پاسخ: نظرسنجی جهت واردات محصولات DEEPCOOL
نقل قول:
به نظرم این مارک، مارک خوبی هست.
من خودم کول پدش رو دارم. تا حالا که خیلی خوب و عالی بوده. چند تا از دوستان و آشنایان هم دارن اونا هم راضی هستن.
صرفا به دلیل اینکه چینیه نمیشه گفت بده.
فک کنم بازار خوبی داشته باشه.
من یکی دوتا m6 میخوام پیدا نمیشه.هرجا و هر سایتی رو که بگین گشتم اما نیست که نیست.گفتم شاید ایشون میخوان این محصولو وارد کنن یه نظری بدم هرچند پستش قدیمیه
کماکان در انتظار m6 :1. (28):
نقل قول:
سلام
شما کول پد deep cool M6 رو وارد میکنین؟
نقل قول:
وارد کردن محصول فقط اول راه هست . پشتیبانی از محصول مخصوصا اطلاعات فنی فارسی و گارانتی خیلی مهم هست . deep cool یک برند رو به رشد هست و اگر بخواهد تو بازار ایران سهمی از بازار رو به دست بیاره باید اولین کارش رقابت در قیمت باشه . یک مسئله دیگه تیراژ کار هست . برای پوشش ایران و رقابت به معرفی محصول و همکاری با سایت های تخصصی تو این حوزه برای تهیه review نیاز مبرم دارید .
نقل قول:
به نظرم این مارک، مارک خوبی هست.
من خودم کول پدش رو دارم. تا حالا که خیلی خوب و عالی بوده. چند تا از دوستان و آشنایان هم دارن اونا هم راضی هستن.
صرفا به دلیل اینکه چینیه نمیشه گفت بده.
فک کنم بازار خوبی داشته باشه.
نقل قول:
من یکی دوتا m6 میخوام پیدا نمیشه.هرجا و هر سایتی رو که بگین گشتم اما نیست که نیست.گفتم شاید ایشون میخوان این محصولو وارد کنن یه نظری بدم هرچند پستش قدیمیه
کماکان در انتظار m6 :1. (28):
دوستان گرامی از زمان این نظرسنجی بیش از یک سال گذشته و در حال حاضر نزدیک 90 درصد تولیدات شرکت دیپ کول توسط شرکت داره وارد میشه. بار جدید از جمله کول پد m6 هم در راهه و اگر مشکلی در ترخیص پیش نیاد ان شاء الله تا هفته آینده جهت فروش قرار داده خواهد شد.
نقل قول:
دوستان گرامی از زمان این نظرسنجی بیش از یک سال گذشته و در حال حاضر نزدیک 90 درصد تولیدات شرکت دیپ کول توسط شرکت داره وارد میشه. بار جدید از جمله کول پد m6 هم در راهه و اگر مشکلی در ترخیص پیش نیاد ان شاء الله تا هفته آینده جهت فروش قرار داده خواهد شد.
از موجودی m6 چطوری مطلع بشیم؟سایتم که ندارین
نقل قول:
از موجودی m6 چطوری مطلع بشیم؟سایتم که ندارین
در تاپیک زیر مشترک بشید هر سری که بار جدید میرسه در این تاپیک اعلام میشه.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]