الان کی اینجا گفت که نمیتونه DDR3 واسش بگیره در ضمن 940 و 920 ساپرت نداره .
Printable View
الان کی اینجا گفت که نمیتونه DDR3 واسش بگیره در ضمن 940 و 920 ساپرت نداره .
برادر،نقل قول:
10 خط واسه کسی توضیح دادن خوبه یا یک کلام بگیم ..... ؟ اگر خودش دلیل بخواد بهتره بعدش جواب بدیم ، نه هنوز سوال نکرده جواب بدیم :lol:
احیانا منظور رو میرسونه یا باید 25 خط توضیح بدیم که آره شما میخوای کل سیستم رو مفت بدی که باهاش بتونی یه 940 AMD بگیری که آخرش سیستمت از اینی که بود ضعیف تر بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ( که آخرش متوجه بشه همکارش بیخود وسوسش کرده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] )
من ترجیح می دم وقتی مثلا درباره خرید یخچال (که اطلاعاتم در اون زمینه محدوده) سوال دارم برام توضیح بدن تا اینکه یکی بهم بگه اون هیتاچی 25 فوت آشغاله برو سامسونگ آب سرد کن دار بگیر!
شاید کسی ترجیح بده وقتی سوالی می کنه با یک جمله بهش پاسخ داده بشه (مثل افرادی که از یک Review فقط صفحه Conclusion رو می خونند!!) من در جمله اول به اصل مطلب اشاره کردم و توضیحات بیشتر در جهت ایجاد کنجکاوی و تشویق کاربر به تحقیق بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر و انتخاب آگاهانه (به جای انتخاب از روی یک جمله!) بود. شاید شما فقط به جمله اول توجه کنید ولی همه اینطور نیستند.
ببین برادر من در پست 7 از شما یک سوال کردم (که پاسخش هم در سوال بود) تا شما بیای و دقیق تر توضیح بدی. شما پاسخت چی بود؟!برداشتت خیلی بده آرمان
سای کن خونسرد برداشت کنی
شما اصلا فکر نمیکینید
...
برادر،نقل قول:
خوب وقتی من گفتم :
عزیز Phenom 2 که آشغاله در برابر 920 اینتل
این رو بعد از اینکه من پست دادم ادیت کردی!
برادر اگه در پاسخ به پست اول من توضیح کامل تری می دادی (به جای صحبت درباره ...) به نظرت بحث به کجا می رسید؟! اصلا نیازی به ارسال این پست ها بود؟نقل قول:
عجب .... !!! مشکل اینجاست که کابر ها اینجا واسه تشکر پست میزنن فروم های خارجی اصلا تشکر معنی نداره .
مشکل پست دادن برای تشکر نیست، مشکل نحوه تفکره و برخورد با نظر های مخالفه که باعث میشه به نتایجی برسی که مطابق خواسته ات نیست و ادامه دادنش باعث بدتر کردن قضیه میشه.
همونطور که به کاربری که سوال فنی داره نمی گم چکار کنه، به شما هم نمی گم سعی کن خونسرد باشی یا ... فقط درباره مسئله توضیح دادم. نحوه برخورد با قضیه کاملا به خود شما بستگی داره.
اینجا یک مشکلی بود :1. (27): آخه هر موقعه من چنین پستی میزنم فورا مارو سوژه میکنی و قصد تمسخر یا ... منو داری منم از اون لحاظ فکر کردم :1. (40): ولی اگر قبلا از این کارا نکرده بودی من برداشتم همونی بود که مد نظرته :wink:نقل قول:
ببین برادر من در پست 7 از شما یک سوال کردم (که پاسخش هم در سوال بود) تا شما بیای و دقیق تر توضیح بدی. شما پاسخت چی بود؟!برداشتت خیلی بده آرمان
سای کن خونسرد برداشت کنی
شما اصلا فکر نمیکینید
...
خداییشم درست گفتی ولی متاسفانه دفعات قبل بد برخورد داشتی و الان هم مثل قبل ازت برداشت کردم .:1. (38):
چه ربطی داره مگه قرار بوده در مقابل 965 باشه ؟ :1. (2):نقل قول:
این رو بعد از اینکه من پست دادم ادیت کردی!
