضر ما فقط نسخه pro و home داریم که نسخه pro بهتر هست
خیر فعلا فایل های اصلی نداریم
پیروز باشید
سلامببخشید من خیلی با ویندوز خودم مشکل دارم در حد مرگ خیلی از نرم افزار ها روی اون جواب نمیدن حتی کا ام پلیر:1. (27): خیلی عجیبه در عرض دو ماه شاید 3 یا 4 بار ویندوز عوض کردم(البته سیستم من فقط 8 یا 8.1 ) جواب میده این اخری که دادم خدمات کامپیوتری عوض کنه گفتم من شاید قلقش بلد نیستم دیدم بدتر شد الان دیگه سرعت سیستم هم اومده پایین:1. (28): به فکرم رسید گفتم شاید اگر از این نوع لایسنس ها استفاده کنم شاید سیستمم به راه بشه.
به نظر شما اساتید اگه این کار رو انجام بدم مشکل من حل میشه?
در شمن مدل سیستم من n550jv هست ولی به نسبت قیمتی که خریدم خیلی ضعیف تر بوده.ممکنه یا اصلا امکانش هست که سیستم تقلبی باشه:whistle: ؟
سلامنقل قول:
خیر مشکل شما با لایسنس حل نمیشه .
دوست عزیز در حال حاضر لایسنس ویندوز 10pro رو دارین ؟ زمان تحویل تا چقدر ممکنه طول بکشه و آیا در آینده ممکنه که لایسنس ها توسط microsoft بلاک بشه؟ اگر این اتفاق بعد از اوی یک سال ضمانتی که شما می فرمایید بیفته چی ؟ اگه همه چی Ok باشه تا شب خریداری می کنم ازتون
سلامنقل قول:
لایسنس ها معمولا از یک تا 48 ساعت امکان داره زمان ببره
لایسنس ها از مایکروسافت گرفته میشوند و کد ها ساختگی و تقلبی نیست در قسمت "برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]" در برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] عکس از اکانت های مایکروسافت قرارداده شد و کلیه لایسنس ها از قوانین مایکروسافت پیروی می کنند و در صورت مشکل بعد از یک سال باید با مایکروسافت در ارتباط باشید.
دوست عزیز من خرید رو انجام دادم . مشخصات رو هم باز بصورت خصوصی براتون فرستادم. موفق باشین
لایسنس به ایمیل شما ارسال شد .نقل قول:
سپاس از خرید شما
میدونم سوالم ربطی به این بخش نداره ولی لطفا کسی راهنماییم کنه که من باید چکار کنم سیستمم راه بیافته.:cry:
برای مشکلتون تاپیک جدا ایجاد کنیدنقل قول: