پاسخ: فروش نوتبوک SAMSUNG 350U2A-A03
به نظر من نوت بوک 100% حق برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] است به چند دلیل:
1- نوشته شما توی تایم 00:02 ثبت شده
2- شما تا این لحظه توی مزایده شرکت نکردید و قیمتی ارایه ندادید
3- قبل از شما استارتر در رابطه با پیشنهاد های دقیقه 90 تذکر دادند
خداییش حق بده که اصلا کار درستی نیست که شما برنده مزایده باشید چون بنظر من شما اصلا توی مزایده شرکت نکردید
سلام به همه دوستان گل
با اجازه دوستان بنده چند نکته عرض کنم
همونطور که بعضی از دوستان میدونند بنده چند مدل سیستم حراجی این مدت تست کردم و توی هر کدوم یک سری مشکلات را بر خورد و حل کردم
در آخرین حراجیهام دیگه ساعت فیکس نمیدادم و میگفتن تا حدود فلان ساعت هر کس مایله قیمت بده
اینجا مظاهر عزیز با مشکلی که من قبلا برخورد کردم و مجبور شدم گرافیک کامپیوتر خودم را باز و به یکی از دوستان تقدیم کنم برخورد کرده ولی اینجا ما نوت بوک مشابهی نداریم که به دو دوست گرامی تقدیم کنیم
من 3 تا راه کار پیشنهاد میکنم که اگر دوستان پسندیدند یکی را انجام بدیم
1- من یا یکی از دوستان شیر خط بندازه نوت بوک را به یکی از دوستان تقدیم کنیم
2- ساعت حراجی را برای مدت محدودی تمدید کنیم
3- من خودم نوت بوک را قیمت بالاتر بر دارم چون ساعت 12 بیرون بودم دیر رسیدم :lol:
اگر این پیشنهادها براتون جالب بود و هر 3 نفر قبول دارید یکی را انجام بدیم
پینوشت : ساعت فروم به دلایلی قابل تنظیم با ساعت جهانی نیست و نمیشه به آن استناد کرد
مظاهر جان هر تصمیمی میگیرین لطفا یه خورده زودتر.فردا ساعت 6 باید بیدار شم برم اداره
مظاهر مگه من عزیز نگفتم تمدید کن
فقط واریز وجه رو بزار فردا ظهر
فقط گام مشخص باشه
نقل قول:
سلام به همه دوستان گل
با اجازه دوستان بنده چند نکته عرض کنم
همونطور که بعضی از دوستان میدونند بنده چند مدل سیستم حراجی این مدت تست کردم و توی هر کدوم یک سری مشکلات را بر خورد و حل کردم
در آخرین حراجیهام دیگه ساعت فیکس نمیدادم و میگفتن تا حدود فلان ساعت هر کس مایله قیمت بده
اینجا مظاهر عزیز با مشکلی که من قبلا برخورد کردم و مجبور شدم گرافیک کامپیوتر خودم را باز و به یکی از دوستان تقدیم کنم برخورد کرده ولی اینجا ما نوت بوک مشابهی نداریم که به دو دوست گرامی تقدیم کنیم
من 3 تا راه کار پیشنهاد میکنم که اگر دوستان پسندیدند یکی را انجام بدیم
1- من یا یکی از دوستان شیر خط بندازه نوت بوک را به یکی از دوستان تقدیم کنیم
2- ساعت حراجی را برای مدت محدودی تمدید کنیم
3- من خودم نوت بوک را قیمت بالاتر بر دارم چون ساعت 12 بیرون بودم دیر رسیدم :lol:
اگر این پیشنهادها براتون جالب بود و هر 3 نفر قبول دارید یکی را انجام بدیم
پینوشت : ساعت فروم به دلایلی قابل تنظیم با ساعت جهانی نیست و نمیشه به آن استناد کرد
من هم موافقم.
دوستان توافق کنید بر سر یکی از این گزینه ها.
نقل قول:
من هم موافقم.
دوستان توافق کنید بر سر یکی از این گزینه ها.
دوست من تعارف که نداریم
شما فروشنده ای و صاحب اختیار
هرکودوم میدونی انجام بده
تمدید میگم بهتره چون نه من مدعی میشم نه دوست خوبم و همچنین اقا نیما هم میاد تو مزایده
فقط گام معلوم باشه
و شرایط پست اول ایا برقراره یا نه؟
ممنون
چرا منو تو این موقعیت قرار میدین چرا ؟؟؟:1. (35):
دوستان چکار کنیم زمان را تمدید کنیم ؟
من انصراف میدم دوستان عزیز
مزایده اینطوری ندیده بودم.قانون مزایده اینه که از اولش همه توش شرکت داشته باشند نه اینکه آخر مزایده ای که وقت قانونیش تموم شده یه نفر پیداش بشه و ادعا بکنه.تا اینجای تاپیک هم که من و کاربر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] از دوستان دیگه حرف خوردیم و کل کل داشتیم.کاربر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تا لحظه آخر هیچ پستی نداده بودند و نظرشون رو اعلام نکرده بودن.این دیگه بستگی به وجدان خود مظاهر جان داره که چه تصمیمی بگیره.من دیگه توی مزایده ای که خودم برنده شدم و حقم ضایع شد شرکت نمیکنم.مبارک دو دوست دیگه مون باشه
نقل قول:
من انصراف میدم دوستان عزیز
مزایده اینطوری ندیده بودم.قانون مزایده اینه که از اولش همه توش شرکت داشته باشند نه اینکه آخر مزایده ای که وقت قانونیش تموم شده یه نفر پیداش بشه و ادعا بکنه.تا اینجای تاپیک هم که من و کاربر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] از دوستان دیگه حرف خوردیم و کل کل داشتیم.کاربر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] تا لحظه آخر هیچ پستی نداده بودند و نظرشون رو اعلام نکرده بودن.این دیگه بستگی به وجدان خود مظاهر جان داره که چه تصمیمی بگیره.من دیگه توی مزایده ای که خودم برنده شدم و حقم ضایع شد شرکت نمیکنم.مبارک دو دوست دیگه مون باشه
دوست عزیز هیچ کجای قانون نیومده باید از اول باشی
وقت قانونیش هم تموم نشده بود و اگر طبق قانون باشه بنده برنده شدم بر اساس پست اول تاپیک
شما که مدعی بودین قیمت بالاتر از من میدین پس چی شد
مزایده رو باز میکنه من و شما قیمت میدیم برای هرکی بصرفه بر میداره
شما هم که مثل من مصرف کننده هستید حتی کمی هم گرونتر بخریم که ایراد نداره
امیدوارم حداقل نو این ایام عزیز حق خوری نشه
شب بخیر دوستان
همگی موفق