nima_hl (29-10-13)
به نام خدا
با سلام
یک عدد گرافیک ASUS 6950 DirectCU II 2GB کامل به همراه بقیه لوازم به فروش میرسه
لینک کارت در سایت اصلی
عکس رعایت قوانین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قیمت پایه 630
.
.
nima_hl (29-10-13)
|
بالا باش ......
مهدی جان آنلاک میشه ؟
پینوشت : منم لنگه همین کارتو دارم کارت خوبیه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا نیما جان تست نکردم ، راسیاتش سیستم هم ندارم بتونم تست کنم
ماله شما آنلاک شده ؟ اگر آنلاک هستید مواد و آموزششو بهم بدید ممنون میشم
در ضمن دوستان اگر بورد و سی پی یو i5 یا i7 هم داشته باشن تعویض میشه و مابه التفاوت اوکی میشه
سوئیچ را بزن رو 1 بایوس 6970 را بریز روش. اوکی باشه 6970 میاد بالا. به همین خوشمزگی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi8063 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/159
این گرافیک آنلاک نمیشه ولی از همین مدل 2 تا داشتم مثل هولو آنلاک شد
مین و cpu جوندار 1090 amd فقط دارم.اگر به کارت میاد تا یک کلاهی سر هم بگذاریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همین مدل directCU II رو تو یه فروم اورکلاکینگ خارجی دیدم آنلاک کرده بودن چند تاشو
بایوس مدل معمولی 6970 اسوس رو ، روش بریزم حله ؟
ممنون از راهنماییت نیما جان
راستی هر چند اینتل میخام ولی قیمت سی پی یو و بوردت رو برام پخ کن شاید یه فرجی شد ...
|
Video Bios Collection | techPowerUpبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi8063 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این لیست بایوسها یکیش به کارتت میخوره ( از پائین آزمایش کن )
البته برای این کار باید آشنائی با بایوس کردن داشته باشی چون ممکنه کارتت بالا نیاد و مجبور باشی با یک کارت دیگه بوت کنی و ....
باید تجربه و سخت افزار لازم را داشته باشی
پینوشت : مادربردم ta890fxe هستش ولی الان چک کردم تنها مادربردمه که میشه روش این 2 تا غول بیابونی را کراسفایر کرد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این بردو بهت بدم قضیه طرف میشه که تلویزیونش را فروخت ماهواره خرید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ای بابا :(برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من که سیستم ندارم ، میخاستم ببرم پیش رفیقم که اونجا بایوسشو اوسا کنم که اونم بوردش 1 اسلات پی سی آی بیشتر نداره
با این تفاسیر به نظرت چیکار کنم برم برای تست یا نه
من فکر کردم مثل بوردهای گیگا دوال بایوسه
فروخته شد لطفا تاپیک قفل شود .
ممنون ...
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks