پاسخ: پاسخ : فروش Asus P5K-E قدرتمندترین P35 موجود برای اوورکلاک
نقل قول:
فکر میکنی کسی ازت این P5K-E رو اصلا بر میداره ؟؟ همه که به این چیزا اهمیت نمیدن + قدیمی بودنش رو هم هی میزنن تو سرش و هر کی به فکر ارزون تر خریدن این برد هست چون پیش خودش یه فکر هایی میکنه با وجود P5Q-E .
خلاصه نمیشه اینو با قیمت خوب فروخت بهتره همون گیگا رو بفروشی که اینقدر هم نخوای بگی اورش خوبه فلانش خوبه و.... راحت میگی برد جدید گیگا ........... .
اینم حرفیه...!! ولی هر چیزی مشتری خاص خودش رو داره...!!
این بورد FSB 600 رسیده فکر می کنی p5q-e برسه...؟؟؟؟ من می گم این از اون سر تره...!!!:1. (38):
حالا اگه بخوام گیگا رو رد کنم! چند فروش می ره...؟؟ بورد حدود 20 روز کار کرده سالم و بی عیب... نایلون کابل هاش باز نشده همش آک مونده...
پاسخ : فروش Asus P5K-E قدرتمندترین P35 موجود برای اوورکلاک
خیلی راحت اگر پیچ نشده فکر کنم بتونم واست به جای نو رد کنم چون همه چیزش اکه نه ؟
پاسخ: فروش Asus P5K-E قدرتمندترین P35 موجود برای اوورکلاک
نقل قول:
ماشالله چه سرزبانی دارید شما ! :lol:
خودم که لازم ندارم ، ولی برای رفقا ، 95 تومان خریدارم .
سلام بر سید عزیز...
این بورد که هیچی! سیستم من قابل شما رو نداره... :give_rose:
ولی خداییش قیمت رو خیلی دست پایین ندادین...؟؟
p5k دست2 فکر می کنم این قیمتا باید باشه...!!!!!!!!:1. (38):
بابا سید شما که دستی در اوور دارید تو سر مال نزنید...!!! این موجود FSB 600 زده!!! اونم نه با Dice با Air...!!!
البته آب و هوای بلغارستان بوده...:whistle:
یادمه اون موقع که میخواستم این مادربرد رو بخرم چیزی نزدیک به 2 ماه دربارش تحقیق کردم
اون موقع ها مادربرد رقیبش دو تا بیشتر نبودن یکی IP35 Pro و اون یکی P35 DS3R که من این مادربرد رو انتخاب کردم شاید بتونم بگم تنها قطعه ای هست که هنوز که هنوزه از خریدنش پشیمون نیستم
علی جان کسایی که این مین رو دارند می فهمن چی هست ما هرچی بگیم فایده نداره
در کل انتخاب باخودته ولی من هم مثل تو به FSB 700 فکر میکنم :1. (38):
:give_rose:
نقل قول:
ماشالله چه سرزبانی دارید شما ! :lol:
خودم که لازم ندارم ، ولی برای رفقا ، 95 تومان خریدارم .
ایشون معرفی نیاز ندارند
توی هر تاپیکی که وارد بشن ... :1. (38):
هدفش فقط اذیت و آزاره این جاندار پاکدامن :1. (38):
نقل قول:
خیلی راحت اگر پیچ نشده فکر کنم بتونم واست به جای نو رد کنم چون همه چیزش اکه نه ؟
پیچ که نشده حسین جان رو میز سوار شده... همه چیزش هم آک و استفاده نشده موجود هست...
اگر حدود قیمت بگی ممنون می شم!
نقل قول:
یادمه اون موقع که میخواستم این مادربرد رو بخرم چیزی نزدیک به 2 ماه دربارش تحقیق کردم
اون موقع ها مادربرد رقیبش دو تا بیشتر نبودن یکی IP35 Pro و اون یکی P35 DS3R که من این مادربرد رو انتخاب کردم شاید بتونم بگم تنها قطعه ای هست که هنوز که هنوزه از خریدنش پشیمون نیستم
علی جان کسایی که این مین رو دارند می فهمن چی هست ما هرچی بگیم فایده نداره
در کل انتخاب باخودته ولی من هم مثل تو به FSB 700 فکر میکنم :1. (38):
واقعا همین طوره...
p5k-e یه بورد معمولی نیست... هر چی هم بگیم لینک بدیم! شات بذاریم بی فایده ست...:great:
الان مشکلی که دارم 180 هزینه بورد گیگا رو تصویه نکردم! باید اونو جور کنم بدم... (نمی دونم این چه مسابقه ای بود که هیچ حمایتی از طرف آواژنگ نشد...!!!):1. (28):
تا چه شود...
ولی اگر تا این حد قیمت پایین بدن نمی فروشم...:give_rose:
بزار ببینم چی میشه اگر بتونم واست با قیمت خوب میفروشم .
ولی این طرف عید چشمم آب نمیخوره ! به نظرم برد گیگا رو بزار تو جعبه اش نو نگه اش دار بعد از عید میشه خوب ردش کرد !! حداقل بالای 120 140 هست نه مثل P5K-E زیر 100 :love:
نقل قول:
سلام بر سید عزیز...
این بورد که هیچی! سیستم من قابل شما رو نداره... :give_rose:
ولی خداییش قیمت رو خیلی دست پایین ندادین...؟؟
p5k دست2 فکر می کنم این قیمتا باید باشه...!!!!!!!!:1. (38):
بابا سید شما که دستی در اوور دارید تو سر مال نزنید...!!! این موجود FSB 600 زده!!! اونم نه با Dice با Air...!!!
البته آب و هوای بلغارستان بوده...:whistle:
سلام
بابا قبول دارم ، برد خوبیه . البته ، P5Q-E از این برد بهتر هم نباشه ، ضعیف تر نیست . فقط و فقط VRD11.1 موجود در P5Q-E خودش رو به وضوح در اورکلاک هسته های Wolfdale و Yourkfield نشون میده .
البته همه چیر برد رو هم اورکلاک نگیریم , P45/ICH10 بسیار ، امکانات و قابلیت های بیشتری نسبت به P35/ICH9R داره .
گفتم که خودم نمی خوام ، واسه کسی می خوام که اورکلاک نمیکنه .
من الان یه P5Q-E سراغ دارم ، 1 سال هم از گارانتیش مونده ، طرف 110 تومان فروشندست .
شما این مورد رو هم در نظر بگیر .
من فقط قیمتی که مد نظرم بود رو دادم ، همین . :1. (26):
نقل قول:
ایشون معرفی نیاز ندارند
توی هر تاپیکی که وارد بشن ... :1. (38):
هدفش فقط اذیت و آزاره این جاندار پاکدامن :1. (38):
دست شما درد نکنه .
مهدی جان نقل قول آخری رو از کجا آوردی ؟ :1. (40):
تو صفحه های قبل نبود چیزی شده ؟
صحبت های شما کاملا متین...
من هم فکر می کنم که خرید این بورد برای کاربر معمولی نمی تونه به صرفه باشه و فقط برای کسی که بخواد اوور کنه توجیه داره...:give_rose: