اما به نظر من 3850 با یک برد معتبر که الان تو ایران همم یکی -دو موردش هست بهتره
-------------------------
JUST AMD-ATi
Printable View
اما به نظر من 3850 با یک برد معتبر که الان تو ایران همم یکی -دو موردش هست بهتره
-------------------------
JUST AMD-ATi
با سلامنقل قول:
دوست خوبم وقتی میبینید طرف مینویسه قضیه منتفی شده، فکر میکنید لزومی داره مواردی رو مطرح کنید که کم از آنها به خاطر اطلاعات کمی شما از بازار سخت افزار و یا وارد کنندگان آن است.
در ایران هیچ نمایندگی sapphire وجود نداره
برد این دوستمون 3870 sapphire اوریجینال است.
معیاری روکه شما در مورد بدترین بردها اعلام میکنید هم کمی نا حرفه ای است.
بیشتر دقت کنید :yes:
سلام
شما به من یاد بدید اگر براتون امکان داره. من یادم نمی یاد گفته باشم بهترینم !!
اما ...
اما برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] شرکتی که THERMALTAKE رو به ایران آورده ،پی وارد کردن sapphire هم هست .
البته شما که میگید colorful از HIS بهتره ، خوب یه مدرک به ما هم بدید.
در ضمن اینکه ما این بحث رو ادامه دادیم به شخص شما ضرری زده که از اون ناراحتید؟
اگر اشتباهی در پاسخ شما بوده ، همه ما اعضا منتظر اصلاحیه شما خواهیم بود.
به علاوه من به کسی نگفتم معیار های انتخاب یک برد مناسب چیه .
دوست خوبم
باز هم تاکیید میکنم، شما چون اطلاعاتتون صرفا سطحی و از طریق منابعی است که در ظاهر بازار به اون استناد میکنید، کمی در بیان مطالب و حتی نتیجه گیری و جمع بندی صحبتهاتون با اشتباهاتی همراه هستید.
درمورد بنده هم و سابقم و حتی نظراتی هم که گاها اینجا و یا مکانهای دیگه بیان میکنم ، صرفا در جهت کمک به دوستانی مانند شما است تا هم کمی اطلاعاتمون رو به روز تر و از دید حرفه ای تری به آنها بپردازیم و هم از اشتباهاتی که میتونه مثل برخی از اطلاعات شما در بیان اخبار به دیگران رخ میده جلوگیری کنیم .
در مورد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
چقدر خوبه وقتي چيزي رو نمي دونيم خيلي راحت به اون اعتراف كنيم و حرفهاي بزرگ بزرگ !!! راجع بهش نزنيم ......!!!
به هرحال برد من اصل باشه يا تقلبي بنده قصد فروشش رو ندارم و از مديران محترم هم خواهش مي كنم تايپيك رو قفل كنند .
با تشكر ....:great:
تاپیک قفل شد.