سلامنقل قول:
آرش جان سافایر که فروخته شد . خودت چند مد نظرته خودت قیمت بده هر کس قیمت بالاتری بده به اون فروخته میشه من قیمت نمیتونم بزارم.
Printable View
سلامنقل قول:
آرش جان سافایر که فروخته شد . خودت چند مد نظرته خودت قیمت بده هر کس قیمت بالاتری بده به اون فروخته میشه من قیمت نمیتونم بزارم.
فعلا که با 240 تومن من بیشترین قیمت رو دادم.:1. (38):.دوستانی که میتونند بیشتر این کارت دوستمون رو بگیرند اینجا اعلام کنند.
من 265 می خرم. اما از کجا بفهمم مشکل خاصی نداره؟ خراب نباشه؟
همینطور چه جوری این کارت رو به دست من میرسونید؟ نحوه ی مبادله کالا چه جوریه؟ کجا من پولو به شما می دم؟ و...
من 270 تومن خریدارم.
بیشتر از 265 نمی دم.
هیچ مشکلی نداره خیالت راحت ولی 265 خیلی کمه :1. (28):نقل قول:
قیمت پایه ای که مد نظرتونه چقدره؟نقل قول:
هیچ مشکلی نداره خیالت راحت ولی 265 خیلی کمه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
290 ولی بخدا تو این مدت اصلا بهش فشاری نیومده فقط تست تو چند تا گیم همین مطمئن باشید ضرر نمیکنید .نقل قول:
خوب من 30 تومن رو 290 می زارم و یه آکبندشو می گیرم.نقل قول:
290 ولی بخدا تو این مدت اصلا بهش فشاری نیومده فقط تست تو چند تا گیم همین مطمئن باشید ضرر نمیکنید .
ارزشش رو داره. شما از یک جنس دست دوم صحبت می کنید. پس باید قیمت پایین تری بدید. شما جعبه رو باز کردید. کارت رو استفاده کردید. اونوقت با این قیمت نزدیک به آکبند انتظار دارید کی بخره؟
عجب !نقل قول:
کجا 290 میده ؟ با مدل معمول اشتباه نگیرید این کارت oc شده است اگر خریدار نیستی بیخود بحث نکن .
تشکر.