بنظر من 110 پيشنهادی قيمت خيلی خوبيه:love:
Printable View
بنظر من 110 پيشنهادی قيمت خيلی خوبيه:love:
اول از همه تشکر میکنم از امیر جان به خاطر اینکه قبل از حرف زدن یا پست دادن تاپیک رو به دقت میخونه و کمی هم فکر میکنه بعد حرفشو میزنه .:11():نقل قول:
قیمت خوبه چرا ؟
کولر رفرنس نیست ببم جان + 1 گیگ هست
الان توی بازار با کولر رفرنس حدودا 145 تا 152 هست ولی الان دیگه بیشتر بچه ها میدونن 4850 با کولر رفرنس = :127fs3556139:
در کل حسین جان فروشنده هست و تصمیم اصلی با اونه !!
چون باید همین الان با هم بریم کل ایران رو بگردیم ببینیم 150 تومن کدوم شخص متشخصی این کارت رو با همین مشخصات و ..... به این قیمت میده و آکبند هم تحویل ات میده .نقل قول:
نوش 150 هست چرررررررررررررررا ای قدر اختلافشون کمه؟؟؟
دروغ میگه یا نمیگه به خودش مربوط میشه و منم نگفتم دروغ میگه من پولی ندارم که بدم دست کسی و قصد خرید چیزی ندارم و احیانا قصدم اینجا فروشه ......نقل قول:
دروغ نمی گه اگه می خوای پول بده واست می خرم؟
بله کج که نمیگه منم باشم 110 تومن رو هوا میزنم 4850 با این مشخصات رو !!!!نقل قول:
راست می گه 110000 عالی هستش
تازه و کهنه نداره ...... اور شده باشه یا نشده باشه به اسم آی دی شخص ربطی نداره و...... کارت رو وقتی تست میکنی سالم باشه و هیچ مشکلی نداشته باشه دیگه مهم نیست اور شده یا نه مهم اینه که شرایط اورکلاک چطوری بوده به چه میزان بوده مگزیموم دما چقدر بوده و 10 ها چیزه دیگه و..........نقل قول:
تازه :1. (26)::1. (26):شما اسمت اورکلاکر هست امکان نداره کارتو اور نکرده باشین
تاییده شما ارزش ای نداره چون سایت یا منبع یا یه چیزه مهمی نیستید که حرفتون اعتبار داشته باشه .....نقل قول:
کاملا تایید میشه چون من چهار روز پیش رفته بودم بازار گرافیک بخرم قیمت کردم
در کل باید بگم کمی فکر کنید قبل از پست دادن و ....... .
و محض اطلاع باید عرض کنم که 165 هزار تومان قیمت خرید من از نمایندگی هست و قیمت فروشم 170 تا 180.000 تومان هست .(برای این مدل )
فروخته شد 140.000 تومان :great:
دوست عزیز دقیقا همین مدلو از اصفهان میخاستم بخرم 160 میداد که حتما تهران 150 راحت گیر میاد ، اگه هم خواستی بگو هر تعداد که خواستی برات بخرم ، بعدشم من شما رو در حدی نمی بینم که جواب بی ادبی تونو بدم . پیامم هم فقط جهت اطلاع دوستان خریدار بود و لا غیر :1. (26):نقل قول:
کارت قرمز شما خیلی با ادبی!!
صلوات بفرستید لعنت بر اسرائیل!!!:1. (38):کنید روی هم رو ببوسید با هم کنار بیایید:whistle: