پاسخ: فروش یکعدد ASUS 4870 X2
مهم اینجاست که 2 تا 4870 1 گیگ رو میشه نو زیره 500 گرفت پس این که دسته 2 هست بیشتر از 350 نمیارضه :wink:
مهم اینه که این کارت ها افتش فوقولاده هست مثل 9500 نیست که 10 20 تومن ضرر داشته باشه خیلی زیاده ضررش ! شما 1 ماه دیگه 200 هم نمیتونی بفروشیش با این وضعیت که 5870 زده تو کاره 4870x2 .
هر کی میخره بده بره ضررش بیشتره اگر نگه داری !
نقل قول:
مهم اینجاست که 2 تا 4870 1 گیگ رو میشه نو زیره 500 گرفت پس این که دسته 2 هست بیشتر از 350 نمیارضه :wink:
مهم اینه که این کارت ها افتش فوقولاده هست مثل 9500 نیست که 10 20 تومن ضرر داشته باشه خیلی زیاده ضررش ! شما 1 ماه دیگه 200 هم نمیتونی بفروشیش با این وضعیت که 5870 زده تو کاره 4870x2 .
هر کی میخره بده بره ضررش بیشتره اگر نگه داری !
دوست عزیز شما برو 2 تا 4870 بخر حالشو ببر.آره راست میگی این همه شرکت بزرگ عقلشون نرسیده شما فهمیدی اینو.عزیز من crossfire و sli رو هر بازی ساپورت نمیکنه و وقتی یهو fps بازیت شد در حد 4850 اونموقع میفهمی جریان چیه .در ضمن من اونقدرها هم ندیدم 5870 زده باشه توی کار 4870x2 و توس سایت anandtech از 15 تا تست توی 9 تا تست کمتر بود امتیازش.هیچ مشکلی نداره صبر میکنم ماه دیگه میخندم به کسانی که به جای اینکه 200 تومن بدن کارت من رو بخرن برن 4850 بخرن با همین قیمت.من هیچ عجله ای ندارم واسه فروشش چون هر کسی کارش باشه میدونه این کارت چیه
آقا محسن نفروختی هنوز ؟ من فکر کردم فروختی سوار تیاره شده رفتی ؟:1. (38):
نقل قول:
دوست عزیز شما برو 2 تا 4870 بخر حالشو ببر.آره راست میگی این همه شرکت بزرگ عقلشون نرسیده شما فهمیدی اینو.عزیز من crossfire و sli رو هر بازی ساپورت نمیکنه و وقتی یهو fps بازیت شد در حد 4850 اونموقع میفهمی جریان چیه .در ضمن من اونقدرها هم ندیدم 5870 زده باشه توی کار 4870x2 و توس سایت anandtech از 15 تا تست توی 9 تا تست کمتر بود امتیازش.هیچ مشکلی نداره صبر میکنم ماه دیگه میخندم به کسانی که به جای اینکه 200 تومن بدن کارت من رو بخرن برن 4850 بخرن با همین قیمت.من هیچ عجله ای ندارم واسه فروشش چون هر کسی کارش باشه میدونه این کارت چیه
اول اینکه من قصدم راهنمایی بود نه اینکه خراب کردن کاسبی شما البته اگر مارو قبول داشته باشید !
من نفهمیدم شاید خیلی ها فهمیدن که 2 تا 4870 1 گیگ با فن تاکسیک سافایر بهتر از 4870X2 هست که میشه روش نیمرو پخت :1. (38): و اینکه نمیدونستم 4870x2 روی بردش به جای Cross Fire از Cross Water استفاده کردن برای ارتباط بین 2 GPU از 4870 !!! :lol:
شما تست هاتو بیار ببینیم چی شده ! و اینکه نمیدونستم بازی های جدید رو روی DX10.1 میدن نه 11 ! و مصرف برق ای که 4870x2 داره اندازه 5870 هست ( 350 وات 4870x2 تقریبا در مقابل 200 وات 5870 ) و شما هم صبر نکن و به کسانی که 4850 میخرند زیره 100 نخند چون الانش 145 مدل 512 اش داره فروش میره یا شاید هم پایین تر ( قیمت دقیقش رو ندارم ) .
و در آخر من منکر قدرت این کارت نشدم ولی هیچ کسی پیدا نمیشه یک 5870 رو که از همه لحاظ به صرفه تره رو ول کنه و یک کارت قدیمی پر اصتحلاک ضعیف رو بگیره نسبت به نسل جدید !!!
2 تا تست از مهم ترین بازی ها که همه دیگه میدونند ......
