مطمئنی ؟ یه بار دیگه چک کن ... برادر بهادر امید اینکاره نیستا !!! :1. (27)::1. (27)::1. (27):نقل قول:
Printable View
مطمئنی ؟ یه بار دیگه چک کن ... برادر بهادر امید اینکاره نیستا !!! :1. (27)::1. (27)::1. (27):نقل قول:
آره اینکاره نیست.راست میگی.!!!!!!!!
دوست عزیز اینقدر بهش اطمینان داشتم که حتی بازش کردم هیت سینک رو و ریسک خراب شدنش رو هم به عهده گرفتم.گفتم خدا این چه میکرونیه که 1066 5-5-5-15 رو نمیتونه بالا بیاره حالا چه بخواد gmh باشه.
حالا هم pm داده میگه به من میگی بدبخت حالا از این فروم میندازمت بیرون انگار من جونم به فروم ها بسته.
team groupe xtreem dark هیچ سری اش میکرون نداره هیچ سری.psc elpida ,... هستن.
اجب... بهادر این حرفو زده..... نگو.... . . .:1. (27): . البته شما هم نیباید این حرف رو می زدید... باید اول تحقیق می کردید مثل من....:wink:
1066-15-5-5-5 با چه ولتاژی بالا نمی آد !! ( وسط دعوا نرخ تعیین می کنم :whistle:) .
هر ولتاژی دس رو دلمون نذار :1. (28): حالا هم هیچ میفروشمش 45-50 .
ارسالی توسط be careful
سلام راستی به چجه آدرسی میخواستی ارسال کنی؟
فردا حتمی بفرس.
ادرس من:
--------------------------------------------
کد پستی: --------------
---------- -----------
آقا ارسال شد
چرا جواب نمیدی؟ میخای پابلیک اعلام کنم؟
فک کردی شهرستانی ام میندازی بم؟ بدبخت بهت اعتماد کردم فک نمیکردم که به خاطر 20 تومن گرونتر فروختن بخوای دروغ بگی که رو یه چیز دیگس. من برای اورکلاک اینو خریدم... خودم4 گیگ دارم.
ddr3 هم دارم
جواب ندادی خودت می دونی دوست عزیز.مطمئنم که پیامها رو خوندی.
خودتون قضاوت كنيد . هيچ حرفي نميزنم. اگر پولش رو لازم نداشتم اين رم رو نميفروختم . تازه پول پست كه 3 تومن هم شد از ايشون نگرفتم . كاش كمي بعضي از مردم به ديگران احترام ميذاشتند . خدا به همه اول خودم معرفت بده البته خودم آرزو دارم كه يك لحظه ديگه ميون اين مردم نباشم . كه اگر ميخواستم اينطور باشم الان بعد از 13 سال كار تو اين بازار به همه جا رسيده بودم . ولي از اين توهين نميگذرم و از مديريت فروم و دوستان خوبم تقاضا دارم مانع از بي احترامي به من بشن . عمريه كه ساعت ها تو فروم هاي مختلف وقت براي كمك به ديگران در زمينه سخت افزار گذاشتم . دوستان ميدونن با اين كه هيچ نميدونم ولي سعي ميكنم ياد بگيرم و منتقل كنم .
اميدوارم
آقا فک کنم بس باشه دیگه... بهادر جان ببندش تاپیکو دیگه داره هرز می ره جلو باو :great:
رفيق من پولي ندارم تنها سرمايه ام آبرومه تا اين موضوع حل نشه . من كوتاه نميام
بد ترین پ.خ من همین بود(یعنی مثلا)جالبه جوابه خودشو نگذاشت.
من که از خیرش گذشتم ببند باز کن تاپیکو.هر کاری میخوای بکن.شناخته شده ای شما
ببین چقدر سطح فکرش پایینه که آدرس و ... من رو و اینجا گذاشته.آبرو شون رو هم میخوان جمع کنن! خودت دو دستی فر ستادیش هوا.
راستی بقیه پ.خ ها رو بگذار.بعد 2 روز جواب ندادن.
نه برادر من با آبرو ديگران بازي كردن به همين راحتي نيست . من ميذارم بمونه تا دوستان خودشون نظر بدهند .جواب خودمم هم ميذارم فقط ميخواستم دوستان بدونن كي اول توهين كرده
اميدوارم مديريت واكنش منطقي نسبت به اين موضوع داشته باشه .