سلام. لطفا قيمت بديد؟
یک فروند دوربین W170 سونی یک ماه کار کرد با گارانتی معتبر سونی به همراه رم 4 گیگ اصل سونی و کیف چند دلاری زیر قیمت بازار به فروش میرسد . یک دستگاه تانک M1 آمریکایی هم به عنوان اشانتیون هدیه داده می شود ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خواستید قیمت میزارم علت فروش خرید سونی H50 هست در ضمن معاوضه با H50 هم می کنم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام. لطفا قيمت بديد؟
نو اون الان 242 قیمت داره من می دم 230
رم 35 قیمت داره من می دم 32
کیف 13 قیمت داره من 10 می دم .
جمع کل 360 تومن !
نه بابا 272 تومن البته رم رو اگه کسی نخواد نمی فروشم .
اگه گارانتی ایران داره من 200 میخرم.
کاربر شهرسختافزار
دوست عزيز ، قيمت نوش 230000 تومانه. فكر نمي كنم تو بازار بيش از 100000 تا 120000 تومان ازت بخرن حتي اگر يك ساعتم كار كرده باشه. اين اوضا سر منم اومده و وقتي مي خوان بخرن حسابي مي زنن تو سرش.
شما خردیدار باش من بهت 20 تومن میدم! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خوب من همیشه مشتری پیدا می کنم برای اجناسم !
v_civil دوست عزیز پشنهاد شما در دست بررسی می باشد . بله گارانتی ایران داره از سونی سنتر خریدم .
در ضمن خرید رم اجباری نیست شما هم مطمعن باش سونی دوربینی نیست که به این راحتی کارش به گارانتی بکشه !
آخرین ویرایش توسط mohammad1985 در تاریخ 05-02-09 انجام شده است
|
|
قیمت رو به 215 کاهش دادیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بابا ولخرج !
من امروز سونی سنتر بودم.
قیمتها به طرز عجیبی افت کرده بود.
w120 از 213 تومن شده بود 151 تومن !! تازه با یه مموری رایگان 2 گیگ !!
===
بقیه دوربین ها هم به همین ترتیب .
فکر میکنم شما باید یه تجدید نظر کلی داشته باشید روی قیمتتون !
170 چند بود؟
با یه مموری 2 گیگ 235 تومن. گارانتی بازرگانی ایرانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks