شما می تونی برداشت کنی که داره می گه "می خوای بخواه نمی خوای نخواه". ولی جمله بالا با پایین زمین تا آسمون تفاوت داره. یک مفهوم رو میشه به چندین طریق انتقال داد، لازم نیست همیشه به بدترین شکل منظورمون رو بیان کنیم!
نقل قول:
پیشنهاد خودشون واضح هست که 150 گرون میگی بیا پایین تا ازت بخرم ، نباید همه چیز هارو ترجمه کرد که واسه همه ؟!
بله پیشنهادشون واضح هست. چون هیچ جای دنیا اختلاف قیمت محصول نو و کار کرده 15 درصد نیست!
شما هم که مجبور نیستید پیشنهاد ایشون رو قبول کنید. کافیه بگید "پیشنهادتون رو قبول نمی کنم و پایین تر X تومن امکان فروش وجود ندارد."
اشکال این کار چیه؟
نقل قول:
نمیشه به قیمت نو فروخت منظور من اینه وقتی 200 نوشه 190 دست دوم CPU یا رم قیمتشه
حسین جان، یعنی CPU و رم دسته دوم فقط 5 درصد اختلاف قیمت دارند؟
چون رم گارانتی مادام العمر داره پس نو و دسته دوم فرق نداره؟!
جالب می باشد!
نقل قول:
خیالت راحت وقتی 6600 بالای 200 بود هر چند تا ازش میخواستی زیر 190 بهت میداد این کسیه که از تهرانش هم ارزون تر میده و کل بازار اراک رو به سمت خودش جذب میکنه .......
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
بعدشم من خودم با این کار میکنم میدونم این چه کار میخواد بکنه با این CPU مطمئن باش تا هفته دیگه 160 165 نهایتش 170 آبش میکنه ( حداکثر ).
حسین جان،
شما چند پست بالاتر به ایشون گفتید "گرگ بازار اراک" و حالا می گید از تهران ارزون تر می ده و کل بازار اراک به سمتش جذب میشه؟
البته طبیعیه، وقتی قصد داشته باشه CPU دسته دوم شما رو به قیمت 170 آب کنه، یعنی 5 تومان پایین تر از قیمت فروشگاه آنلاین تهران برای CPU نو، با توجه به اینکه ایشون می تونه اجناس رو از تهران هم ارزون تر بده، مسلما گرگ بازار اراک به حساب میاد!
نقل قول:
خلاصه داستان اینه که قیمت همینه و چون من مشتریم 150 بر میداره نمیتونم ضرر کنم که خریدار اینترنتیم حال کنه که من بهش 110 دادم و دارم میگم که 150 اگر کسی پیشنهاد بالاتر داره بگه چون خودت باشی وقتی مشتری داری که 150 بر میداره اصلا چنین کاری میکنی ارزون تر بدی ؟؟
حرف سر این نیست که شما چرا پیشنهاد ایشون رو قبول نمی کنی، دقت کن چه پست هایی از شما Quote شدن!
هیچ کس تمایلی نداره اینچنین بحث هایی بوجود بیاد، پس بهتره طوری برخورد کنیم که اصلا بوجود نیاد تا هم شما وقتی حوصله ندارید مجبور به پست دادن نباشید و هم به کار و زندگیتون برسید و هم در انجمن همه چیز مطابق روال عادی پیش بره.
ممنون.