من هرچی فکر میکنم نمیفهمم که چرا باید Phenom II با Corei7 مقایسه بشه :1. (27):
درسته قدرت Corei7 خیلی خوبه ولی به قیمت هم باید توجه کرد
Corei7 + Main = 6xx
Phenom II + Main = 4xx
من برای Corei7 دست کم رو گفتم و برای فنوم دست بالا
:give_rose:
Printable View
من هرچی فکر میکنم نمیفهمم که چرا باید Phenom II با Corei7 مقایسه بشه :1. (27):
درسته قدرت Corei7 خیلی خوبه ولی به قیمت هم باید توجه کرد
Corei7 + Main = 6xx
Phenom II + Main = 4xx
من برای Corei7 دست کم رو گفتم و برای فنوم دست بالا
:give_rose:
باید amd پیشرفت کنه تا اینتل تکون بخوره والا همون 775 فکر کنم سالها مهمان همه خواهد بود .
نظر کاملا شخصی بنده در مورد amd عرض کنم
پیشرفت دو پله ای کرده هم در رده پرفورمانس 4 هسته ای ها
با عرضه فنوم مثال 9950
و هم قدرت اورش رو فکر کنم بیش از دو برابر کرده در شاهکاری بنام فنوم 2 940
عزیزان در نظر داشته باشند که ضریب باز موحبتی است عالی در این رده قیمت
که در اینتل باید بالای 1000 دلار در رده 45 نانو خرج کرد
جسارت نباشه در این فروم کسی pp از اینکار ندیده و من سری ex رو ندیدم
در جمع بندی هم کاملا با یک حساب سر انگشتی پیشرفت amd خیلی بیشتر از سری core i7 بوده .البته نسبت به تکنولوژی اتلون در amd
و
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
در اینتل.
تازه وارد جنگ دو طرفه ATI هم بشیم با انودیا باز میتوان به موفقیت AMD در این دوره نه چندان طولانی بیشتر پی برد.
همیشه بهترین ها برای همه مناسب نیستند
دلیل چون گرونترند:merci:
نقل قول:
شما اصلا فکر نمیکینید :1. (38):
این دوستمون قراره CPU خودشو که 920 هست با قیمت 200 بفروشه در صورتی که کلی ضرر هست واسش و بره 940 بخره به قیمت 295 هزار تومان !!!! :-w
یعنی شما میفرمایید که 940 300 تومانی بهتر از 920 هست ؟؟؟؟؟؟!!!!!! ( با ضررش واسش در میاد 300 خورده ای دوباره نگی ...... )
سرپرست های انجمن هم فقط پست بدن 50 نفر بیاد تشکر بزنه :1. (40):
من يه چند تا سوال دارم !
عذر خواهي ميكنم ازين كه اينجا سوالم رو ميپرسم
(من طرفدار Intel هستم ) چرا Intel قيمتش بايد اينقدر بالا باشه ؟
يه 10-15 سال پيش ، جا افتاده بود كه AMD خيلي از نظر كيفيت ساخت پايينه و اگه
فن كار نكنه زود ميسوزه و ... ولي Intel اين مسائل رو نداشت ! الان اين مسئله هنوز مطرح هست و قيمتها
سر اين مسئله پايين بالاس يا سر چيزه ديگس؟ كيفيت ساخت و چي باعث شده كه قيمتها تفاوت كنه ؟
امیر جان شما هم اشتباه میکنید در مورد قیمت :
مادبرد برا اینتل 300 تا 400 و CPU هم که 320 هزار تومان _ AMD هم 940 295 هزار تومان مادربرد هم 200 تا 300
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
دوستان عزيز ايشون ميخواد بفروشه ! چه بحثی راه انداختين اينجا! :1. (38)::1. (38)::1. (38)::1. (38):
حسین جان بهتره کمی هم احتمال بدی اونی که فکر نمی کنه خودت باشی!نقل قول:
اگه به پست های من دقت کنی متوجه می شی در خط اول اولین پستی که دادم Phenom II 940 رو کنار Q9400 قرار دادم و بعد از کارایی پایین تر در مقابل قیمت پایین ترشون صحبت کردم. فقط از روی همین خط اول و جمله اول می شه متوجه شد من Performance پایین تر Phenom II 940 رو در مقابل Core i7 تایید کردم که اون رو در کنار نسل قبلی قرار دادم.