5 :تعداد فایل پیوست
[QUOTE=Overclocker;163996]اول اینکه من قصدم راهنمایی بود نه اینکه خراب کردن کاسبی شما البته اگر مارو قبول داشته باشید !
من نفهمیدم شاید خیلی ها فهمیدن که 2 تا 4870 1 گیگ با فن تاکسیک سافایر بهتر از 4870X2 هست که میشه روش نیمرو پخت :1. (38): و اینکه نمیدونستم 4870x2 روی بردش به جای Cross Fire از Cross Water استفاده کردن برای ارتباط بین 2 GPU از 4870 !!! :lol:
شما تست هاتو بیار ببینیم چی شده ! و اینکه نمیدونستم بازی های جدید رو روی DX10.1 میدن نه 11 ! و مصرف برق ای که 4870x2 داره اندازه 5870 هست ( 350 وات 4870x2 تقریبا در مقابل 200 وات 5870 ) و شما هم صبر نکن و به کسانی که 4850 میخرند زیره 100 نخند چون الانش 145 مدل 512 اش داره فروش میره یا شاید هم پایین تر ( قیمت دقیقش رو ندارم ) .
و در آخر من منکر قدرت این کارت نشدم ولی هیچ کسی پیدا نمیشه یک 5870 رو که از همه لحاظ به صرفه تره رو ول کنه و یک کارت قدیمی پر اصتحلاک ضعیف رو بگیره نسبت به نسل جدید !!!
به این نمیگن راهنمایی به این میگن حرفهای بی منطق!
نیمرو پختن هم کاره خوبیه دوست عزیز شما هم میتونی امتحان کنی البته اگر یه روزی یه همچین کارتیو ببینی.
حالا که توی تستها جای هیچ حرفی نیست بحث مصرف برق وسط کشیده میشه چقدر هم که واسه شما مهمه مصرف برق! در ضمن واسه اطلاعات عمومیت بگم که سفایر 4850 1 گیگ الان 196 تومنه !
یه نیم نگاهی هم به این تستها بنداز عزیزم و اینم بگم که بازیهای BattleForge و World in conflict روی directx 11 اجرا و تست شدن
نقل قول:
حالا که توی تستها جای هیچ حرفی نیست بحث مصرف برق وسط کشیده میشه چقدر هم که واسه شما مهمه مصرف برق! در ضمن واسه اطلاعات عمومیت بگم که سفایر 4850 1 گیگ الان 196 تومنه !
دوست عزیز مصرف برق کنتور خونتون مهم نیست مهم اینه که یک کسی بخواد این غول بی مصرف رو بگیره باید به جای پاور 585 یدونه 685 بگیره !!! و این براش صرف نداره که بخواد پول بیشتر بده ولی کارایی پایین تر باشه . و اینکه من که دارم خرید و فروش این کارت هارو انجام میدم نمیدونمکه الان 4850 1 گیگ 165 تومنه شما میدونید که میرید توی سایت دسته بیل صبا دسته کلنگ جدا ( رایان صبا ) قیمت آپ نشده 100 سال پیش رو برای من میزارید . عزیزم من که با شما کاری ندارم و دعوایی ندارم شما طوری برداشت کردی که میخوای منو بزنی :1. (27):
نقل قول:
یه نیم نگاهی هم به این تستها بنداز عزیزم و اینم بگم که بازیهای BattleForge و World in conflict روی directx 11 اجرا و تست شدن
عجب بازی ای که DX10 هست و ساخت سال قبل هست حداقل نمیدونستم روی DX11 جواب میده و تست هاشو اینجوری میگیرن ! نه اینکه برن Dirt2 رو بزارن با 5870 و 4870x2 تست کنن ببین که تصویر چقدر کیفیتش فرق دره و فریم ریت در بازی ای که کارتش DX11 هست چقدر بالاتر هست یا .........
آقا بحث رو ادامه نده تاپیک داره نظمش به هم میخوره به ما چه که کی میخواد بخره یا نخره ......
ایشالا هر چه زد تر فروش بره :11():
نقل قول:
دوست عزیز مصرف برق کنتور خونتون مهم نیست مهم اینه که یک کسی بخواد این غول بی مصرف رو بگیره باید به جای پاور 585 یدونه 685 بگیره !!! و این براش صرف نداره که بخواد پول بیشتر بده ولی کارایی پایین تر باشه . و اینکه من که دارم خرید و فروش این کارت هارو انجام میدم نمیدونمکه الان 4850 1 گیگ 165 تومنه شما میدونید که میرید توی سایت دسته بیل صبا دسته کلنگ جدا ( رایان صبا ) قیمت آپ نشده 100 سال پیش رو برای من میزارید . عزیزم من که با شما کاری ندارم و دعوایی ندارم شما طوری برداشت کردی که میخوای منو بزنی :1. (27):
عجب بازی ای که DX10 هست و ساخت سال قبل هست حداقل نمیدونستم روی DX11 جواب میده و تست هاشو اینجوری میگیرن ! نه اینکه برن Dirt2 رو بزارن با 5870 و 4870x2 تست کنن ببین که تصویر چقدر کیفیتش فرق دره و فریم ریت در بازی ای که کارتش DX11 هست چقدر بالاتر هست یا .........
آقا بحث رو ادامه نده تاپیک داره نظمش به هم میخوره به ما چه که کی میخواد بخره یا نخره ......
ایشالا هر چه زد تر فروش بره :11():
خوب کسی که به این کارت بگه غول بی مصرف وضعیتش مشخصه و بهتره اظهارنظر نکنه.خب بریم سر اصل مطلب و پاسخ دادن به ادعاهای کذب شما.اولا که اتفاقا از قضا من یدونه پاور 585 گرین و یدونه 850 silver power دارم و با استفاده از تبدیل 8 پینی که توی پکیج بود براحتی با پاور گرین این کارت بالا اومد و کار کرد و هیچ مشکلی هم نداشت و توی اون مدتی که ازش استفاده میکردم ازش تست گرفتم و افت فریمی بابت ضعف پاور ندیدم و نتیجه تستها با پاور 850 واتم مو نمیزد .
مورد دوم هم اینه که من مثل شما نیازی به رایان صبا و لیون کامپیوتر و بقیه ندارن و با یک تلفن از هرجا که دلت
بخواد قیمت کارت میاد دستم و میدونم که قیمت سری vapor x این کارت الان چنده.مثل شما نیستم که توی پست قبلی بگم 145 توی پست بعدیش بگم 165.
مورد سوم هم اینو بگم من کسی رو که نظرش هیچ ارزشی برام نداره رو نمیزنم و در کل در شان من نیست بخوام کسی رو بزنم (کافر همه را به کیش خود بیند)
ولی بریم سر اصل مطلب که همون مطلبیه که شما عرض فرموده بودین که این 2 تا بازی مربوط به سال گذشته هستن و direct x هم هستن .توجهتون رو به 2 مطلب از 2 سایت معتبر سخت افزار دنیا یعنی Anandtech و Xbitlabs
جلب می کنم خودتون قضاوت کنین :
The First DirectX 11 Games
With any launch of a new DirectX generation of hardware, software availability becomes a concern. As the hardware needs to come before the software so that developers can tailor their games’ performance, it’s just not possible to immediately launch with games ready to go. For the launch of DirectX 11 and the 5800 series, AMD gave us a list of what games to expect and when.
First out of the gate is Battleforge, EA’s card-based online-only RTS. We had initially been told that it would miss the 5870 launch, but in fact EA and AMD managed to get it in under the wire and deliver it a day early. This gives AMD the legitimate claim of having a DX11 title out there that only their new hardware can fully exploit, and from a press perspective it’s nice to have something out there we can test besides tech demos. Unfortunately we wrapped up our testing 2 days early in order to attend IDF, which means we have not yet had a chance to benchmark this title’s DX11 mode or look at it in-depth.
We did have a chance to see the title in action quickly at AMD’s press event 2 weeks ago, where AMD was using it to show off High Definition Ambient Occlusion. As far as we can tell, HDAO is the only DX11 wonder-feature that it current implements, which makes sense given that it should be the easiest to patch in.
Performance in Strategy Games
BattleForge
We enabled DirectX 11 support for Radeon HD 5870. We have also taken a few screenshots from the game for your reference.
We couldn’t notice any significant visual differences. Moreover, the difference between High and Very High detail modes is really minor.
The Radeon HD 5870 is third behind the Radeon HD 4870 X2 and GeForce GTX 295 .
World in Conflict: Soviet Assault
The Radeon HD 5870 falls farther behind the Radeon HD 4870 X2 as the resolution grows up, but ensures a comfortable play up to the resolution of 1920x1200, just like the previous-generation flagships. But the new card does not depend on the software multi-GPU support and consumes much less power.
خوب امیدوارم انگلیسیت خوب باشه و اون قسمتهایی رو که قرمز و درشت کردم رو بتونی ترجمه کنی که چی نوشته.
اگر کسی نخواد دخالت بیجا کنه هیچ تاپیکی دچار بی نظمی نمیشه عزیزم.دوستان خودشون ببینن و قضاوت کنن