اوكي بهادر جان، ادرس اون رفيقتو بده فردا ميارم پيشش، 78 هم نه همون 77 تومنو ازش ميگيرمنقل قول:
Printable View
اوكي بهادر جان، ادرس اون رفيقتو بده فردا ميارم پيشش، 78 هم نه همون 77 تومنو ازش ميگيرمنقل قول:
مبارکت باشه داداش
دوست من كاري كه گفتم براي دوستم امكان پذير نيست . من خودم شنبه هفته ديگه حقوق ميگيرم . خيلي دلم ميخواست اين كارت رو بگيرم ولي به دلايلي نشد .
نفهمیدم یعنی نمی خواهید؟
سی دی اورجینالش هست؟درایورهاش؟
بابا بالاخره فروختید یا نه؟
منم خریدارما؟
80 تومن:Love-ssa~! (1):
نه من منصرف شدم
سي دي اورجينالش نيست، هر چند كه بدردتون هم نميخوره،چون درايور دائما در حال اپديت شدنه و اخرينشو ميتونيد از سايت انويديا دانلود كنيد، هر چند كه دارايور ايكس پي و 7 رو رايت ميكنم و همراه كارت ميفرستمنقل قول:
هنوز نفروختم، الان 80 مشتري دارهـ(غير از شماوالبته زود تر از شما)،نقل قول:
مزايده رو تا ساعت حدوداي 11 امشب ادامه ميدم و به بالاترين پيشنهاد ميفروشم
اما چند تا نكته :
1-كل پول رو ميگيرم و بلافاصله كارت رو ارسال ميكنم
2- 2 تومن از هزينه پست با خريداره بقيش هر چقدر شد خودم ميدم
3- هر كسي اعتماد نداره ميتونه خريد نكنه ( هر چند اينجا اعتباري ندارم ، اما توي پرشين تولز اجناس زيادي فروختم، ميتونيد به اونجا مراجعه كنيد)، ايديم اونجا دقيقا همينه
4-هيچ كسي حق تعيين تكليف براي من نداره!(با احترامات فراوان)
5-مخلص همه ي دوستان هم هستيم
اقا رضا مگه تا دیروز نبود مزایده؟خوب بعد از دوستمو من 79 تومان بالاترین نفر بودم!پس مال من شده.
حالا دیگه خود دانی
اگه خواستی بگو 81 به حسابت بریزم پول پست هم با خودت
نه ديگه، دو روز پيش تو pm گفتم مزايده رو تا فردا يا پسفردا ادامه ميدم(كه امشب ميشه پس فرداي اون موقع كه به شما pm زدم،نقل قول:
ضمن اينكه شما بعد از اينكه اون دوستمون منصرف شد گفتي به قيمت پايه (75) ميخرم كه بعد پستتو اديت كردي :دي ،
حالا مشكلي نيست، 81 ماله شما
pm دادم!
دوستان ديگه لطفا pm و پست نديد !
سلام
دوست عزیز شرمنده!من پولم جور نشد!به خدا خیلی خودمم ناراحتم!:1. (36):
بازم ببخشید که وقتتون رو گرفتم!:1. (36):