من اینطور فکر کردم که یک کلام بگم آشغاله راحت تره تا اینکه دلیل و مدرک بیارم که این دوست عزیز از فروش این سیستم پشیمون بشه . ( واقعا خودت قضاوت کن کی میاد سیستم 920 اش رو بفروشه بره 940 AMD بگیره که کاراییش بالاتر بره ؟ )
چرا قصد تمسخر و سوژه کردن؟نقل قول:
اینجا یک مشکلی بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] آخه هر موقعه من چنین پستی میزنم فورا مارو سوژه میکنی و قصد تمسخر یا ... منو داری منم از اون لحاظ فکر کردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] ولی اگر قبلا از این کارا نکرده بودی من برداشتم همونی بود که مد نظرته :wink:
شما دفعات قبل هم نگاه کن، قضیه از همین یک سوال کوچیک شروع شده و خودت به جای پاسخ دادن بحث رو بردی به سمتی که حس کردی من قصد سوژه کردن شما رو دارم!
دفعات قبل که گذشته، این دفعه هم گذشت. ان شاء الله در آینده دیگه اینطوری نشه :cool:نقل قول:
خداییشم درست گفتی ولی متاسفانه دفعات قبل بد برخورد داشتی و الان هم مثل قبل ازت برداشت کردم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برادر، بی خیال!نقل قول:
چه ربطی داره مگه قرار بوده در مقابل 965 باشه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
خودت می دونی قبلش چی نوشته بودی. ربطی به 965 نداشت!
برادر!نقل قول:
من اینطور فکر کردم که یک کلام بگم آشغاله راحت تره تا اینکه دلیل و مدرک بیارم که این دوست عزیز از فروش این سیستم پشیمون بشه . ( واقعا خودت قضاوت کن کی میاد سیستم 920 اش رو بفروشه بره 940 AMD بگیره که کاراییش بالاتر بره ؟ )
تو بهش می گی آشغال تره، همکارشون بهش می گند بهتره. حرف کی رو باید قبول کنه؟
شما بهش راه رو نشون بدی بهتر نیست تا خودش حس کنه این ارتقای مناسبی نیست؟
مخلصیم
ممنون بابت راهنمائی کلیه دوستان.حالا که بحث فنی شده من یه سوال اینجا میکنم.:merci:
من هرازگاهی احساس کند بودن تو این سیستم میکنم مثلا تو FIREFOX .
مشخصات سیستم هم اینه:
سی پی یو و مادربرد که مشخصه.
RAM CORSAIR DOMIN BUS 1600 3*1GB
VGA:SAPPHIRE 4870 1GB
HDD : WESTERN 500
OS:XP SP2 که از همین سایت دان کردم.(آیا ارزش داره ویندوز7 بریزم و کلا 32 بیتی یا 64 بیتی تو سیستم عاملها کدوم رو انتخاب کنم؟)
شما برای اینکه سرعت firefox رو ببری بالا لازم نیست کل سیستم رو عوض کنی که!!
شما میتونی از هاردهای SSD استفاده کنی.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برادر من نگفتم بخاطر سرعت فایرفکس این کاررو بکنم.:1. (38):نقل قول:
دیدم بحث فنی شده گفتم چندتا سوال همینجا بکنم معلوماتم زیاد بشه.:merci:
نیدونم :دینقل قول:
چرا قصد تمسخر و سوژه کردن؟
بابا قبلش چیزی نبود که فقط * دربرابر 920 * رو بهش اضافه کردم که متوجه منظور بشه .نقل قول:
خودت می دونی قبلش چی نوشته بودی. ربطی به 965 نداشت!
آره به قول خودت حرف کی رو قبول کنه ؟!! ( من حواسم به این نبود )نقل قول:
تو بهش می گی آشغال تره، همکارشون بهش می گند بهتره. حرف کی رو باید قبول کنه؟
دقیقا کاملا موافقم ( بالاخره با هم به تفاهم رسیدیم ) .:1. (40):نقل قول:
شما بهش راه رو نشون بدی بهتر نیست تا خودش حس کنه این ارتقای مناسبی نیست؟
ما بیشتر :give_rose:نقل قول:
مخلصیم
سوای این بحث های فنی اگر هنوز فروشنده اید من خریدارم.
شماره ام را بصورت خصوصی ارسال کرده ام.
من 25% زیر قیمت روز بازار خریدارم