بروزرسانی...
Printable View
بروزرسانی...
بروزرسانی...
به نظرتون اسم و فامیل این آقا آشنا نیست ؟
آهان فهمیدم این آقا تامین کننده قطعات فروشگاه پارمیس گلبهار که من چند وقت پیش ازشون یک هارد خریدم
و بعد از یک ماه و کلی تماس و واسطه، هارد رو برام ارسال کردن، تاپیکش هم در همین انجمن موجوده :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خدا به داد اون کسی برسه که از این آقا و اون همکارش چیزی بخره، از ما گفتن بود
لطفاً به شماره تلفنی که از ایشون توی انجمن پرشین تولز گذاشتم و شماره تلفن پست ابتدایی دقت کنید،
یک عکس هم از پست اول گرفتم که اگه ویرایش شد قابل اثبات باشه :
برای مشاهده نوشته مخفی شده کلیک کنید !
يعني شما منظورت اين آقا صاحب اون فروشگاهه؟
با سلام
قابل توجه همه دوستان و مخصوصا کاربر CyberLife میگم :
من قبلا مسئول خرید و ارسال اون فروشگاه بودم و الان کلی وقته دیگه واسه اون فروشگاه کار نمیکنم.
اون هارد دیسکی هم که میگید هم به همراه 2 محصول دیگر رو من خودم از هزینه شخصی خودم خریداری کردم و برای شما و کاربران دیگر ارسال کردم که هنوز پول همون 3 محصول هم بدست من نرسیده و اگه من این کارو نکرده بودم هنوز هم محصول شما بدستتون نرسیده بود پس بدون شناخت قبلی لطفا در مورد افراد قضاوت نکنید. اگه یک فروشگاه حالا به هر دلیلی در یک مقطع زمانی این مسائل براش پیش بیاد دلیل نمیشه که همه کارکنان اون فروشگاه بد حساب باشند من در طول مدت 2 سالی که واسه اون فروشگاه کار کردم از قشم تا آذربایجان واسه کلی آدم جنس فرستادم و هیچ کدون هم مشکلی نداشتند از طرف بنده. همون وقت هم بی دلیل تمام اطلاعات شخصی اینجانب رو اینجا منتشر کردید. من از طریق همین فروم ها نیز تا حالا جنس فروختم و کسی تا حالا شاکی نشده.
در کل بنده دیگه ارتباطی با اون فروشگاه ندارم و خواهشا بیشتر از این قضیه رو کش ندید.
این کارت گرافیک هم ارتباطی با فروشگاه مربوطه نداره و خودم برای فروش گذاشتم چراکه اگر دقت کرده باشید در تاپیک مورد نظر هم قید کردم که هرکس از شیراز هست تماس بگیره تا آدرس بدم بیاد حضوری تحویل بگیره و هزینه اون رو پرداخت کنه پس به وضوح مشخصه که هیچ نیت بدی پشت قضیه نیست.
در ضمن اگر هدفی از این کار بود من دوباره شماره و اسم خودم رو اینجا قید نمی کردم بنابراین لطفا دیگه بر این موضوع پا فشاری نکنید چون دیگه الان اعتبار شخص خودم مورد بحث هست و هیچ گونه توحینی رو نادیده نخواهم گرفت چون دیگه من هیچ ارتباطی با اون فروشگاه ندارم.
با تشکر.
سلام دوست عزیز، بله این آقا مسئول تامین قطعات فروشگاه پارمیس هستننقل قول:
اگه این مواردی که گفتید حقیقت داشته باشه من از شما عذرخواهی میکنم و دیگه قضیه رو دنبال نمیکنمنقل قول:
و برای ارسال هارد هم از شما تشکر میکنم
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------نقل قول:
فکر میکنم صحت این قضیه از همین که من اینجا اومدم دوباره اسم و شماره رو گذاشتم و این مباحث رو در بالا مطرح کردم قابل تشخیص باشه.
در ضمن واسه اثبات سر کاری نبودن تاپیک فروش کارت گرافیک مورد نظر باید ذکر کنم که همین دیروز یک گیرنده دیجیتال واسه یکی از کاربران ساکن اصفهان بلافاصله پس از واریز هزینه ارسال کردم و کد پیگیری اون رو هم واسش فرستادم که هرکس در این موضوع شک داره میتونه PV بده تا شمارشو بدم ازش سوال کنه.
با تشکر.
موفق باشيد
---------------------------------------------------------نقل قول:
ممنون شما هم همینطور....