دوست عزیز رمها دست دوم هست یا نو ؟؟؟
Printable View
دوست عزیز رمها دست دوم هست یا نو ؟؟؟
:1. (27):
2 جفت رم کرسر دامينيتور ،هر جفت=2 عدد ماژول به ظرفيت 2 گيگابايت
من کجاش بد گفتم دوستان گيج شدند؟
همانطور که در عکس مشخصه داخل هر پک 2 عدد ماژول هست ،هر کدام از اين ماژول ها دوگيگی هستند
بنده 2 تا پک دارم ،يعنی ؟! 4 عدد 2 گيگی در مجموع
حالا قيمت پايه هر کدام از اين پک ها که شامل 2 ماژول 2 گيگی هستند 50 هست،
اون دوست عزيزی هم که اشاره کردند 4 گيگ 1600 کسی 50 نميده درست فرمودند ولی توجه داشته باشند اين موارد قيمت پايه در مزايده هست نه قيمت فروش در يک تاپيک فروش!
رم ها کارکرده هستند و فکر ميکنم قيمت اکبند اين رم ها در بازار 160-170 باشه...
دوست من اگه یه سقف قیمت هم تعیین می کردی تا با اون قیمت قبل پایان مزایده جنس فروش بره برای دوستانی که عجله در خرید دارن یا نیاز فوری دارن فکر کنم بهتر بود. :cool:
دوست من ،همانطور که خريداران به فکر خودشون هستند ،حق بديد فروشنده هم به فکر خودش باشه ! :1. (35):
من نشنيده بودم در مزايده سقف قيمت تعيين بشه ،چون فروشنده مايل هست به بالاترين بفروشه ،اين نکته هم خالی از لطف نيست اگر اين وسط فرصتی برای اسمبل يک سيستم های اند در دنيای واقعی بدست بياد ،حتما هر 4 ماژول با قيمتی نزديک به قيمت آکبند فروخته می شوند.
با سپاس:give_rose:
سلام . دوست عزیز تا کی میخای این مزایده رو ادامه بدی آخرش 118 میتونم بخرم. قیمت آخرم بود . اگه واقعا قصد فروش داری......خبر بده از طریق پیام کوتاه 09119973978
دوست عزيز برای بار انم تاريخ اتمام مزايده مشخص است ،118 منظورتون يک پک رم بود يا هر 2 پک رم؟!
شما می تونی نصبت به قیمت آکبند کالات یه چیز جزیی کم کنی چون به قیمت آکبند که فروش نمیره.شاید یکی نیاز فوری داشت حتی در کل 20 تومان زیر قیمت بازار هم بود براش صرف کرد بخره ولی نتونه تا آخر مزایده منتظر بمونه ، به هر حال این یه پیشنهاد بود و تصمیم با شماست.نقل قول:
منظور من 2عدد 2گیگ بود به این قیمت.
دوست عزیز برای شما p.m بنده هر چهار ماژول رو خریدارم
نقل قول:
ارسالی توسط ttvtt
نقل قول:
شما هم ميتونی مثل ساير دوستان قيمت پيشنهادی درج کنی ،تا به اينجاا در اين فروم جفتی 118 بوده ،با تشکر