پاسخ: فروش 1 عدد Gigabyte GTX 970 OC WF 3X 4GB کم کارکردو در حد آک
.............................up................... ..............
Giga GTX 960 G1 Gaming OC , GTX 960 , GTX 770 , 760 ,R9 280
تعویض نبود َ!:lol: نای نای نای نای :Love-ssa~! (1):
........................up........................ ......
کاهش قیمت اعمال شد !
قیمت فوری 1360
پاسخ: فروش یاتعویض Gigabyte GTX 970 OC WF 3X 4GB کم کارکرد با3 سال گارا نتی آوژانگ
Giga GTX 960 G1 Gaming OC , GTX 960 , GTX 770 , 760 ,R9 280
تعویض نبود َ!:lol:
نای نای نای نای
پاسخ: فروش یاتعویض Gigabyte GTX 970 OC WF 3X 4GB کم کارکرد با3 سال گارا نتی آوژانگ
ای بابا اوضاع مثل ایکنه خرابه ملت کلا جیبها رو خالی کردن رفتن سفر و عیدی دادن ! نای نای نای نای نای نای :lol: نبود تعویض یا فروش بدو بیانبیلوبرداربیاریعنی پیک یا تیپاکس ...
:1. (10)::lol:
سلام واسه چی میخوای بفروشی؟
اگه یه میلیون نقد بدم 300 صد رو چک دو ماهه قبول میکنی؟
نقل قول:
سلام واسه چی میخوای بفروشی؟
اگه یه میلیون نقد بدم 300 صد رو چک دو ماهه قبول میکنی؟
سلام دیگه سنمون رفته بالا ! باید بریم دنبال کار زندگی ! بازی جز الافی هیچی نداره و ایکنه به زندگیم خیلی ضربه زده و واقعا جلوی پیشرفتمو گرفت چشمونو بستیم و نکفتیم اینده چی میشه :1. (28):مگه وقت آزاد داشته باشی بعضی مواقع ! بعد مانیتورم 17 واقعا حیفه برای این کارت ! تو فروشگاه سخت افزار هیچکس چکی نمیده و ایکنه اگر کارتی دارید بگید تا تعویض کنم باهاتون ! مثلا gtx 960 . 760 . 770 , r9280
نقل قول:
سلام دیگه سنمون رفته بالا ! باید بریم دنبال کار زندگی ! بازی جز الافی هیچی نداره و ایکنه به زندگیم خیلی ضربه زده و واقعا جلوی پیشرفتمو گرفت چشمونو بستیم و نکفتیم اینده چی میشه :1. (28):مگه وقت آزاد داشته باشی بعضی مواقع ! بعد مانیتورم 17 واقعا حیفه برای این کارت ! تو فروشگاه سخت افزار هیچکس چکی نمیده و ایکنه اگر کارتی دارید بگید تا تعویض کنم باهاتون ! مثلا gtx 960 . 760 . 770 , r9280
کی خریدی چقدر از گارانتیش مونده؟
اگر اوکی باشه من نقدی میخوامش
کودوم شهری؟
کارت گرافیک ندارم یکی دارم واسه 5 سال پیشه خخخخخ
نقل قول:
کی خریدی چقدر از گارانتیش مونده؟
اگر اوکی باشه من نقدی میخوامش
کودوم شهری؟
کارت گرافیک ندارم یکی دارم واسه 5 سال پیشه خخخخخ
رفیق شما مثل اینکه صفحه اول رو نخونید !:lol: 2 ماه خریداری شده ! و کاملا سالم هست و مثل ساعت کار میکنه ! بنده همدان هستم!
اسم گارانتی آواژنگ و تاریخ اتمام گارنتی تا 31.12.2017 تا دسامبر