پاسخ: نیاز به خرید هارد 1 ترابایت Seagate
نقل قول:
درود
همه مشخصات میخونه ولی
Firmware: G003
ممنون از پیگیری که کردی
من این مورد رو سوال کردم و تعمیر کارم اعلام کرد که میتونه از هارد شما استفاده کنه برای برگردوندن اطلاعات
فقط یه اطلاعات تماس برای من بفرست و قیمتی که در نظر گرفتی برای هاردتون تا من زودتر اقدام کنم
IT@برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ].co.ir و یا پیام خصوصی در این انجمن
سلام مجدد کوروش جان
آقا یه کمی گرونه خدا وکیلی اما به شرط سالم بودن هارد چون به اطلاعاتش احتیاج شدید دارم خریدارم
فقط لطف کن یه راه تماسی بذار تا بتونم زودتر باهات تماس بگیرم
ممنون
سلام دوستان
همچنان نیازمند یاری سبز شمام واسه هارد
همچنان هاردی دارم که پر از اطلاعاته و به عنوان دکور شرکت ازش استفاده می کنم در حال حاضر
اگه کسی هاردی داره مشابه هارد منه زودتر خبرش رو بده
ممنون
نقل قول:
سلام دوستان
همچنان نیازمند یاری سبز شمام واسه هارد
همچنان هاردی دارم که پر از اطلاعاته و به عنوان دکور شرکت ازش استفاده می کنم در حال حاضر
اگه کسی هاردی داره مشابه هارد منه زودتر خبرش رو بده
ممنون
مجید جان مشکل هارد چیه ؟
بوق میزنه ، تیک تیک میکنه ، دیتکت میشه ؟
نقل قول:
مجید جان مشکل هارد چیه ؟
بوق میزنه ، تیک تیک میکنه ، دیتکت میشه ؟
مشکل هد هارد هست که تیک تیک میکنه و چند جا هم که بازدید کردن همین نظر رو داشتن
نقل قول:
مشکل هد هارد هست که تیک تیک میکنه و چند جا هم که بازدید کردن همین نظر رو داشتن
درب هارد را باز کردند؟
اگر جواب مثبته وضعیت پلاترها به چه صورت بوده ؟
هارد زمانی که تیک تیک میکنه 2 حالت داریم
یا سرعت تیک تیک زیاد و پشت سر همه که در این حالت اکثرا مشکل از برد کنترلر است ( که امیدوارم مشکل شما این باشه و با خرید یک هارد مشابه و تعویض برد حل بشه )
یا تیک تیک کش دار و وسط آن صدای خش خش میاد که در این حالت به دلیل لمس سطح پلاتر توسط هد احتمالا روی سطح پلاتر خط خورده
که در این حالت باید حتما هارد توسط موسسه کاملا خبره با تجهیزات عالی هارد باز بینی بشه ( چون احتمال زیاد مقداری قطعات ریز شکسته شده از هد داخل هارد موجوده )
در این حالت به هیچ عنوان نباید هارد روشن شود ( حال یا توسط شما یا اشخاصی که اطلاعات یا تجهیزات کافی ندارند )
چون با هر مرتبه روشن شدن هارد یک قسمت بزرگتر از سطح پلاتر آسیب دیده و دیتای آن غیر قابل بازگشت کیشود
نقل قول:
درب هارد را باز کردند؟
اگر جواب مثبته وضعیت پلاترها به چه صورت بوده ؟
هارد زمانی که تیک تیک میکنه 2 حالت داریم
یا سرعت تیک تیک زیاد و پشت سر همه که در این حالت اکثرا مشکل از برد کنترلر است ( که امیدوارم مشکل شما این باشه و با خرید یک هارد مشابه و تعویض برد حل بشه )
یا تیک تیک کش دار و وسط آن صدای خش خش میاد که در این حالت به دلیل لمس سطح پلاتر توسط هد احتمالا روی سطح پلاتر خط خورده
که در این حالت باید حتما هارد توسط موسسه کاملا خبره با تجهیزات عالی هارد باز بینی بشه ( چون احتمال زیاد مقداری قطعات ریز شکسته شده از هد داخل هارد موجوده )
در این حالت به هیچ عنوان نباید هارد روشن شود ( حال یا توسط شما یا اشخاصی که اطلاعات یا تجهیزات کافی ندارند )
چون با هر مرتبه روشن شدن هارد یک قسمت بزرگتر از سطح پلاتر آسیب دیده و دیتای آن غیر قابل بازگشت کیشود
ممنون از راهنماییت البته هارد من باز نشده ولی تا اونجا که یادمه اون صدای خش خش ناگوار رو داره ومنتظرم هارد مشابه پیدا شه