خوب عزیزم وقتی شما قیمت نو رو نمیدی منم مجبورم از قیمتای سایتها بهت قیمت بدم دیگهنقل قول:
حالا قیمت بده
Printable View
خوب عزیزم وقتی شما قیمت نو رو نمیدی منم مجبورم از قیمتای سایتها بهت قیمت بدم دیگهنقل قول:
حالا قیمت بده
نقل قول:
دوست عزیز بحث سر اینکه قیمت نو باشه یا نباشه مهم نیست بحث سر اینه که این رم ها می شه باشون رکورد زد
شما اگه نو این رم ها با همین پارت نامبر رو داری هر چند تایی باشه من خریدارم :دی
شما اگه یک اورکلاکر باشی بدردت می خوره از اونجایی که دوستان براشون مقدور نیست مین های DDR3 بگیرن و دوست دارن اورکلاک کنند و رم براشون محدودیت ایجاد می کنه این رم های خیلی به دردشون می خوره ما با مین DDR2 تونستیم e8600 رو 6500 MHZ بوت کنیم این الکی نیست و می تونم بگم این رم ها تقریبا هیچ محدودیتی نداره از همین رو من تاپیک باز کردم قیمت نو این رم ها با پارت نامبری که چیپ مایکرون نیست 32.000 تومان هست (از قیمت همه جا خبر دارم)
الان روی SPD ها دوستان دارند کار می کنند احتمال زیاد SPD دیفالت این رم ها به 1300 CL 5 تغییر پیدا می کنه اون موقع قیمتش رو خودتون حساب کنید
من قیمت پیشنهادیم برای هر 2*1 گیگ حدود 50 تومان هست و پایین تر هم نمی دم چون ارزششون بیشتر از این حرفاست موفق و پیروز باشید
ضمننا اگه کسی هم خریدار نباشه این رم ها رو در اختیار بچه های SSA OC TEAM قرار میدم پس خیلی هم محتاج به پولش نیستم :دی پس نگید رو دستش می مونه و خریدار نداره :دی
موفق و پیروز باشید
lبا اجازه صاحب تاپيك من 46 دو تاشو مي خوام:give_rose:
اگر موافقيد برام شماره حساب و مشخصات حساب رو ارسال كنيد.
شماره تماس رو هم بفرستيد
09158520053
ممنون:merci:
يكي بهم گفته 50 ميخواد .
4 گیگ را 70 میخرم
09112761064
فک کنم تاپیک مال یه سال پیش باشه!!!!:whistle:
موجود هست بازم ؟؟؟