من به کاربر نمی گم چکار کنه و چکار نکنه. فقط با پیش بردن بحث به سمتی که ایشون حس کنه کارایی Phenom II ها اندازه Core i7 نیست به ایشون در تصمیم گیری کمک کردم و اعتقاد دارم این کار بیشتر از اینکه در یک جمله به ایشون بگیم "Phenom II آشغاله" به ایشون در تصمیم گیری صحیح کمک می کنه. زمانی که ایشون حس کنه کارایی محصولی که قصد خریدش رو دارند از محصول فعلیشون پایین تره خودشون می تونند تصمیم بگیرند این ارتقا رو انجام بدند یا خیر. تصمیم گیری با خودشونه.
به احتمال زیاد اون 50 نفر متوجه منظور من شدند، ولی شما نشدید (چون تصور داشتید فقط شما هستید که فکر می کنید!)
برای Phenom II نیازی به مادربرد 200 هزار تومانی نیست!نقل قول:
+
شما هزینه رم رو در نظر نگرفتید!
به نظر من حرفهاي آرمان كاملا منطقي هست .
چه ربطی داشت به اینکه این بابا میخواد CPU رو مفت بده و به جاش یه چیزه ضعیف تر بخره ؟؟؟نقل قول:
اگه به پست های من دقت کنی متوجه می شی در خط اول اولین پستی که دادم Phenom II 940 رو کنار Q9400 قرار دادم و بعد از کارایی پایین تر در مقابل قیمت پایین ترشون صحبت کردم.
خوب ؟نقل قول:
فقط از روی همین خط اول و جمله اول می شه متوجه شد من Performance پایین تر Phenom II 940 رو در مقابل Core i7 تایید کردم که اون رو در کنار نسل قبلی قرار دادم.
10 خط واسه کسی توضیح دادن خوبه یا یک کلام بگیم ..... ؟ اگر خودش دلیل بخواد بهتره بعدش جواب بدیم ، نه هنوز سوال نکرده جواب بدیم :lol:نقل قول:
فقط با پیش بردن بحث به سمتی که ایشون حس کنه کارایی Phenom II ها اندازه Core i7 نیست به ایشون در تصمیم گیری کمک کردم و اعتقاد دارم این کار بیشتر از اینکه در یک جمله به ایشون بگیم "Phenom II آشغاله" به ایشون در تصمیم گیری صحیح کمک می کنه.
خوب وقتی من گفتم :نقل قول:
زمانی که ایشون حس کنه کارایی محصولی که قصد خریدش رو دارند از محصول فعلیشون پایین تره خودشون می تونند تصمیم بگیرند این ارتقا رو انجام بدند یا خیر. تصمیم گیری با خودشونه.
احیانا منظور رو میرسونه یا باید 25 خط توضیح بدیم که آره شما میخوای کل سیستم رو مفت بدی که باهاش بتونی یه 940 AMD بگیری که آخرش سیستمت از اینی که بود ضعیف تر بشه :1. (27): ( که آخرش متوجه بشه همکارش بیخود وسوسش کرده :1. (38): )نقل قول:
عزیز Phenom 2 که آشغاله در برابر 920 اینتل
عجب .... !!! مشکل اینجاست که کابر ها اینجا واسه تشکر پست میزنن فروم های خارجی اصلا تشکر معنی نداره .نقل قول:
به احتمال زیاد اون 50 نفر متوجه منظور من شدند، ولی شما نشدید (چون تصور داشتید فقط شما هستید که فکر می کنید!)
من کی گفتم باید 200 تومن بده M.B ؟نقل قول:
برای Phenom II نیازی به مادربرد 200 هزار تومانی نیست!
+
شما هزینه رم رو در نظر نگرفتید!
چه ربطی داشت ؟؟ اگر سیستم نخریده بود و میخواست تازه جمع کنه خوب معلومه DDR2 واسش صرف داشت نه الان که میخواد رم هاشو مفت بده ....... .:whistle:
ميتونه مادربرد ddr3 براي am3 بگيره مشكلي نيست