پاسخ: فروش كارت گرافيك sapphire 3870 .....!!!!
نقل قول:
من كنجكاوم ببينم كجا 9600GT رو 140 ميدن.شما اين قيمت ها رو از كجا مياري؟اين كار درستي نيست كه با قيمت هاي غير واقعي بازار كسي رو به هم بريزين.كارت 4670 سپفاير هم الان 100 تومن نيست.115-120.:2mo5pow:
من بحث سر 5 تومن 10 تومن ندارم، خرابکاری هم نمی خوام بکنم، فقط یه مقایسه کردم. اگه یه سر بری پاساژ ایران متوجه میشی که 9600 همون حدوده که من گفتم، 9800gt هم 175 ه. تو سایتا هم که خودت میدونی قیمتا بالاتره.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] یا برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] 9600 رو به همون قیمت نوشتن
بعدم خودت باشی تو قیمت مشابه 9600gt که برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] و فیزیک رو هم پشتیبانی میکنه رو میگیری یا اینو
اين هم از اون حرفاست ......... 9600gt از 3870 قويتره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این دو کارت تقریبا قدرت یکسان دارند ....
ولی قیمت شما برای یک سال کار کرده و بدون گارانتی کمی بالاست ....
به سوالات صفحه قبل پاسخ میدید ؟
راستی از اول گارانتی نداشته یا داشته تموم شده ؟
دوست عزیز murizaki_2000 به شما پی ام خصوصی دادم لطفا نگاه کنید.
نقل قول:
این دو کارت تقریبا قدرت یکسان دارند ....
ولی قیمت شما برای یک سال کار کرده و بدون گارانتی کمی بالاست ....
به سوالات صفحه قبل پاسخ میدید ؟
راستی از اول گارانتی نداشته یا داشته تموم شده ؟
بحث تقريب نيست ...... مسلما" 3870 از 9600gt قويتره !!!! اين رو يه موقع من با يكي از بچه هاي همين سايت به مسابقه هم گذاشتيم !!!!
راستش دماي اون رو تو حالت طبيعي نمي دونم ولي تو اوركلاك حداكثر به 80 درجه رسيده كه فكر نمي كنم دماي بالايي باشه ..........
نخير از اول گارانتي داشته و فكر مي كنم هنوز يكي دوماه از گارانتيش هم مونده باشه ....... البته چون دقيق نمي دونم گفتم گارانتي نداره !!!!
شما پسند كن ...... قيمت رو با هم كنار ميايم .........:yes::yes::great::great:
نقل قول:
بحث تقريب نيست ...... مسلما" 3870 از 9600gt قويتره !!!! اين رو يه موقع من با يكي از بچه هاي همين سايت به مسابقه هم گذاشتيم !!!!
راستش دماي اون رو تو حالت طبيعي نمي دونم ولي تو اوركلاك حداكثر به 80 درجه رسيده كه فكر نمي كنم دماي بالايي باشه ..........
نخير از اول گارانتي داشته و فكر مي كنم هنوز يكي دوماه از گارانتيش هم مونده باشه ....... البته چون دقيق نمي دونم گفتم گارانتي نداره !!!!
شما پسند كن ...... قيمت رو با هم كنار ميايم .........:yes::yes::great::great:
سلام
والا من پسندیدم : دی ..... ولی با این قیمت .....
در مورد برتری :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
میبینید که اگر بدتر نباشه بهتر نیست ( به همین خاطر میگم تقریبا یکسان هستند )
راستی در مورد دما :
نمیدونم ولی این دما کمی نگرانم کرده
نکته : آب در صد درجه جوش میاد : دی
نتيجه گيري سايتهاي مختلف با هم تفاوت دارند .... بايد چند تا رو ببينيد و نتيجه گيري كنيد . در مورد دما من از روي دماي نشان داده شده توسط catalyst عددها رو گفتم و خودم اندازه گيري دقيق نكردم ..... ولي تا به حال مشكلي از اين بابت نداشتم ....... قيمت رو هم كه گفتم باهاتون راه ميام .... نظرتون چقدره ؟؟
به نظر من 3870 كارت خوبيه و 130 تومن واقعا مناسبه . من اگر پول داشتم اين كارت با اين قيمت بهترين انتخابم بود .
سلام murizaki جان.با کارت پایینتر از خودت + تفاوت قیمت عوض میکنی یا کارت بهتری میخوای بگیری؟
نقل قول:
نتيجه گيري سايتهاي مختلف با هم تفاوت دارند .... بايد چند تا رو ببينيد و نتيجه گيري كنيد . در مورد دما من از روي دماي نشان داده شده توسط catalyst عددها رو گفتم و خودم اندازه گيري دقيق نكردم ..... ولي تا به حال مشكلي از اين بابت نداشتم ....... قيمت رو هم كه گفتم باهاتون راه ميام .... نظرتون چقدره ؟؟
بهتون pm زدم .