دوست عزیز این برند با برندای دیگه فرق داره
نگفتی گارانتی داره؟
صدرصد این کارت OC شده کارخانه
177 خریدارم
شما کجا هستید؟
Printable View
دوست عزیز این برند با برندای دیگه فرق داره
نگفتی گارانتی داره؟
صدرصد این کارت OC شده کارخانه
177 خریدارم
شما کجا هستید؟
گارانتی داره
من در تعجب هستم یعنی بین یک کارت گرافیک که کلا یک هفته هم کار نکرده با یک کارت که 7 ماه کار کرده تفاوتی نیست که شما اینجوری قیمت میدید ؟
اگر 30 درصد از قیمت نوش رو کم کنن میشه 170 اینا
در کل حتی 1 تومن هم زیر اخرین قیمت داده نمیشه و داده نخواهد شد
:great:
سلام::whistle:نقل قول:
این کارت از گیگابایت GTX260 نسخه ی 216 نو و اورکلاک شده. قیمت نو با گارانتی آواژنگ 227 تازه قیمت کردم.:1. (26):
مدل دقیقش.....GV-N26oc-896H :1. (26):
BFG قیمتش زیر 245 نیست نهایت 240 من کاری ندارم گیگا و ... چند هستن من BFG دارم BFG هم میگم :wink:
بحث بيهوده فقط صفحات زياد ميکنه ، BFG شناخته شده است ،ايشونم قيمت مقطوع ،خاستن ميآرن پايين:give_rose:
آقا من اگه پول داشتم میخریدم ، چند روز پیش رفتم یک کارت giga gts 250 خریدم ولی راستش پول خرید این کارتو داشتم ولی به خاطر اینکه پاور سیستمم جواب نمیده نتونستم این کارتو بخرم وگرنه لحظه ای درنگ نمی کردم .
اینو هم به دوستان بگم که برند BFG بهترین برند Nvidia هستش که اگه روی جعبه کارتها رو نگاه کنین در خارج از کشور گارانتی مادام العمر تعویض داره !!!
حالا دوست عزیز اگه بخواهید میتونیم با کارت من عوض کنیم ( کارتم رو 2 روزی میشه خریدم ) ولی به شرطی که یا کارتو بزارین یک 2 ماه دیگه عوض کنیم یا یک چک 2 ماهه بگیرین تفاوت قیمتشونو .( راستش بخاطر خالی نبودن عریضه عرض کردم و میدونم اصلا به صرفتون نیست ولی خوب منم الان پول ندارم که بتونم هم پاورمو عوض کنم و هم این کارتو بردارم ) راستش این پیشنهاد رو هم به این خاطر دادم که شما فرموده بودین از کارتتون زیاد استفاده نمیکنین
اخرین قیمت چند می دی که خریدارم؟!
خوب یعنی چیز گرون خوبه؟؟؟؟؟گیگا چشه؟؟:lol: می دونم bfg قیمتش بالا اما من گزینه ی دیگه و ارزون تر رو گفتم که همه چیش بهتره گارته شما هست و هم نو هستش و .... . من که نگفتم برو ارزون بفروشش عزیز جان.:great:
من یه کارت XFX 8800GTS 320 دارم چقدر خریدارید؟؟؟؟؟
منتفی شد
با تشکر
:give_rose: