قیمت نو این پردازنده حدود 210 در بازار هست قیمت مدنظر شما چقدر پایینتر از این مقدار هست؟
کاربر شهرسختافزار
فروش یه پرردازنده فنوم 2 940 amd
AM2+ Phenom II X4 940 - 3.0GHz
بع علت یه اشتباه در انتخاب سوکت مجبورم بعد از 3 روز خرید بفروشم
گارانتی اسمان رایانه داره
و مهلت تست هم میدم
----------------------------------------------------------
دوستان قیمت بدن
عضو VIP شهرسختافزار
قیمت نو این پردازنده حدود 210 در بازار هست قیمت مدنظر شما چقدر پایینتر از این مقدار هست؟
کاربر شهرسختافزار
انصافا 220 خریدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
185 میفروشم --1 ثانیه هم کار نکرده گارنتی هم داره و...
عضو VIP شهرسختافزار
در باکس باز شده یا نه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a-33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
HWBOT Crew
سلام دوست عزیز...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط a-33 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد می کنم با فروشنده ای که خرید کردید صحبت کنید, یک مقدار سر بدید و فنوم 955 بگیرید...
این طوری کمتر ضرر می کنید...
موفق باشید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
بله باز شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اتفاقا صحبت کردم میگه چون دسته دو حساب میشه باید بزاری اینجا (تا 2 ماهه یه مشتری برات جور کنم)
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز این پردازنده روی بعضی از مادربورد های AM2 + نصب میشه و حتما نباید AM3 باشد.
خدایش سی پی یو خوبی است. بایوس مادربوردتو اپدیت کن.
من Phenom 2 710 روی سوکت AM2 + نصب کردم و مشکلی هم ندارم.
سلام
من 175 ازت ميخرم
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks