دوست عزیز قیمتی که رایان صبا میزنه رو قبول دارم مشقیه ولی این قیمت 3 روز بیشتر نیست دراپ خورده و اگر خواستید من واستون با قیمت پایین تر هم گیر میارم بزار فردا یک آمار واست میگیرم !
رم هاتون رو چقدر میفروشید :1. (38): ؟
Printable View
دوست عزیز قیمتی که رایان صبا میزنه رو قبول دارم مشقیه ولی این قیمت 3 روز بیشتر نیست دراپ خورده و اگر خواستید من واستون با قیمت پایین تر هم گیر میارم بزار فردا یک آمار واست میگیرم !
رم هاتون رو چقدر میفروشید :1. (38): ؟
:1. (16):نقل قول:
LOOOOOOOOOOOL
شما برای خودتون از هرجا دوست دارید با هر قیمتی که بهت میدن بگیر .
شما از همون رایانصبا بگیرید بهتره
در ضمن این تاپیک فروش مادربورد هست نه فروش رم یا خرید مادربورد.
....دقت کنید....
مدل این رم ها دقیقا در دفترچه ی مادربورد موجود است.
با سلام خسته نباشین
من نمی گم ارزون بدین ولی پولم از این بیشتر نمی شه 105 تومن می دم :1. (38):
سلامنقل قول:
دوست عزيز اولا قابل شما رو نداره.
من حد اكثر تا 125 هم ميتونم بدم اما حتي هزار تومن كمتر هم نميتونم بدم چون ديگه كار عاقلانه اي نيست بيشتر از اين.
ميزارم خودم استفاده ميكنم اما بيشتر از اين ضرر نميدم.
همين الانش يك كارت گرافيك 2400XT گذاشتم روش (40تومن) با خود گرافيك مين CrossFire كردم از 4670 هم بيشتر فريم ميده. Prototype رو با رزوليشن 1920-1200 رو HighQuality بدون AntiAliasing راحت اجرا ميكنم.
به نظر خودت عاقلانست كه اينهمه ضرر بدم اونم براي يك مشكل بسيار بسيار جزعي ؟؟؟؟؟؟؟
با تشكر:11():
دوست عزیز حرف شما درسته ما هم نمیخوایم بز خری کنیم ولی نگاه کن بازار تغییر کرده قیمت اومد پایین دیگه کسی به این قیمت نمیخره !
ما که نمیخوایم به زور ازت با قیمت پایین بخریم ما داریم میگیم قیمت اینه شما هم میگی نه نمیدم ولی بهتره بفرستی گارانتی اینجوری خیلی ضرر میکنی !!!!
ممنون
من که گفتم چرا نمیتونم بفرستم گارانتی...
من با این سیستم کار میکنم و نمیتونم 1ماه اونو بفرستم گارانتی
با یکی از نمایندگی های اصلی ویستا هم صحبت کردم و گفتند مشکل خاصی نیست نیگهش دار اما اگه میخوای بفرست تا برات تعویضشش میکنیم.
من هم قیمتم رو پایین آوردم تا 125 اما کمتر از این ضرر میکنم خیلی........
حالا کسی خواست که خواست اگه هم کسی نخواست بازم خدارو شکر نیگهش میدارم و مثل الان عین هلو باهاش کار میکنم.
با تشکر:love:
مینبرد هنوز دستتون هست؟
این رو ببین
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
144 هزار تومان تا نشده 100 هزار تومان بفروشش. مین شما اخرش 115 بدی خوبه .