بله مدل دقیقش . اصلا بحث مادربرد نکردم که خوب یا بد باشه . هنوز مدل مادربرد رو نگفتید تا نظر بدم !.نقل قول:
Printable View
بله مدل دقیقش . اصلا بحث مادربرد نکردم که خوب یا بد باشه . هنوز مدل مادربرد رو نگفتید تا نظر بدم !.نقل قول:
مادربرد ازراک G41M-vs3هست. فقط سی پی یو شو برام جدید گذاشت.کفریم کرده قبلش خیلی خوب بود از وقتی این سی پی یو اشغال رو گذاشته سیستم هنگ هنگ هستنقل قول:
شما به راحتی میتونی q6600 هم روی این برد بگذاری .نقل قول:
به آقا مهدی که همین انجمن هستند خصوصی بزن .احتمالا موجود دارند
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
ممنون..این q6600 ایا از قبلی هم بهتره یا ن؟؟دو هسته هست ؟؟میشه یک توضیح کوچیکی بدین؟؟نقل قول:
چهار هسته ای .Q به معنای QUAD هست .اگر پاورت متفرقه هست . این رو نگیر .مدل زیر مناسبترهنقل قول:
E7500
پاورم ASUSهست..خوبه یا ن؟؟هزینه این سی پی یو گفتی چقدره؟؟q6600 و E7500؟؟ مهندس پس بیشتر هنگ کردن سیستم به خاطر سی پی یو من بود که پاییینه؟؟نقل قول:
پاور اسوس وجود خارجی نداره . تقلبیه یعنی پاور متفرقه رو به نام اسوس میفروشند .نقل قول:
قیمت ها رو هم نوشتم .تو لیست بالا . البته از خود آقا مهدی موسمی سوال کنید .
بهتره با این پاور q6600 نگیری . همون e7500 خوبه .
مهندس واقعا دست شما درد نکنه از این راهنمایی هاتون خیلی مفیده با کمک شما تونستم سر در بیارم و گرنه همون سی پی یو اشغال رو باید 120 هزار پول میدادم..منم نظرم E7500هست قیمت 30 هزار هست.میشه .ایا بهتر از این هست مثلا تا 50 هزار یا ن همین گزینه خوبی هست؟؟نقل قول:
همین خوبه . اگر میتونی یک پاور و خنک کننده هم تهیه کنی . q6600 بگیرنقل قول:
الان لیست ساپورت مادربردت دیدم . این e7500 را پشتیبانی میکنه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
با سلام خدمت دوستان عزیز و تشکر ویژه از آقا امید گل :give_rose:
دوست عزیز پیغام دادم خدمتتون
دوست عزیز با توجه به مدل مادربورد پیشنهاد من E8400 هست
چون مادربورد دارای چیپ خیلی قوی نمیباشد و cpu q6600 دارای 4 هسته ای هست پیشنهاد من همون e8400 هست که هم از نظر فرکانس و هم ازنظر fsb بالاتر از q6600 هست
باز هم هر طور طلاح میدونید