دوستان کسی نمیخواد داره فروخته میشه ها
فقط یکی از پاورها مونده ...
Printable View
دوستان کسی نمیخواد داره فروخته میشه ها
فقط یکی از پاورها مونده ...
من از این قطعات این تیپی خوشم میاد ولی قیمتی نمیتونم روشون بزارمنقل قول:
اگر قیمتی که دارید میفروشید رو اعلام بفرمائید و مناسب باشه یه قیمت بالاتر بر میدارم
نقل قول:
قیمت رو من تو پست اول گفتم خودتون حساب کنید و اینکه فقط یه پاور مونده ها کیس داره 100% فروش می ره
قیمت اون دوستمونم برای کیس 70 و برای پاور 30 خواسته شماره هم داد گفت می خواد .
و تمام مشخصات کیس رو گفتم داری یک فن و جای 4 فن در سمت مادربرد
بدون ریل ها برای هارد و سی دی رام یا دی وی دی رایتر چون برای خودمم نداشت رفتم خریدم جفتی 500 تو بازار .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
کیس فروش رفت ؟ پاور مونده؟نقل قول:
فعلا تا اخر هفته فرصت هست هر 3 تاش هست ....
بستگی به قیمت داره قیمت رو گفتم
این کیس و پاورش رو بنده خریدارم قیمت نمیتونم اینجوری اعلام کنم چون این کیس رو باید دیدنقل قول:
قیمت هم بین ۳۰ تا ۷۰ میتونم برای کیس + پاور پرداخت کنم بسته به تمیزی و کم و کسریهای کیس ( اگر مشتری بهتر دارید که هیچ )
حالا اگر یک سری عکس از کیس و سوکتهای پاور بگذارید بهتر میتونم قیمت بدم یا یک وعده بکنید که بشه قطعات رو از نزدیک دید :give_rose:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]نقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دست گلت درد نکنه :give_rose:نقل قول:
حالا قیمت آخر آخرت که یک ریال هم کمتر نمیدی رو برای یک کیس + پاور بفرمائید
در ضمن بالا فرمودید ۳ قطعه ، منظور شما رو متوجه نشدم اگر امکان داره توضیح بدید